• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    JennyOhlsson skrev 2011-11-24 12:28:54 följande:
    ingen?! :-O
    Tror det är ett par i tråden som testat med dem men inte varit så nöjda, hört att de ofta ger spökstreck efter tiden.. Men har tyvärr ingen erfaranhet själv av dem. Bara kört billiga tester och testlagrets stickor och har varit väldigt nöjd med dem båda. Testlagrets har jag hört visar utslag väldigt tidigt!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Nikas: Wow vilken fin stegring!!! STORT grattis!!

    Xantippa85: Ser något men svårt på bilden att se vad det är om det är ett streck eller färgrester,, Håller tummarna!

    Slemtorsk: Stort lycka till på ul idag, hoppas du värpt på bra

    Pumann: Hoppas du fick ligga i igår

    Här är det idag äl+8 troligtvis, baserat på äl förra tors, men skulle kunna vara +7 också om det släppte först på fredagen.. Som vanligt så kunde jag imorse inte hålla fingrarna i styr, ser nåt men kan lika väl vara skåran, svårt att avgöra färg också. Färrgrester brevid skåran? Har jag fel på ögonen? Eller ser ni nåt? Någon som vill trixa så får ni gärna, jag lyckas bara fixa med kontrasten. Här kommer två bilder på samma test:



    Med ökad kontrast:



    Vill så gärna att det ska vara ett litet pyre på G. Igår reagerade tom sambon på att mina bröst var så ådriga, och han visste inte att det kunde vara ett symtom!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2011-11-25 10:17:21 följande:
    tycker jag ser nåt!!! wiii hoppas!! NEJ inget ligg igår=( han va sååå trött och snarkade långt före mig .. men IDAG smäller det !! hi hi
    Åhh gör du???!!! Även på oredigerade bilderna? Hoppas så mkt! Detta ä vårt 7 försök, 3 efter mf i augusti.. Börjar kännas riktigt tungt och mottigt. Har ju en hel del symtom så hoppet lever! Attans då! Men om ni får till det ikväll så har ni ju prickat jättebra!  
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    minstörstalycka skrev 2011-11-25 10:27:14 följande:
    Skrutt, jag ser något mycket svagt på dom oredigerade, dom redigerade ser man lite tydligare. Men mycket mycket svagt. Prova om någon dag igen! :)
    Håller tummarna för dig! :) '
    Tack snälla du!! Känner jag mig själv rätt blir det minst ett test om dagen fram till bim. Även om jag ser något vågar jag inte hoppas, känns som det är alldeles för vanligt med skåror, skuggor och spökstreck nu förtiden. Blir så arg på mig själv varför jag inte kan vänta med att testa.
    Gummsan skrev 2011-11-25 10:27:20 följande:
    Är man väldigt otacksam om man har 4fina barn och ändå blir ledsen när gravtestet visar Minus 
    gång på gång? Känner mig så dum......... Skäms 

    {#emotions_dlg.flower}Grattis till alla fina Plus  föresten.
    Verkligen inte.. Att du blir besviken innebär verkligen inte att du inte är tacksam för de fina barn du har. Jag är otroligt tacksam för min älskade lilla kille där hemma men det betyder inte att jag inte längtar som sjutton efter att få ge honom ett syskon. Håller tummarna för att du snart får ett fint +!
    Xantippa85 skrev 2011-11-25 10:27:51 följande:
    Jo jag ska göra fler, jag har ju hur många tester som helst hemma! Det sjuka är att vi har försökt i snart 6 år och det har ALDRIG synts nånting på testerna inte ens en skugga så mina förhoppningar skjuts i höjden, vi har precis skickat in remiss till ivf och det vore så galet kul om det kom av sig själv nu!!

    Måste bara vänta tills jag är kissnödig igen! haha 
    Håller tummarna så för er skull!

    Sockerbrallan: Om jag inte minns fel är du ett redigeringsproffs , du har inte lust att redigera mina två oredigerade bilder och se om det finns något där?
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Xantippa85: Tog mig friheten att redigera ditt test genom att justera kontrasten hoppas det är ok! Här är ditt test redigerat. Visst finns det rosa färg där, dock ser det lite utsmetat ut men färg på rätt ställe är det absolut:



    Håller tummarna och ser framemot ett nytt test att analysera.


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    Ljushuvudet skrev 2011-11-25 11:06:59 följande:
    Haha..tack gulle dig Jag ska se vad jag kan göra med bilderna
    Tack vad gullig av dig!  Skrattande
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    Ljushuvudet skrev 2011-11-25 11:14:46 följande:
    Skrutt:
    Det var svårt med ditt test men jag ser på den redigerade bilden du har, men jag gjorde ett försök och ngt svagt får man ju fram



    Tack! Ja något ser man ju men frågan är vad... Sitter strecket rätt tro eller är det bara färgrester vid sidan av där det egentligen ska sitta? :/ Ja den som lever får väl se. Ska inte sätta för mkt hopp till det iallafall. Men är väl iofs troligtvis bara äl+8 eller tom +7 så får väl hoppas några dagar till innan jag ger upp iallafall.

    Kul att du gillar tråden så mkt och är så positiv, det behövs verkligen! Själv misströstar humöret allt oftare efter att månad efter månad få se minus gång på gång. Vill ju få lägga upp något som faktiskt utvecklar sig till något som stegrar fint och inte bara visar sig vara skuggor, skåroor eller spök.
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2011-11-25 11:56:53 följande:
    tur att man jbbar såå nära sitt hem ,sprang in en sväng till maken nu Flört
    ååhhh hoppas hoppas på bebis nu !!!!!!!!!!!
    Haha bra där!!! Lycka till nu!!!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2011-11-25 12:09:46 följande:
    men alltså .... känner mig som 14 men .. äl testet va pos igår kl 15,igår kväll neg!hade sjuuukt ont i magen igår och det riktigt ilade i livmodern! vi hade sex i söndags och i tisdags och sen idag !! kan äl skett igår eller idag ? stor chans att det tar sig ??

    tror inte det blir mer sexande då vi är sjuuukt upptagna närmsta dagarna  
    Ägget ska ju släppa 24-48 h efter positivt test, så det borde ju vara äl idag eller imorgon. Sen lever ju ägget ca 24 h så om det var så att det var äl du kände redan igår så har ni ju ändå täckt upp bra både innan och under och efter äl. Det sägs ju att det räcker att ha sex varannan-var tredje dag eftersom spermierna lever så länge så det finns nog absolut god chans att det tagit sig!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Yessyca: Stort grattis till ett solklart och fint plus!

    Här blev det inget på stickan imorse, är på Äl+9 el kanske tom Äl+8 så jag vet väl egentligen att det är vanligt att plusset dröjer så borde inte misströsta men gör det ändå. Det var runt Äl+9-Äl+10 som jag plussade med sonen. Åhh är så ledsen och besviken.. Hade hoppats så på plus denna månad, hur många fler månader av längtan, förhoppningar och besvikelse klarar man av? Blir försök 8 i december och sonen frågar så gott som dagligen när han ska få syskon.. Vill inte att åldersskillnaden mellan dem blir för stor heller. Blä en skitdag i dag med andra ord!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester