• Marie-anne

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    hej mamma91! hur ser man ditt galleri?

  • Marie-anne

    hehe, mamma91, mitt syns det kanppt på nu, det e gult=) men det andra syns, men svagt och BM sa negativt så jag e konfys just nu!

  • Marie-anne

    aha! mitt är ett svagt rosa streck som kom efter fem minuter, nu syns det kanppt, men när det dök upp var det jättestarkt, men jag hann o visa det för mamma. det andra dök inget upp efter dom fem minuterna, men sedan kom det efter en kvart och var svagt och enligt testet var man gravid iaf, bara det var inom 30minuter, fast nu e jag så osäker, men hoppas det klarnar efter jag tagit digitalt test, och det finns ju bara cb har jag förstått!

  • Marie-anne

    hej mamma91! ja det har jag oxå läst, men själv tycker jag att jag har alla symptomen, och jag tror inte jag har pco eller e skengravid eller så, men har fått mage, knasig mens osv, och även om jag e kraftig har jag sällan mage om jag gått ner i vikt, tiokilo nu, och min mens har aldrig krånglat fast jag hoppat i vikt hela mitt liv, men klokare hoppas jag bli på tisdag=)

  • Marie-anne

    hej! ja imorron gäller detFörvånad ska köpa ett nytt test, men är fortfarande lite osäker vilket jag ska ta, har ju testat rfsu=negativt efter aco preg, och två ggr med aco preg= svagt rosa streck. ni säger ju här att CB digital e ej o lita på, men det finns väl bara dom på apoteket?

  • Marie-anne

    okej idag läs senare gäller det=) men som sagt vilket ska jag köpa på apoteket, CB digital veckoindikator verkar bra för dom är väl känsliga? har testa aco preg och rfsu förut.

  • Marie-anne

    hej! köpte test idag, men det stod man ska testa den dag man väntar sin mens så jag får vänta. mitt streck som var jättestarkt först kom direkt och var lika starkt tills efter dom 30 minuterna man ej ska lita på testet, det var därför mamma såg det också, men nu syns det lite sämre men det har ju legat ett tagSkäms
    jag ska han mens den 28, så jag ska kolla då,sedan får vi se, vad som händer, ska prata med killen igen och höra hur han funderat nu när hans jobbiga period har lugnat ner sej med sk kompisen som stal pengar.sedan tar jag det från det, den som lever får se=)!

  • Marie-anne

    hej slemmis! jag skrev att jag ska ha mens den 28! förlåt jag e velig men man e ju ny på detta jue=)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester