• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Helenmedh skrev 2011-11-29 12:52:41 följande:
    Hej tjejer!
    Idag är min födelsedag och Bim+5- Vankar otåligt fram och tillbaka med min saltgurkaburk och väntar på brevbäraren så jag kanske kan få den bästa presenten någonsin, ett plus! Eller den sämsta.. Dont know yet. Kan han inte skynda på?!
    Spännande!!! Håller tummarna för bästa presenten någonsin! Stort grattis på födelsedagen också!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Bebisvagga: ser väldigt positivt ut när jag kollar i mobilen! Håller tummarna!

    Slemmtorsk: har en kompis som genomgått IVF och som jag har förstått det då brukar insatta embryon fästa mkt tidigare än när man försöker hemma eftersom de redan är på plats i livmodern. Beror väl lite på hur länge de är odlade men har för mig att de kan fästa så tidigt som 1-2 dygn efter insättning. Så det är ju absolut inte säkert att testet blir neg, men om du testar och det är starkare så vet du ju att det är hcg som bildats! Håller tummarna!

    Pumann: håller tummarna för dig!

    Här dök mensen upp som beräknat den 30/11 så nu är det på't igen! Har faktiskt beställt en CB Fertilitetsmonitor till detta försök, som både visar hög och Max fertilitet. Tror iofs inte att det är att vi missar Äl som är vårt problem att det inte tar sig men känns skönt att få pröva nå nytt! Äter även Borago så nu jäklar hoppas vi på plus i julklapp!! 8 försöket nu, 4 efter mf. Nu jäklar kan det väl få gå vägen?!

  • Skrutt 83

    Slemtorsk: ja jag vet att sprutan kan ge utslag men menade precis som höststjärna att om testet är starkare nästa gång så har du ju hcg i kroppen pga grav eftersom sprutan går sakta men säkert ur kroppen. Men det bästa är ju såklart att vänta med att testa om man kan

  • Skrutt 83

    NicOle: grattis! Absolut plus!

    Selene: grattis till fint plus!

    Frukost: ser på ditt också! Grattis!!

  • Skrutt 83

    Slemtorsk: Ser väldigt lovande ut, ser absolut något på det testet från idag!! Håller tummarna och hoppas på att få se ett fint starkare plus imorgon! :)

    Bebisvagga: håller tummarna för ett fint GRAVID på digitala imorgon!

    Pumann: hur har det gått för dig?

  • Skrutt 83

    Slemtorsk: nu har jag hårdbevakat tråden hela dagen, testat ännu? Är ju alldeles pirrig och nervös här ju!!

    Själv fick jag hög fertilitetsstatus på
    Monitorn imorse, vilket borde indikera Äl inom 5-7 dagar förhoppningsvis. Men det betyder att man är fertil redan nu så bara att köra på! Hoppas den kommer som beräknat så det kan bli ett tjuvtest på julafton!

  • Skrutt 83

    Minstörstalycka: låter tyvärr som du fått ett tidigt missfall eller en kemisk graviditet, det kan ju ta ett tag innan blödningen kommer igång. När jag var gravid i augusti fick jag svaga skuggor ett par dagar som utvecklades till ett tydligt men svagt plus på bim-1 fick även Gravid 1-2 samma dag. Men sen blev inte testen starkare utan snarare svagare och 2 dygn senare kom blödningen.. Ring och prata med gyn.

    Pumann: beklagar att mensen dök upp.. Jag vet att det är svårt att försöka ladda om men försök tänka så här att när du väl blir gravid och det barnet föds så kommer du vara glad att det tog först då och inte tidigare för då hade det inte varit just det barnet. Så brukar jag tänka och då blir det lite lättare.

    Slemtorsk: blev det något test idag?

    Längtar så efter att få testa igen men ska försöka inte testa lika mkt som senaste mån. Om Äl inträffar när jag tror så blir det nog test på julafton på Äl+9.. kanske är dumt att testa julafton om - men kommer inte kunna låta bli. Drömmen om den perfekta julklappen är för stor!

  • Skrutt 83

    slemtorsk: Ja jösses vad ni skriver. Jag som är på jobbet hinner inte alls läsa alla inlägg per dag så hade missat. Såg tyvärr inget direkt på bilderna men tog mig friheten att redigera det första:



    Man ser ju ett svagt streck men svårt att se om det är färg i fet eller om det är helt grått.. Men man ser ju sträcket och konturerna.. Du är ju så tidigt ute än också, håller tummarna för tydligare streck snart!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2011-12-08 11:49:59 följande:
    ja jo det är sant !! min man är underbar verkligen men han är lite trött på att höra om äl-test,stickor,äl,mens osv ,vet inte om han kanske vill att vi hejdar oss lite =) får se hur det blir men denna besvikelsen etsar sig fast och jag känner mig sjukt värdelös,kan inte hjälpa det . Men allt stöd här betyder sååå mkt{#emotions_dlg.flower}
    Ja jag känner igen känslan. Min sambo är också trött på att det är det enda jag pratar om... Detta är ju vår 8 månad så man blir ju lite lätt frustrerad. Är ju inte lätt att "Inte tänka på det" som så många ger råd, tänker mer och mer för varje månad.. Denna månad kör vi med fertilitetsmonitor och äter Borago igen. Kan tipsa om borago, är samma som Glandin, finns massa trådar om det. Har hjälp många som försökt bli gravida länge att bli gravida. När jag åt Boragon i Aug blev jag gravid, hade försökt 3 mån innan. Sen har jag inte använt det sedan mf som blev då men prövar nu denna mån igen. Men nu ska jag nog sluta äta dem tidigare, sist åt jag till bim, och har nojjat att det orsakade mf.. Men nu ska jag nog sluta några dagar efter äl. Boragon ska hjälpa att bygga slemhinnan vad jag hört så då behövs dem ju ändå inte efter ett par dagar efter äl. Har känt mig mkt fertilare när jag ätit dem. Har redan idag börjat få äl-flytningar och monitorn visade redan hög fertilitetsstatus igår på dag 8.. Borde alltså få äl om ca 5 dagar vilket är tidigt för mig. Brukar få runt dag 15-17 oftast.
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Pumann: vilken superbra inställning du har! Pepp pepp!

    Linda: nää fy vad tråkigt :( beklagar..

    Slemtorsk: ser tyvärr ingenting på de två översta bilderna men den sista ser jag något på men svårt att avgöra vad det är. Fortsätter att hoppas och hålla tummarna!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester