• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    MENS! Ja, den kom idag och fy helvete vilken mensvärk jag har. Fick upp förhoppningarna eftersom jag inte fick spottings men icke. Fast det var ju bra att jag inte fick spottings. Mot försök 11!

  • Rebster
    Ciccie86 skrev 2012-07-02 16:24:28 följande:
    Jag ska nog prova CB digital ÄL test :) Har aldrig gjort det.. Dag 11 i cykeln idag och jag börjar känna att ÄL är på g. Får passa på att mysa ikväll och imorgon, för sen åker jag bort på semester i 4 dagar med mamma.. Enda chansen nu. Hoppas på att svägerskans graviditet ska smitta av sig med baciller ;) Har rensat garderoben idag, hittat massa kläder jag ska ge till svägerskan :) Tunikor och sånt..eftersom det känns som att det kommer dröja för oss! :p För övrigt så har hon BF på min födelsedag i januari. Hehe. Nu ska jag ut och äta middag med mina kollegor och kolla AIK matchen :) Första semesterdagen idag :)
    Jag tycker inte att du ska ge bort dina tunikor för snart kommer du också vara gravid och då måste du ha några kläder att använda.
  • Rebster

    Adnil76: jag lyssnade på Klaras sommarprat. Så himla bra! Både skrattade och grät...

  • Rebster

    Har inte skrivit här på några dagar, känt mig lite nere. Till alla som fått mens: HELVETES JÄVLA SKIT! Vad kul för alla här med bröllop snart. Vi får frågan hela tiden men vi är oense jag och min sambo. Jag vill bjuda 100 men han vill bjuda typ 50. Får väl se när det blir av . Välkomna alla nya också! Synd att ni måste hänga här men snart får vi alla ett plus

  • Rebster

    JZ79: Håller med Bullen80 och Maramina, vi finns här om du behöver någon som lyssnar. Låt din man få smälta detta och prata mer med honom imorgon. Det finns ju så många olika sätt att lösa detta på, ICSI t.ex. där man injicerar spermien in i ägget. Hoppas att någon antibiotika för den eventuella infektionen hjälper också! Tänker på er, KRAM!

  • Rebster
    Solrosen: Jag har också mått illa när jag åt en cocktail av BDG och Rosenrot men inte fått blödningar. Hoppas att det reder ut sig hos gyn.

    JZ79: Det är hemskt segt att vänta och det är tortyr att inte få veta nu nu NU. Älta här men ta hand om varandra också Flört. Man kan ju få förbättrade spermier om man lägger om kosten, motionerar och inte bär på mobilen i byxfickan.

    Kanske 4a: Tänker på dig och hoppas att det löser sig!

    Själv sitter jag här och nojar, så himla onödigt men ni vet ju hur det är. Jag har ju endast tagit blodprov för att kolla om jag har ägglossning och andra hormonprover (tror att de kollade TSH, men är osäker). Dock vet jag att det inte kollade FSH-värdet för det gör de tydligen på det blodprovet som man lämnar på dag 2-3 i cykeln. Tänk om det värdet är dåligt? Jag kanske har jättedåliga äggreserverRynkar på näsan. Har läst om kvinnor som kommer in i klimakteriet i förtid, tänk om jag är en av dem?
  • Rebster
    Pastell skrev 2012-07-10 14:23:16 följande:
    Rebster: Har du tagit TSH men inte FSH? Här tog de dom två samtidigt dag 3 eller när det var. Det är de enda proverna vi har resultat på, de andra får jag väl i september.

    Ja den här väntan är inte rolig, men det känns som jag lagt ner allt lite denna månaden då vi inte ens försöker, vilket faktiskt bara är sköööönt!
    Jag har bara lämnat ett blodprov på cykeldag 21 och då tar de inte FSH. Jag har ju inte sett resultatet på mina hormonprov utan bara fått ett brev hem om att proverna var normala. Jag vet fortfarande inte vilka prover de har tagit (jag frågade när jag var där men fick inget svar på vilka, bara att de var "olika hormonprover". Inte så uttömande). Ska ringa när de öppnar i mitten av augusti och boka tid så att jag får ta de sista proverna samt beställa tid för kontraströntgen. Känner mig tjatig fast jag har ju bara ringt en gång och frågat efter våra prover...
  • Rebster

    Ja här har ni en till som är stressad över åldern. Ville ha barn innan jag blev 30 men nu hoppas jag att jag blir gravid innan jag fyller 31. Känner så väl igen det där med att man inte orkar ha kontakt med alla. Jag kan vara så ett tag, sen får man rycka upp sig igen. Har sagt det förut och säger det igen: TUR ATT NI FINNS! Ingen annan förstår riktigt. ÄL här snart iallafall, hoppas att det är ett guldägg...

  • Rebster
    Pysselkiisen: Fy vad okänsligt av din syster att hålla på så. Jag hoppas så att du plussar snart och att hon får kämpa lite. Vissa människor kan inte få förståelse för andra förrän de själva har få gå i motvind.

    Pastell: Grattis till viktnedgången! Bra jobbat. Jag har också hört att en liten viktnedgång räcker för att gynna fertiliteten så you go girl!

    JC79: Hoppas att mensen håller sig borta. Ibland sker mirakel ocksåSolig

    BVP: GRATTIS TILL GRAVIDITETEN! Sprid gärna lite mer bebisstoft över oss härFlört.

    Själv fick jag positivt på äl-stickorna igår så min äl kommer på sent på lördag tror jag, tidigare än beräknat då jag trodde att den skulle komma sent på söndag (brukar känna av min äl sent på kvällen). Jag testar mest bara för att få se två streck istället för att bara se ett streck på gravtesten. Det känns bra på något konstigt sätt, haha...
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus