• Anonym

    Vår hund bet min son i ansiktet

    Ursäkta mig men det är väl klart att en hund biter till när den har ont. Har hunden ont så ska inte sonen vara i närheten. Så jag håller med din sambo att det är sonens fel men även erat fel oxå.

    Har ej läst hela tråden.
      

  • Anonym

    Det är inte ok att eran son biter hunden utan att hunde får säga ifrån.. Hade min sambos dotter bittit  min hund och hon hade bittit tillbaka så förstår jag..Hunden vill bara säga ifrån att det får vara nog.. Jag tycker inte heller att det är rätt att hunden att ska bita men hur ska den annars försvara sig och säga till att nu får d vara nog.. Det går faktikst till en viss gräns för djur med.. Men sen ska man aldrig lämna djur och barn sj.. Om din son hade bittit dig i ryggen hur hade du reagerat?? tror att du att du hade blivit jävligt arg. 

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-08-02 16:17:26 följande:
    Det är en blandning till största del beerdercollie, väger ca 30 kilo och är 7 år.
    Stor border... de brukar ligga på 15-20 kg. Undrar om ts och mannen låter hunden aktivera sig länge varje dag..
  • Anonym

    I detta fallet så är det lite föräldrarnas....
     Att hålla isär hund och barn och endast ha dom ihop under uppsikt för hunden inte orkar med barnets klängande tycker jag vekar mest logiskt.
    Och att en 3.5 åring biter en hund i ryggen är inte Ok ........ hade jag varit hund så hade jag bitit tillbaka!!
    Så funkar naturen,
    varför ge hunden skulden för att han bet din son? tänk om din son hade bitit hunden illa? ska du lämna bort din son för detta då?
    Kan inte ens förstå varför du tvekar om att behålla hunden för Ni har ju skapat detta själva.
    Ja nu vet man inte hur hunden kommer reagera i framtiden, antagligen väldigt reserverande mot barn, och är det hundens fel?  

    I sånna här fall tycker jag synd om Hundën, ger du hunden skulden för att lätta ditt egna samvete? 
    Din sambo tycker jag står rätt i den här frågan.

    Har själv varit med om 2 olika hundar vid olika tillfällen som försökt hugga mig i ansiktet och detta var helt oprovocerande från min sida och dessa hundarna togs tyvärr bort....men jag gav inte hundarna skulden ... utan deras bakgrund med fel uppväxt från tidigare ägare.

    Men man får skilja på Äpple och Päron tycker jag.       

      

  • Anonym
    Verum skrev 2011-08-02 19:03:44 följande:
    Vettigt i dina ögon. Vanvettigt i mina.
    Ja, vad DU har för inställning till djur vet vi dessvärre... vettig? NOT!!
  • Anonym

    noterad nu att hunden hade ont. Vad kul det måste varit för den att bli förföjd av en ungjävel som BITS. Hoppas någon biter dig när du redan har ont TS.

  • Anonym
    Pstavsbarn skrev 2011-08-02 20:01:46 följande:
    Hunden verkar inte så lämplig för en barnfamilj..
    Inte efter att ts son behandlat hunden så illa. Men ts son är inte så lämplig för ytterligare en hund som jag upplever det.
  • Anonym
    Trynträ skrev 2011-08-02 21:18:11 följande:
    Tycker ni ska hitta ett annat hem åt er hund. Blir bäst för alla. Barn inser inte alltid konsekvenserna av sitt handlande och det kan ju upprepas och bli ännu värre. Tror inte hunden mår särskilt bra hos er om han inte får vara i fred och då kan det säkert eskalera så att han blir elak mot barn i största allmänhet.

     

  • Anonym

    Det är sonens fel ! Du måste markera med vad som gäller o vara på din sambos sida som en enad front!

  • Anonym

    Din sambo är ju, förlåt mig, men knäpp. Hur kan han sitta och skuldbelägga en 3-årig liten pojke som antagligen inte vet bättre. Och vad spelar det för roll vems fel det är - funkar det inte att ha hunden och sonen samtidigt är det självklart att hunden ska bort!

Svar på tråden Vår hund bet min son i ansiktet