• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    kanske 4a skrev 2012-06-17 18:28:58 följande:
    Jag vill inte skriva in mig på BIM-listan då jag fått bruna flytningar idag. Är så orolig att något är fel. Brösten är knappt ömma, de har inte blivit större, jag har bara lite molvärk, inget illamående och det känns inte hoppfullt just nu :(
    Nej, attans. Förstår att du blir orolig men det behöver inte betyda något. Håller tummarna!
  • Rebster

    Hoppas att du har fel Ciccie! På torsdag kommer jag ringa efter mina provsvar om de inte kommit ännu. Då ha det gått tre och en halv vecka och de sa två veckor till mig. Annars händer det inte mycket här. Äl+2 och vi fick till det både innan och under äl, äntligen! Nu jäklar håller vi alla tummar vi har och jag hoppas på att alla symtom kommer leda till glada inlägg här

  • Rebster

    Alltså, jag dör av spänning. Det låter mycket lovande för Nellin och Ciccie tycker jag. Heja heja!

    Jag hoppas också på sommarmånaderna. ÄL+4 idag så det är lång väntan kvar för mig....
    GLAD MIDSOMMAR TILL ALLA OM VI INTE HÖRS HÄR INNAN!{#emotions_dlg.flower}

  • Rebster

    Hej alla!

    Nu är jag tillbaka här från midsommarfirande och allt. Vad tråkigt Ciccie och kanske Nellin då. Nu ger vi inte upp utan vi tar nya tag tillsammans.

    JZ79: Träningstips. Hmm, har du hantlar hemma? Om du har det kan du träna med dem hemma, samt göra tricepsdips från soffkanten (om det går med benet vill säga). Ju större muskelmassa man har desto mer förbränner du så mitt tips är att bygga lite muskler nu när du inte kan träna upp din kondition.

    Bapumba: Vad seeegt. Jag förstår dig verkligen. Det finns inga andra malariatabletter som du kan välja?

    Pastell: Jag äter små tabletter med flytande innehåll så det tror jag fungerar alldeles utmärkt!

  • Rebster
    BaPumba skrev 2012-06-25 01:29:26 följande:
    Nu har jag kollat upp lite mer om malariamedicin och det finns visst flera olika, varav två som man kan kombinera om man är/planerar att bli gravid. Så irriterad jag blir på att jag inte fick veta det av vaccinationssköterskan! Jag berättade ändå om bebisplanerna och sa att vi skulle starta utredning/behandling till hösten så fort jag kom hem. Hon berättade bara om två olika, varav den ena är jättedyr.

    På det jag har läst nu verkar det som att medicinen man kan ta som gravid inte är lika säker, men jag skulle gärna ha blivit upplyst om den iallafall så att jag själv kan välja. Det var inte sköterskan som upplyste mig om att man måste vänta 3 månader efter avslutad kur, det läste jag i FASS idag. Har inte påbörjat kuren än så jag ska ringa vaccinationsmottagningen under veckan och rådfråga.
    Aha, det var det jag misstänkte för hur gör läkarna i malariaområden där människor alltid vistas? Det måste ju finnas något vaccin som även kvinnorna som bor i landet kan ta.
  • Rebster

    Åh, jag blir galen av all väntan. Nu fick jag äntligen tag på min gyn för att kolla hur det går med mina provsvar. De var färdiga men läkaren hade inte lämnat någon kommentar så hon jag pratade med skulle fråga honom hur han skulle återkoppla till mig. Hon kunde se ett förhöjt värde på ett av hormonproverna, men hon sa inte vilket men hon skulle kolla med honom. Min sambos spermaprov hade inte kommit tillbaka.
    Hur som helst så kommer det inte hända något förrän i augusti. FAN!

  • Rebster

    För oss har det gått fyra veckor, är inne på femte veckan nu. Läkarsekreteraren sade att vår gyn brukar samla alla provsvar och gå igenom allt på en gång. Hon sa att det kan ta fem veckor innan spermaprovet kommer så hoppas att vi får svar innan alla drar på semester. Jag förstår inte heller varför det tar sån tid, jag vet att själva gluttandet i mikroskopet går på en kvart typ. Ge inte upp Pastell. Lämna namn och nummer eller maila om de inte svarar!

  • Rebster
    lele79 skrev 2012-06-25 17:10:10 följande:
    Min man lämnade spermaprov i tisdags och vi fick svar idag, kunde fått tidigare om inte doktorn haft semester förra veckan. Konstigt att det är så olika. Jätte jobbigt, framför allt för mannen att gå runt och inte veta.
    Oj vad bra! Var lämnade ni någonstans?
  • Rebster
    kanske 4a skrev 2012-06-25 18:33:16 följande:
    Verkar som jag får komma tillbaka till er. Gjorde VUL idag v 6+0 och läkaren fick leta länge innan han hittade en hinnsäck som bara var 2 mm, på tok för liten alltså. Nu vill jag bara blöda ut det så vi får börja om. Fick ta hcg idag och ska göra nytt vul om 10 dagar.
    Nej, vad pissigt. Vad ledsamt för erRynkar på näsan
  • Rebster

    Ja för när man slappnar av så bara fladdrar man med äggstockarna, och äggen som släpps då är alltid av toppkvalitet. Det är därför som IVF aldrig fungerar för då är man så stressad. SUCK!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus