• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Maramina skrev 2012-06-12 17:34:27 följande:
    Jag säger GRATTIS!
    Jag säger också grattis!SkrattandeSkrattandeSkrattande
  • Rebster

    Uuuh, är just nu inne i en period där jag känner att jag aldrig kommer att bli gravid. Hatar när jag tänker så, men de positiva tankarna är långt borta för tillfället. Är så trött på all väntan, vill bara ha svar på mina blodprov och sambons spermaprov nu

  • Rebster
    Nellin skrev 2012-06-12 20:37:20 följande:
    Men hörrni... nu sitter jag här och läser en massa olika saker och blir förvirrad.

    Såhär:
    Igår vid 13-tiden började mitt ÄL-test att stegra. Vid typ 17.15 fick jag SUPERpositivt. Därefter har det sjunkit.
    Idag har jag haft sjuuuukt ont på vänstersidan, särskilt runt lunchtid. Alltså riktigt ont, och svullen och gasig i magen. Sex var rätt obehagligt och jag är fortfarande öm och svullen men det gör inte lika stick-ont längre som vid lunch.

    Nu undrar jag... det här "ontet"... är det det växande ägget och vätskan som gör ont INNAN det släpper, eller är det faktiskt själva äggsläppet som gör som ondast? Det råder nämligen delade meningar om detta när man läser runt här.

    Jag antar att vi skulle kunna ha sex en gång till på morgonen i morgon, men sen lär det ju verkligen inte göra nån skillnad om vi har sex efter det? Jag undrar egentligen för att jag just nu bara har sex "for business only" eftersom det gör ont, och tänker därför inte ha det mer än nödvändigt.

    Ja, jag överanalyserar och tänker för mycket. Ja, jag borde lägga av och sluta krångla, titta på tv och sen lägga mig och sova. Men... jag kan inte. Ni vet hur det är. Man är ju knäpp! 
    Alltså, det är väl egentligen ingen som vet vad det är som ger mest ont. Jag har alltid tänkt att det gör som ondast precis innan äggblåsan spricker då den är som störst och att blåsan efter det inte trycker på lika mycket i äggstocken. Sen är man självklart öm efter också. Jag brukar känna av det där onda ca: tre dagar innan ägglossning och samma dag som ägglossningen känner jag av minsta lilla steg jag tar för det sticker som knivar. Efter ägglossningen kan jag vara öm ett dygn efter och precis som du säger så är det inte så jättetrevligt att ha sex under ägglossningen pga den smärtan, men vad gör man inte
  • Rebster

    Tack för peppet tjejer! Det är så grymt skönt att kunna spy av sig i den här tråden för ni vet precis vad det är man går igenom...Snart dags för ÄL här så nu ska här skumpas i sänghalmen!

  • Rebster

    Hej alla fina tjejer!

    Vet inte om jag har grattat Inelg till plusset men grattis i så fall.

    Här är det ägglossning på G iallafall, skär som knivar i höger äggstock. Jag fick för mig att jag skulle få från vänster sida den här månaden, men det är ju skit samma. Skriver in mig i BIM-listan!

  • Rebster
    SiriSue skrev 2012-06-17 09:45:07 följande:
    Hur många dagar innan ÄL har ni sega flytningar? Har förstått att man har det ett par dagar innan ÄL och har själva ÄL sista dagen med sega flytningar. Molvärk i magen - innan eller under ägglossning?
    Jag har det i ca: 4-5 dagar innan ÄL och dagen innan ÄL och samma dag har jag jättehala flytningar (det märks när man torkar sig för pappret liksom flyger fram Skrattande, ursäkta den detaljerade informationen).
    Har molvärk som börjar ca: 3 dagar innan äl och en dag innan äl gör det snoront i den äggstock som ägget lossar från. Dagen efter har jag molvärk och två dagar efter kan det vara lite ömt från den sida ägget lossade.
  • Rebster
    {#emotions_dlg.flower}BIM Juni:  {#emotions_dlg.flower}
    15/6: Inelg, försök 1 efter mf, andra barnet  
    15/6: JZ79, försök 12, första barnet.  
    16/6: Stora My, försök 11, tredje barnet.  
    18/6: 72dagar, trippeldos pergo, puregon-tid bokad i aug, försök 22, andra barnet
    18/6 Maramina försök 10, andra barnet   
    20/6 mammave, försök 1 efter mf (då tog det 9 försök), andra barnet  
    21/6 Ciccie86, försök 14, ÄL den 7/6, första barnet  
    22/6 Hoppas 2012, försök 10 
    25/6: Nellin, konstaterad PCO och avvaktar utredning, försök 15, första barnet.  
    25/6: Kravmärkt, försök 2 efter avbrytande i v 14, försök 7 efter mf, försök 11 totalt. Andra barnet. 
    26/6 35-åringen, försök 11  
    29/6 Pastell, konstaterad PCO och under utredning, försök 10 ,första barnet

    {#emotions_dlg.flower}BIM Juli{#emotions_dlg.flower}
    2/7 Rebster, försök 10, första barnet
    12/7: BVP, försök 12 (försök 3 efter korrigerat TSH), andra barnet.
  • Rebster
    Nellin skrev 2012-06-17 13:46:17 följande:
    Rebster: Kör så det ryker!
    Här har det redan rykt idag, och det ska nog ryka imorgon också
  • Rebster
    Nellin skrev 2012-06-17 16:20:59 följande:
    Är idag på ÄL+5 och jag kan inte förstå att tiden kan gå så långsamt! Alla symptom har avtagit och jag är inte alls lika hoppfull längre. Det var nog trots allt efterdyningar från ÄL som jag misstog för symptom. Känner ingenting i magen längre. Brösten är inte särskilt ömma. Jag är väldigt trött, men det kan ju vara för att jag har jobbat mycket. Inget illamående. :| Jag låter ändå bli alkohol och kaffe för säkerhets skull, men det känns lite hopplöst just nu.
    Men hallå där. Ägget har säkert inte ens fäst ännu eller så fäster det nu, så du kan inte ha känt gravsymtom direkt efter äl.
    Tröttheten brukar komma runt vecka 5 så ta nu inte ut något negativt i förskott!
  • Rebster

    Vad bra att man skriver så mycket här. Gick tillbaka och läste och såg då att det var i vänster äggstock jag hade ont sist så då stämmer det ju alldeles perfekt med att jag har ont i höger Skrattande

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus