• frestelsen

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Nån som vill kolla?
  • frestelsen

    Har inte gjort den ännu. Hoppas att få slippa och att ägget fäster iaf. Så vi prövar denna månad, blir de inget så ligger vi lågt nästa och kör på operation den 3/3. Men tycker det är jobbigt att bli sövd och slipper nog gärna det. Tydligen är inte polypen så stor så ert ägg kan fastna, hoppas:)


    whataboutmydreams skrev 2015-01-28 07:50:42 följande:

    Hej!

    Har operationen gått bra?

    Jag ser på nedersta helt klart!!


  • frestelsen

    Ja det ser rosa ut, men svagt. Kanske bara färg som smetat ut. Jag trodde att BIM va 9/2 men efter ha kartlagt med gyn så ska BIM va 4/2. Men finns ingen garanti på nåt just nu känns det som. Tror jag har äl ganska snart efter mens och lite längre från äl till bim. Men blir ju snurrigt på allt olika man hör, så får liksom ha mina test och kolla om man ser. Ska pröva med äl test efter operationen om det inte tar sig nu. Vet inte hur min cykel kommer se ut då heller.. blir ju en skrapning med 1-2 veckors blödande. Så vill bara slippa det:( ah gud så snurrigt jag skrev.. tack för att du titta på testet:)


    SecretlyMe skrev 2015-01-28 08:02:29 följande:

    Ser nån skugga. Är det färgat irl? Hur är du i förhållande till äl? :)


  • frestelsen

    Tack:) de hoppas jag med

    Va de inte du som va duktig på de där med hcg?försöker tänka vilken dag jag kan va på..Sen är det alltid 14 dagar från äl till bim? Tänker om man har ca 50 vid bim, och hcg dubblas var tredje dag då bör man inte kunna få plus typ äl +7 som vissa test skriver? Ursäkta de dumma frågorna haha känner mig rätt korkad och inte blir det bättre att googla;p


    SecretlyMe skrev 2015-01-28 12:57:05 följande:

    Jag hoppas det är nåt och att det stannar, så du isåfall slipper op. :)


  • frestelsen




    Man kan ju bli knäpp.. är det bara jag som ser?? Är livrädd att de ringer och har en avbokad tid, så.blir det att skrapa bort foster istället för polyp :(
  • frestelsen
    Rädisan26 skrev 2015-01-28 15:59:05 följande:
    Jag ser ett svagt sträck, men vilken dag är du på? Behöver kanske tas om typ i övermorgon för att vara säker!
    Jag är osäker på dag för min mens vart konstig sen mitt MF i okt. Jag har inte så lång cykel, eller brukar inte ha det. Men tror att jag brukar få ÄL ganska tidigt.. 
    Ja får göra nya test imorgon eller fredag.. så mycket spök på testen så man blir ju halvt blind och behöver låna andras ögon ibland:)
  • frestelsen

    Ja får göra det. Aha jag har nog ca 16 dagar från äl till bim, de är väl okej? Såg du bilderna jag la upp nu, ser på mobilen men inte lika mycket på datorn.. vad tror du?


    SecretlyMe skrev 2015-01-28 16:22:08 följande:

    Nja, inte så duktig på hcg-nivån faktiskt, men har sett en chart på hur det kan se ut. Vet inte var den finns men den har dykt upp lite då och då i olika trådar. Prova kanske söka på hcg-nivå, chart eller så :)

    Lutealfasen, dagar mellan äl och bim, är inte alltid 14 dagar. Jag har t ex 13 dagar emella. Det kan variera mellan 10-16 dagar och har man under 10 ska man kontakta en gynmottagning.

    Det jag vet med hcg är att det ökar fort under de första dagarna av en graviditet.

    Ang din skrapning.. Säg till att du tycker dig fått svaga streck på sticka och vill göra blodprov innan. Ingen ska behöva skrapas vid en eventuell graviditet!


  • frestelsen
    SecretlyMe skrev 2015-01-28 18:40:30 följande:

    Ja, det är inga problem att ha längre lutealfas.

    Tyvärr inte :/


    okej kanske bara jag som ser för jag vill se:/ Tack för titten :)
  • frestelsen

    Åh gör du? Ja bara att hoppas:) tar ett nytt imorgon. Tänker på att grav symtom är ju lite tidigt att få men har ont i livmodern som vid mensvärk. Mår inte direkt illa men som halsbränna och nyser och känner mig hängig.


    jagmamma skrev 2015-01-28 21:13:23 följande:

    Jag ser jättelätt direkt! Betydligt tydligare än många andra här där några sagt att dom sett men jag fått anstränga mig. Ser ju rosa och fint ut också! ????????


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester