• Nykär15

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    aprilhimlen95 skrev 2016-06-16 11:49:32 följande:
    Får gå och köpa ett sen som jag kan ta imorgon då :) antar att det är lättare att få rättvist resultat med morgonurin?
    Låter som en bra plan! Tror garanterat du få GRAVID på det nu Glad
  • Nykär15
    aprilhimlen95 skrev 2016-06-16 12:02:48 följande:
    Jag försår ju att jag är gravid nu! Har ringt mvc och skrivit in mig :) Men med ett digitalt får man det ju så svart på vitt. Och när man har oregelbunden mens och långa cyklar så är den där veckogrejen ganska bra ;)

    Förstår dig till fullt! Jag var gravid i slutet på februari, men testen blev aldrig starkare...så efter BIM tog jag ändå ett digitalt för de andra visade ju fortfarande tydliga plus..men den sa EJ GRAVID...marken försvann under mina fötter..så vidrig känsla...två dagar senare började jag blöda ut missfallet. 


    Så denna gången när jag fick plus igen så vågade jag knappt ta digitalt...gjorde det på BIM+1 och fick GRAVID 2-3, en sån fantastisk känsla! Och att det visade mer än 1-2 gjorde att det kändes ännu bättre. Så jag förstår du vill ta det!

  • Nykär15
    rosknoppen skrev 2016-06-16 12:49:14 följande:

    Hej! Jag vill precis som alla andra här inne ha er åsikt om resultat på gravtest. Bilden ovan är ett positivt resultat jag fick vid tidigare graviditet bim +2 (slutade tyvärr i missfall). De två bilderna under är ett test jag tog idag på bim -1 ca (3 mån sedan MF varav test blev negativa redan veckan efter så kan ej vara kvarstående hct-nivå). Anar ju ett streck faktiskt men är ändå skeptisk. Tycker avståndet emellan strecken är "för smalt" från tidigare? Vågar inte riktigt hoppas nu igen dessutom :/ Vad tror ni? Värt att köpa digitalt och testa morgonurin imorgon eller ser jag bara det jag vill se?


    Så fick jag en gång men tolkade det som negativt vilket det även var då jag dagen efter fick blankt. Strecket/färgen är på fel ställe. Deras test görs ju i maskiner och då hamnar strecken på ett visst avstånd och detta ser inte rätt ut tyvärr... ta nytt i morgon eller annat test om det kanske är nåt fel på batchen du fått.
    Marängen skrev 2016-06-16 14:06:34 följande:

    Morgonens test äl+10-11. Vad tror ni?


    Ser tyvärr inget på dina.
    aprilhimlen95 skrev 2016-06-16 15:12:17 följande:

    Nu är det på riktigt!


    GRATTIS!!! Gravid

  • Nykär15

    Testlagrets ska väl avläsas inom 5 minuter? Om strecket är borta var det nog bara färgrester som förflyttade sig...annars bör det synas även när det torkat. Jag skulle ta ett nytt i morgon.


    soofa skrev 2016-06-19 09:22:07 följande:

    Hur skulle ni tolka detta? Testet är avläst efter 10 minuter enligt anvisningen, men några minuter senare försvann testet.. dessutom har jag lite spottings nu. 


  • Nykär15
    My102 skrev 2016-06-20 00:06:14 följande:

    Hej!

    Jag har tagit ett test från graviditetskollen, det är otroligt tidigt, cirka 1v kvar till BIM.

    Vi har tidigare försökt och då har jag aldrig fått en tillstymmelse till detta (på dessa test i alla fall). Strecket är visserligen grått men är det någon där ute som har fått det såhär väldigt tidigt och att det senare visade sig va ett plus eller är det ingenting att tjosa upp sig för? Med andra ord, kunna ta en nubbe på midsommar ;)

    Det strecket jag undrar över är det längst bort, då det på dessa test kan vara skårer i testet som ser ut som ett streck men inte är det.


    Ser tyvärr inget och är strecket grått är det bara att det syns där färgen ska fästa om du är gravid. Så de strecken kan man se då och då , men jag gör det inte alltid på mina stickor jag använder (testlagrets)


    Men eftersom det är en vecka kvar till BIM så är det ju dessutom säkert alldeles för tidigt för att få utslag, jag har själv aldrig fått tidigare än BIM-4, så testa igen om några dagar. 

  • Nykär15
    Andreasvan skrev 2016-06-20 08:32:34 följande:

    OK, bilderna kommer inte med hur jag än försöker. Tar det som ett tecken från ovan att de är negativa och att jag inte ska tjata på andra att se och analysera :)


    OM du gör det från appen måste du vänta en stund tills det syns en bild nertill eller en textrad som en länk, så gissar du är för snabb bara innan du klickar på skicka.
  • Nykär15
    muuppeens skrev 2016-06-22 06:43:28 följande:

    Kan någon snälla, snälla titta på detta test??? Bim på fredag/lördag.


    Ser tyvärr inget på detta...men kan ju vara för tidigt bara. 


     


    mankanjualltidhoppas skrev 2016-06-22 08:09:13 följande:

    Ni får ursäkta att jag ber om hjälp varje dag nu. Men är så himla nervös över hur det ligger till. Nytt test från i morse. Bim -1
    Igår kunde man vinkla till sig en skugga. Men visst är det något på morgonens sticka?


    Jag ser ett streck! Jag tror du är gravid, grattis!


  • Nykär15
    längtandes skrev 2016-06-22 09:01:11 följande:

    Bild från clearblue plus, vad tror ni? Har beställt hem testa tidigt, men tyvärr kommer ju inte dom innan helgen :(


    Ska inte CB + ha just + om man är gravid, har aldrig brutit upp ett så vet inte hur det ser ut på insidan. Digitala vet jag har två streck alltid däremot om man bryter upp dem, även när de visar EJ GRAVID
  • Nykär15
    längtandes skrev 2016-06-22 10:11:15 följande:

    Självklart, så det står klart och tydligt i beskrivningen + eller -, men nåt måste varit fel på mitt test. Blinkade mellan + och - konstant. Jag har mailat till clearblue och frågat om det.


    Ah ok, men då kanske det var för lågt hormon och du är gravid, eller så var det fel på testet...
  • Nykär15
    mankanjualltidhoppas skrev 2016-06-22 12:50:04 följande:
    När hade du missfall? Min mens har varit oregelbunden sen förlossningen med allt från 36 dagar till 26, så det är lite svårt för en generell app att ha rätt känner jag.
    Nej jag tror inte spökstreck kommer sådär efter varandra. Ett streck är ju ett streck och att det är svagt är ju pga att hormonerna inte är tillräckligt starka än.
    Jobbat testade nu och nog tycker jag att det är starkare än igår.
    Ja det syns ju helt klart och är det några/nån dag kvar till bim är det inte konstigt om det är svagt och du vet ju inte riktigt vart i cykeln du är då om den är oregelbunden. Jag tror du är gravid och jag hoppas det ökar fint för dig de kommande dagarna! 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester