• Nykär15

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    mammasusan skrev 2016-06-01 15:46:52 följande:

    Tog ett till & fick upp svagtsvagtsvagt även på detta, någon som ser?


    Nej syns inget på detta heller...jag tycker du ska försöka ta digitala som kan svara på riktigt om du är gravid eller inte eftersom det inte syns nåt på de du lägger upp. Då slipper du fundera. Antingen är du för tidigt ute eller så är du inte gravid tyvärr...
  • Nykär15
    Fru365 skrev 2016-06-02 08:24:25 följande:

    Hej tjejer, lite hjälp här..
    Bim antigen idag eller imorgon.
    Detta test gjorde jag imorse vad tror ni?


    Jag ser! Så såg mina första ut, vågar mig på ett litet grattis!!


     


    langtanefterbaby skrev 2016-06-02 08:32:47 följande:

    Äntligen ett vettigt andra streck på Ägglossningstesterna på cd16. Hade ni satt detta som positivt??

    Har bara 1 test kvar hemma och inte bestämt mig om jag ska vänta till ikväll för att se om det minskat igen, eller ta om några timmar för att se om det blir lite starkare. Har det minskat till ikväll så har ju lh-stegringen varit. Vad tycker ni?


    Jag hade sett det som positivt. Ta det sista i morgon, har det gått ner igen så lär ägget ha släppt, så brukar det vara för mig. 

  • Nykär15
    langtanefterbaby skrev 2016-06-02 08:44:39 följande:
    Japp, så får det bli med det sista testet! Tur man fick till mys igår och får bli en runda till idag innan det är för sent.
    Låter som ni täckt in det bra! Lycka till!
  • Nykär15
    LillaV78 skrev 2016-06-02 11:15:56 följande:

    Hej. Jag undrar om ni vill hjälpa mig att tolka. Jag har två "stora" barn som är 13,5 respektive 15 år gamla så allt känns nytt. Min man steriliserades i december och lämnade ett enda prov som fick "ok". Saken är bara att sedan en vecka tillbaka har jag börjat kräkas nästan dagligen och jag är extremt trött. Tog ett Clearblue igår och så meddetsamma ett svagt plus men maken såg det inte samt att det nog var fel men jag ser det. Det kom direkt och det är kvar som torrt också. Det är brett och ser mer svagt svagt blått än grått ut. Det syns om man lyser genom testet, och i olika fotoinställningar men även för bara ögat. Jag fick en slags mens för tidigt för några dagar sen, olik den vanliga. Borde vara i typ 5+0 eller 5+1 max... Om. Vill ni snälla hjälpa mig att tolka?


    Ser verkligen inte ett dyft på nåt av testen. Om du är osäker och är så långt gången som du i så fall tror så är det isf för svagt om det inte går att se på bild, alternativt ta ett digitalt så får du svart på vitt. 


    Vet inte hur gammal du är men du har ju rätt stora barn, kan ju vara något annat som ställer till dina hormoner än en graviditet. 

  • Nykär15
    frestelsen skrev 2016-06-02 16:59:38 följande:
    Förstår din välmening men ville bara säga det då jag o många fler ser ofta svaga streck på hennes som sen inte blir mer. Sista va ju bara för att visa att hon fick ett neg nu. Jag såg på de innan så va säkert nått där särskilt med fl kassa upplösning av bilder. Så är det vissa ser o andra gör det inte:) Ingen ide att ta digitalt förns man har så pass mycket hcg att de kan slå om till gravid.
    Fast om det aldrig blir starkt nog för att ses av alla eller bli gravid på digitalt, kan man ens räkna det som att man då varit gravid om mensen kommer på BIM?
    Bara en tanke...
  • Nykär15
    frestelsen skrev 2016-06-02 19:39:29 följande:
    Fast ses av alla? Vissa ser o andra inte.. så är de ju på ett flertal av testen här inne. Jag har sett många gånger på hennes test, oftast t.o.m och hon har ju fått så många mf. Hon har inte sagt att alla gånger är mf heller. Sen är det många mf som just blir på bim eller några dagar efter.

    Om hon nu vill testa med cb plus så är de ju upp till henne. Jag personligen skulle inte testa cb så ofta men är ju inte upp till mig hur andra gör med sitt testande. Hon har ju lyckats få barn o kämpar som många andra med sitt analyserande. Så bara för att några inte ser ska hon inte få lägga upp om hon tycker hon ser nått? Hon kanske skulle få på digitalt inte vet jag. Upp till henne om hon vill pröva.

    Jag vet flera gånger som du inte sett på test här inne som visa sig va plus iaf. Inte dömer jag nån för att de inte ser heller.

    Jag bedömer alla test lika, ser jag så ser jag och då säger jag det. Men det betyder såklart inte att jag har rätt och att man inte är gravid för det. Man vill ju ha en bedömning och jag tycker det är roligt att se om man ser och förstår precis längtan och tankarna över att man vill bli gravid och att man ser streck. 


    Men CB plus verkar ju ge en massa spök hela tiden och är det bara en grå skugga så ser jag inte det som ett plus, det måste ju ändå vara blått. Jag har själv testat många gånger med CB och tycker mig se den skuggan OFTA så jag litar inte på dem alls och skulle inte se mig som gravid då. Jag litar enbart på testlagrets och digitala, testlagrets har aldrig gett mig spök eller konstiga torkstreck osv. De allra första svaga har alltid stämt och blivit starkare. 


    Hon har all rätt att göra som hon vill, men tycker det är konstigt när det om och om igen kommer upp test som enligt mig är negativa och som hon säger är plus. Och sen kommer mensen. Jag tycker iaf man borde byta tester till något annat för att se om det ger samma utslag isf. Men alla är olika och jag kommer nog helt enkelt att låta bli analysera just hennes tills jag faktiskt ser något tydligt. Önskar att ALLA här inne som kämpar ska bli gravida, det är ju därför vi är här. Men jag kan ju inte heller ljuga när jag inte ser nåt.....

  • Nykär15
    Bell13 skrev 2016-06-03 06:57:00 följande:
    Klart man INTE är gravid om mensen kommer på utsatt dag. Är det någon som påstår det?
    Jo jag får den uppfattningen här inne att en del säger sig se streck som jag iaf inte ser och sen säger att de fått tidigt missfall. 
  • Nykär15
    Test14 skrev 2016-06-03 07:48:41 följande:

    Ni som ser mina tester,vad tror ni? Orolig.. Och negativt på rfsu:-/


    Vilken dag är du på? 
  • Nykär15
    Test14 skrev 2016-06-03 08:11:02 följande:

    Vad tror du? Kan man stegra långsamt? Någon annan med erfarenhet? Jag mår illa,trött,kissar ofta.


    Ja klart man kan stegra långsamt. Jag ser ju plus och ibland kan det ta nån vecka innan det blir starkt. Det är bara att vänta och se vad som händer. Men om ett par dagar är det nog starkare. 
  • Nykär15
    frestelsen skrev 2016-06-03 08:27:51 följande:
    Klart man ska va ärlig:) ser man inte så är det så. Men sen får folk testa hur, när och hur mycket de vill. Klart man kan uttrycka sin åsikt om det hela:) så länge man inte går o är dryg (vilket jag absolut inte tycker du är vid dina svar) jag skulle med byta test om de varje månad blev nått svagt/spök eller va de nu blir, men vill man inte så är de upp till henne. :)
    Jag håller med, man får testa med vad man vill och hur tidigt/ofta man vill. Men kände bara att det började bli dags för en kommentar om att byta test om det blir så varje gång. Men klart det är helt upp till var och en Glad
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester