• Marie-anne

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    bubbs! visst var ditt test ett aco preg? så där såg mina två ut oxå, ändå sa BM nej!

  • Marie-anne

    slemmis! som jag skrev förut, tror nog jag kan våga mej på ett grattis, för så där svaga var mina när jag testade, men jag ska ändå testa om när jag får pengar och är det neg ska jag prata med KK, så dom får utreda om det e någe knas!

  • Marie-anne

    slemmis! förlåt, men jag hade kollat på dina förra bilder, och tyckte jag såg ett streck, och enligt dom tester jag hade gjort, var ett svagtstreck ändå positivt bara det kom inom 30minuter och det gjorde båda mina, jag hade ju som sagt aco preg, och där stod det  som en fråga, efter fem minuter, inget streck men inom några minuter kommer det, är jag gravid? svaret stod, ja om strecket kommer inom 30 minuter, hur svagt det än är e du gravid. min mens har varit olik sej sedan juni, sen, bara som näsblod, och jag har kanppt haft mensvärk, och jag har som sagt störtmens i fem dagar, kan inte gå knappt och måste nästan har bindor stora som blöjor för att det nästan rinner igenom, jag är oxå rädd då vår släkt har cancergener, så jag ska testa med CB nu den 18, sedan ta kontakt med KK, så jag får reda på vad som e knas, för jag har läst och jag tycker inte jag har pco eller kemiskt gravid eller klimakteriet, men som sagt, ska kolla!

  • Marie-anne

    jaaa med! s er streck alltså!men jag har funderat på vad bm sa, att hennes test var negativt, men någon här skrev ju att strecket ej blir rosa om man ej producerar hcg, men det kan väl man bara göra vid bebis va eller??????

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester