• Maramina

    Vi som försökt ett tag utan plus

    kanske 4a skrev 2012-09-26 15:19:37 följande:
    jag ser något i vissa vinklar :) Men äl +5 är ju för tidigt så då måste du ha räknat fel. Håller tummarna!



    Nope, jag borde inte räknat fel. Har både tempat och kört med ÄL-tester så om jag inte haft ÄL utan temperaturhöjning eller glad gubbe så har jag räknat rätt. Just därför kan det ju inte vara något känns det som utan snarare att det är så att DM inte är att lita på, de heller. Ja, ja. Jag får ta och avvakta och testa om någon dag igen så får vi se om det skett någon ändring
  • Maramina
    kanske 4a skrev 2012-09-26 15:27:15 följande:
    Det är visst de skumma testernas dag :)



    Det måste vara så!
  • Maramina
    Nellin skrev 2012-09-26 22:01:35 följande:
    Maramina: Om man ändrar kontrasten så ser man verkligen något! Jag testade det bara för att jag tyckte mig skymta ett streck. HIMLA SPÄNNANDE!
     

    Ja, det syns ju onekligen något, men det måste bara vara fel för det är ju alldeles för tidigt för att synas något! Jag testade igår kväll igen (och där gick det andra testet från DM Flört så nu blir det inte testat på några dagar om jag inte lyckas springa in på DM igen de närmsate dagarna) och även på den syntes det något, om än inte lika tydligt. Så vi får se om det är blaj alltihop eller om det otroliga har hänt... Jag vågar inte tro på det, men hoppas kan man ju alltid!

    Jobbigt föresten med allt krångel du har! Jag håller tummarna för att det är det befruktade ägget som satte sig och som orsakat spottings för dig!
    72dagar skrev 2012-09-27 07:05:30 följande:
    Äl+8. Inga tecken alls :(
    Så less. Blir ivf om detta inte tar sig.
    Kommer må för jävligt
    Ok, jag testade tidigare nu, mern att inte ha några tecken alls på ÄL+8 behöver inte betyda något! Med dottern hade jag inget förrän illamåendet kom (med råge) i vecka 6 tror jag det var. Det är inte alla som får några symptom ö.h.t. så att du inte fått något nu behöver ju inte betyda något. Jag håller tummarna!
    Stora My skrev 2012-09-27 08:01:23 följande:
    Här har jag inga känningar heller. Brukar ju känna när ägget fäster. Blir så less när det aldrig vill ta sig.
    Det är kanske en smygare?

    Och slutligen, Kanske en 4a: Jag hoppas verkligen att du är gravid och att den sitter precis där den ska! Är det inte så så hoppas jag verkligen att du ska få din mens här under dagen så att du kan slippa din oro och komma in i nästa cykel med nya chanser!

    KRAM TILL ER ALLA!      

       

        
  • Maramina
    kanske 4a skrev 2012-09-27 09:23:36 följande:

    Tack det hoppas jag med. Testet blankt idag iaf, en smal röd rand när det torkat bara.

    Men då låter det ju som att mensen "bara" är försenad! Kanske var din ÄL senare än du trodde?
  • Maramina

    Jag tog ett test i morse, men den var helt negativ, trots strecket jag fick i förrgår. Men jag är ju inte förvånad, det var ju alldeles för tidigt för att egentligen synas något då. Här kommer i alla fall bilder:




    Men, än finns det ju gott om tid till att få ett fint, RIKTIGT streck!

    Nästa test blir nog någon gång i nästan vecka 

  • Maramina
    kanske 4a skrev 2012-09-28 17:56:21 följande:
    Här kom iaf mensen till slut idag.



    Vad skönt! Jag menar, nu slipper du oron iaf! Fast helst hade man ju sett att du hade fått ett fint plus för några dagar sedan...
  • Maramina
    Williams Mamma 070824 skrev 2012-09-28 18:06:06 följande:
    Bim + 2 idag. Fortfarande lyser mensen med sin frånvaro. Tror jag ska testa efter helgen. Ska på 35 års fest imorn. Vågar man dricka lite vin eller ska man stanna hemma? Ingen vet att vi försöker bli gravida



    Ska man ha dricka med sig själv eller bjuds det på det? Om det bjuds så kan du vara chaufför, eller så kan du skylla på att du tagit någon starkare antiinflammatoriskt tex Naproxen mot led-/muskelvärk eller tandvärk eller liknande och att du därför inte vågar dricka då de är så starka.

    Om det är så att man ska ta med sig drickat själv så köp en flaska alkoholfritt vin som du antingen häller i en "vanlig" vinflaska med skruvkork eller så byter du ut etiketten. Att inte gå på festen öht kan bli lite tråkigt anser jag personligen. Skulle jag gjort så skulle jag inte kunnat gå på en endaste fest på över ett år
  • Maramina
    Ciccie86 skrev 2012-09-28 06:57:35 följande:
    Dag 15 i cykeln idag, trolig ÄL idag eller igår.. Har myst på sedan i lördags, varannan dag ungefär.. Blir nog mys ikväll och i helgen :) Så nu har vi tänkt upp från dag 9.. Jag vill verkligen att det ska lyckas nu!

    Igår hade jag en jobbig dag.. Grät mycket och kände mig allmänt låg.. Tänkte mycket på min svägerska.. Har inte träffat henne sedan den 30 juni, då hon berättade att hon var gravid i vecka 10.. Nu är hon mer än halvvägs in i graviditeten och hon skriver mycket om det på Facebook. Jag har undvikit att träffa henne sedan hon berättade, men snart har jag inga fler ursäkter till att ej träffa henne.. Jag är glad för henne men samtidigt så avundsjuk :( Jag kommer inte kunna undvika henne mycket längre och jag vill ju vara en del av hennes graviditet och sedan bebisens ankomst.. Jag blir ju ingift faster :) har även en vän som ska föda om 4 veckor, inte träffat henne sedan i april heller.. Så nu måste jag sluta böla över detta och vara stark!! Vår tur kommer och jag känner mig som världens sämsta människa :( Någon som känner igen sig??

    Jag måste rycka upp mig, men samtidigt måste det ju vara ok att känna såhär, eller?

    Kram till er



    Vad jobbigt att känna så Cicci! Jag kan erkänna att jag kan bli lite irriterad när vänner och bekanta kommer med magar eller bilder eller berättar att de är gravida, men rätt snart försvinner taggen i hjärtat och jag kan glädjas med dom. Däremot om någon jag inte är så förtjust i berättar att de är gravida så gör det riktigt rejält ont.

    Har du funderat på att prata om det med någon utomstående? Jag menar, det kanske är det du behöver för att kunna känna att det är hanterbart i alla fall?
  • Maramina
    Williams Mamma 070824 skrev 2012-09-28 20:26:06 följande:
    Man ska ha med sig eget, men min kompis har redan köpt en flaska vin som hon vill att vi ska dela på.

    Tandläkaren blir svår att skylla på iom att jag va där idag =(



    Men då är det ju perfekt att skylla på tandläkare! Tex att du har en krånglande visdomstand, men att den var för inflammerad för att göras något åt. Men om du tycker att det är känns bättre att stanna hemma så tycker jag att du ska göra det. Men fundera på hur du framöver skulle göra med andra fester om det skulle ta tid för er att bli gravida (vilket jag hoppas att det inte kommer göra)
  • Maramina

    Åh, vad ledsen jag blev att läsa om din blödning Em me! Vissa landsting är verkligen skit, att det ska skilja så mycket mellan landstingen! Måste man flytta för att få den vård man borde ha rätt till???

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus