• Marie-anne

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    maddiiie! tycker allt jag ser ett svagt streck, så där såg typ mina ut och vad jag har hört kan man ej få ett rosa streck om man ej e gravid!

  • Marie-anne

    hej! jaja jag vet jag e tjatig, men ska testa igen om sex dagar, så en gång för alla, är CB digitalt test bäst? eller har apoteket nått bättre? e ganska nervös, men lite gladare då killen äntligen ringde till mej, han hade lyssnat och givit mej lite andrum, och det verkar lovande för oss men får se, han har mycket nu pga att han har vart tvungen att anmäla en fd kompis för stöldRynkar på näsan

  • Marie-anne

    hej idag har jag ont i magen, just under brösten, varje gång jag böjer mej gör det ont! även vid hm, hårkanten på magen,där jag trodde jag kände livmodern,gör det lite ont när jag kliar mej ,hm känns lite svullen, men det gör ej ont när jag kissar, konstigtSkäms

  • Marie-anne

    hej, slemmis! hm, du har kanske rätt, men tycker ändå det känns konstigt att allt bara skulle komma så där poff, visst det kanske det kan göra, men jag har ändå lugnat ner mej och så, men jag ska prata med KK, för enligt vad jag läste om klimakteriet, ska ens mens krångla i flera år, min har bara krånglat till o från juli, men som sagt, jag har tiden emot mej, men man kan ju ej neka att man vill eller hur, men som sagt, ska testa först KK sen, sen får vi se, och killen ringde igår! han var inte alls arg! jag hade ju sagt att jag ville ha lite space och det gav han mej, men det verkar som han har funderat på barn iallafall då han sa att man mognar med tiden=)

  • Marie-anne

    hje igen,slemmis! menar du ett sånt prov man gör vart tredje år? det gör jag och det har inte visat något, ska dit nästa år tror jag,och jag var hos BM den 29september, och innan det hade jag testat och fått ett rosa streck på testet, men det ville hon ej höra på,dessutom har jag som du skrev pendlat i vikt hela mitt liv, men min mens har varit regelbunden sedan jag fick den för 28år sedan och det e först nu jag kunnat ha 6 pga vestibulit, men som sagt, bättre o kolla!

  • Marie-anne

    hej! på tisdag ska jag köpa ett digitalt test, visar det negagtivt och killen fortfarande e strulig, har jag funderat på att inseminera mej, men vad kostar det och vad har dom för krav? tittar på programmet barn till varje pris och där talar dom om storkkliniken, nån som vet något om den? tacksam för svar!

  • Marie-anne

    mamma91! så där var mina två tester oxå! vilket hade du? jag hade aco preg, visade superstarkt först sedan syntes det knappt, men på ena kom strecket efter fem minuter, och jag hann visa det för mamma, men nu syns det knappt och det andra testet kom strecket efter en kvart(sluttid var efter 30min) och det var svagt, men det syns, ska ta ett nytt test till veckan!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester