• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Slemtorsk: ser ju definitivt på testet. Enda gången jag fått tydligt svagt på testlagret efter tiden (det är väl det du testat med?) var när jag senare fick plus inom tiden, det var alltså bara för tidigt för att visa inom tiden. Såg precis en tråd om en tjej som var i samma sits, fick plus en h efter tiden gått ut och sen på kvällen och imorse plus inom tiden. Hoppas och tror du kommer få ett fint plus närmsta dagarna. Angående blödningen vill jag ge dig lite hopp, en nära vän till mig har gjort IVF, tror det var på ruvardag 8 som hon ringde mig och var ledsen för att hon blödde och hade ont och säker på att det var kört. Sen testade hon på kvällen för att se om det var spår av hcg för hon ville veta om det hade fäst men släppt.. Å testet visade positivt, blödningen avtog och nu är lillkillen ett par veckor gammal. Håller tummarna för dig! Håll hoppet uppe!!

  • Skrutt 83

    Jennie83: grattis till minus på Stickan, inte ofta man säger det, haha! Många blir ju väldigt snabbt gravida efter mf så hoppas du får ett fint + som stannar om ett par veckor.

    Pumann: tycker nog du ska ta och testa igen jag :)

    Slemtorsk: hur går det? Tycker det är olidligt spännande och se om strecket kom i rättan tid idag och blödningen avtagit. Håller tummarna!

    Här är det dag 11 idag, fortfarande hög fertilitet på monitorn så det liggs i, borde få maxstegring nån gång mellan imorgon-tis... Hoppas för då är det nog rätt bra dag att testa på julafton! Tänk vilken dröm att få ett plus på julaftonsmorgonen.. *drömmer*

    Beställde CB ifrån billigatester och upptäckte att de gjort om förpackningen, blev väldigt glad då jag hoppas det innebär att även innehållet gjorts om lite så de slutar ge sina dumma spökskuggor..

  • Skrutt 83

    Slemtorsk: vad spännande! Tänkte faktiskt skriva det till dig, att RFSU verkar visa väldigt sent, och jag tycker något svagt synts på alla dina, inkl RFSU. Vilket test har du tänkt att ta på testdagen? Har blödningen helt försvunnit nu? Håller tummarna så hårt jag bara kan!

    Plussonskan: åh vilket starkt och fint plus! Grattis!!!

    Här hemma väntas det utslag på äl-testet, är dag 13 idag. Både sonen sambon och jag har legat i magsjuka i helgen så tur inte äl inträffade då. Hoppas på utslag senast ons annars kommer jag inte kunna testa på julafton.

  • Skrutt 83

    Slemtorsk: låter väldigt lovande tycker jag! Ja starkt om du lyckas hålla dig ifrån att köpa fler tester särskilt eftersom det kan anas något på dina tester :) inte tänkt köpa från resultatet? De ska ju vara väldigt känsliga. Piggelin är det enda jag fick i mig under denna magsjuka så tycker det indikerar att du har ett rejält illamående! håller tummarna!

    Coolt att vi nu är på sidan 1000 och över 10000 inlägg! När jag startade tråden hade jag inte en aning att den skulle bli så poppis!! Kul!

  • Skrutt 83

    Slemtorsk: jag har kört med deras äl-test och ibland dubbelkollat med CB-digitalt när det verkar bli stegring. På så sätt kan ett paket digitalt räcka flera cykler om man bara tar dem när man enl stickorna är tveksamt om pos el inte. Tycker annars billiga testers äl-test är väldigt bra!

  • Skrutt 83

    Grattis till alla fina nya plus!

    Carmat: verkar väldigt lovande, väntar med spänning på morgonens test! Vakna och testa snart, sitter som på nålar här! :)

  • Skrutt 83

    Carmat: tror absolut det kan vara något men att det är för tidigt ännu bara. Syns det efter tiden på det du tog nu? Innan jag fick tydligt plus i augusti så hade jag ett par dagar tidigare som svaga svaga streck som alla kom efter tiden, så jag tror att om man får det efter tiden på flera test så är det nog ngt men bara för tidigt, aldrig fått plus efter tiden annars. Håller tummarna!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester