• Mickan73

    Vilken färg har du på dina trosor idag?

    Jag.. undrar bara vad du har för färg/stil på dina trosor som du använder idag?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-07 15:34
    Tar upp tråden igen

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-12 06:15
    tar upp tråden

  • Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?
  • Reclaimyourself

    Haha, jag använder faktiskt sällan trosor nu när jag är äldre för det är skönare utan, likaså är det med BH för jag har blivit så känslig för kläder som sitter tajt med åren. Trosor använder jag i stort sett bara när jag har mens, eller när inte alla (3-4 st) trosor ligger i tvättkorgen och när jag kommer ihåg. 
    Haha, lol. Jag tycker att underkläder skaver numera, och jag klarar inte av tajta kläder efter att jag fick barn. Mycket i kroppen förändras efter graviditeter och förlossningar, bland annat är det plötsligt sjukt obehagligt att ha tajta kläder så till vardags är det bara bekväma kläder som gäller. Trosor är väl okej, men jag är van att gå utan helt enkelt, hihi. 

  • Anonym (Babe)

    Reclaimyourself. 


    Skön inställning till plagg som skaver! 😊

    Typ i filmen Utan trosor i Tyrolen? Thihihi 

  • Reclaimyourself

    Jag har aldrig hört talas om den filmen. 

    Efter graviditeter kan man få allt möjligt man inte hade innan. Jag fick bland annat tåbira, rejäl fotsvett som mattades av och försvann efter några år. Och min son har tydligen kommit åt någon nerv när han låg i min mage och skadat den, som gjorde att jag fortfarande några gånger om året får ischias (?) som gör att jag får väldigt svårt att gå. Ibland måste jag ta värktabletter för att kunna gå! För det känns som att ena benet är kapat, det är som att jag bara har ett ben och det gör så ont när jag går på det "kapade" benet så ibland blir jag sängliggande, och måste jag ut och gå är det Alvedon var sjätte timme jag behöver! 

    Gällande underkläder och plagg som skaver: jag har kvar en del kläder som jag använt i tonåren och som kändes bekväma då. Nu tycker jag att det vore tortyr att pressa sig i dem, inte för att jag gått upp i vikt eller så, jag har typ samma storlek men jag har blivit äldre och kroppen ändrar form med åren, visserligen är de lite för tajta nu. Men jag har packat ner dem och ska skänka till välgörenhet, jag tycker de ser ut som tortyrredskap som jag pressade in mig i då. Men då kändes de inte obekväma. 

    Så nej, det är inget sexuellt eller kinky med att jag sällan har trosor, även om karlar tror det när de upptäcker att jag är utan trosor.... Oops, jag är så van och det är inte som du tror säger jag.. Ingen tror på det, det vet jag, men jag har levt i celibat i långa perioder och gått utan trosor och BH för jag klarar inte av obekväma plagg och underkläder för jag tycker det är obehagligt. Jag använder bara jeans och klär upp mig i snygga (obekväma) kläder vid speciella tillfällen. Jeans har jag alltid tyckt varit väldigt obekväma för att de stramar, men jag använde det iallafall förr. 

  • Anonym (Babe)

    Reclaimyorself. 


    Stackars dig som åkt på så många bieffekter efter dina förlossningar. Låter riktigt jobbigt och smärtsamt med benet som gör så ont. Bra ändå om Alvedon hjälper något när du ska ta dig ut. Besöka en duktig kiropraktor, osteopat, naprapat? 

    Skönt med utrensningen av obekväma underkläder, korsetter och bygel BH:ar gissar jag. De tar mest utrymme i garderoben. Ett utmärkt statement att välja mer mjuka och komfortabla underkläder. Nu väntar väl användare av den här tråden på kulörerna på BH och trosor och vid en utrensning väljer vi våra favoriter i kvalitet och färg. Vilka är dina? 

Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?