• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vad gött JZ79. Skönt att det inte går i samma snigelfart som SUObestämd. Min sambo tyckte också att det var svårt att satsa i röret, han sa att det liksom sög sig fast haha. Han lyckades dock men de lyckas fasen inte skynda sig på SU. Misstänker att vi inte kommer få svar på våra prover förrän efter sommaren. Jag som trodde att vi skulle få svar innan sommaren och eventuellt påbörja behandling efter sommaren..

  • Rebster

    Hm, så fort jag sitter ned så värker det i äggstockarna. Har aldrig känt så förut. Brösten har börjat bli ömma men inte så ömma som de brukar vara. Hoppas hoppas hoppas att det är ett gott tecken!

  • Rebster

    Idag fick jag hem ett brev angående våra prover. Alla mina hormonnivåer visade på helt normala värden och min sambos värden var också utan anmärkning och med bra utbyte efter preparation (antar att det är värdet man får när man har vaskat fram de bästa spermierna?). Min gyn har skrivit att förutsättningarna för en spontan graviditet är goda, TJIHOO!

    Nu återstår dock äggledarspolning om inget annat händer däremellan, och den kommer antagligen ske i slutet på augusti början på september eftersom det är då jag får min mens och sen ska man vänta några dagar efter mensen.

  • Rebster

    TACK ALLA! Det var som en stor sten släppte från bröstet. Jag "vet" ju att jag har haft ägglossning så jag har faktiskt varit orolig för min sambos spermaprov så det är så skönt att det var utan anmärkning.

    Nu kan jag slappna av och vara här och peppa alla istället för att bara tänka på proverGlad

  • Rebster
    72dagar skrev 2012-06-29 12:08:21 följande:
    Rebster, härligt resultat!

    Har börjat äl-testa idAg. Trist dock eftersom de kommer ge falskt pos i bästa fall och neg utslag i värsta fall. Längtar sååååå till augusti!! Vill inte vänta mer! Vill få en riktig chans nu!! Sån frustration
    Visst blir man galen av att vänta? Man kan tänka på andra saker men det ligger alltid i bakhuvudet och ploppar upp så fort man inte har något att göra. Hoppas att puregonet hjälper er bättre!
  • Rebster
    mammave skrev 2012-06-29 12:37:40 följande:
    Rebster: låter ju jättebra :) Då är det bara att fortsätta köra på och bli gravid snart :)

    JZ79:Ta en hög smärtstillande och kör på :)
    Ja, nog orkar jag alltid, ännu mer om jag vet att det kanske inte är för sent utan en extra chans att plussa.

    72dagar: är det vanligt att få falskt positivt utslag? Blir lite orolig, tänk om man inte har äl alls då? Jag har regelbunden mens, men inga direkta äl-symptom, men testerna brukar visa positivt på dag 11-12 varje gång jag testat (har ej testat så många gånger dock). Får ibland lite äl-flytningar men väldigt sparsamt och då endast så att jag märker av dem vid ett toabesök. Kan det vara så att jag inte har äl iaf då?
    Alla får inte ÄL-flytningar, du kan ha ÄL ändå. Får du utslag och har regelbunden mens är det mycket troligt att du har ägglossning så kör på.Jag brukar också märka av dem vid toabesök för det är ju inte så att de rinner ut utan (ursäkta nu) de kan hänga ut som äggvita från slidan de första dagarna och sen ju närmare ägglossningen kommer desto halare känns det när man torkar sig.
  • Rebster

    Jag har BIM imorgon och jag har fortfarande inte fått spottings. Det brukar jag få två dagar innan och jag har inte haft skymten av PMS heller. Testade negativt igår på BIM-2 så är inte gravid. Mycket konstigt detta, brukar ALDRIG ha sen mens. Enda gången jag har haft sen mens var när jag hade förskjuten ÄL men då visste jag att mensen blev en vecka sen. Jag har ju inte alls varit stressad så jag förstår ingenting...

  • Rebster
    Ciccie86 skrev 2012-06-30 15:36:35 följande:
    Jag bara skakar och mår illa.. Fick en riktig chock! Nu måste ja umgås med alla hela kvällen och natten också :( Jag mår jätte dåligt.. Sambon är överlycklig över att bli morbror, så jag förstår honom! Men tusan vad jobbigt det är.. Är så avundsjuk! Kram
    Nej fy faen vad jobbigt. Förstår dig verkligen. Känslorna man har är så dubbla: Man ÄR genuint glad för de som är gravida men det svider så i själen att det aldrig händer en själv. Tillåt dig själv att vara avundsjuk, det skulle jag också ha varit. Det går över...

    JZ79: Skit i om du inte känner av något. Ligg på ändå så slipper du tänka på att ni inte hade sex under äl och gräma dig över det.

    Mammave: Härligt. Då får du sysselsätta dig med något. Gör som jag och plocka fläder och gör saftGlad

    Själv tror jag tyvärr att mensen kommer imorgon eller på måndag. Har mensvärk och det kom lite rött förut när jag torkade mig (såg ut som det var lite slemhinna med ocksåKräks). OCH, jag vet att man kan ha en blödning i början men det är trots allt inte så vanligt så vi får helt enkelt köra nästa månad igen. Provsvaren var ju positiva så...
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus