Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Stinis83 och faceprimer: Jättefina magarGlad.

    Vad det gäller hur man ser ut på magen beroende på vilket kön det är som ligger i magen så är jag mycket bredare överallt denna gången än förra gången och då var det även en tjej. Både magen och rumpan har blivit bredare och större och sen har jag fått mer kärlekshandtag i ryggslutet och större lår än förra gången.
    När jag väntade dottern så var det svårt att tyda om det var en kille eller en tjej i magen men denna gången så ser man det så tydligt så det går inte att missta sig.

    Sen hittade jag min gamla journal från när jag var gravid sist och det var kul att jämföra vikten med nu. Vid denna veckan förra gången så vägde jag mellan 1-2 kilo mindre men annars så stämmer det ganska så precis. Gick tydligen bara upp 12 kilo då och hoppas på att jag landar nånstans där oxå även denna gången.

  • Chokladälskaren
    Mary Jo skrev 2011-12-13 17:34:47 följande:
    Visst pratade någon om Lundmyr här efter att nån la upp en bild?
    Babyshop har 30 % rabatt idag! fynda!

    www.babyshop.se/  
    Usch det var ju livsfarligt att gå in på den sidanFlört. Det slutade så klart med att jag beställde en del därifrån. Det är ju så konstigt hur lätt det är att bara klicka på en vara sen hamnar den i varukorgen, man fyller i lite uppgifter om sig själv och hux flux så var man över 700 kr fattigare. Kanske man skulle försöka har lite mer disciplin över sig själv, men å andra sidan hur lätt är det alla ggr?!Tungan ute
     
    Här kommer iaf dagens beställning:
  • Chokladälskaren

    Glömde såklart att lägga över bilderna oxåGlad





  • Chokladälskaren
    Mary Jo skrev 2011-12-13 19:38:48 följande:
    Haha,ja livsfarligt med rabatter men vilka fynd du gjorde. Bara sängkläderna är ju gudomliga och kostar ju mycket till ord. pris!  
    Ja jag blev så glad när jag såg att bäddsetet var sänkt till 350 kr(?) för jag har alltid velat ha det men har varit för snål för att köpa det. men nu passade jag på iställetFlört. Dock så har jag inte berättat nånting från sambon än och vågar det nog inte heller för han tycker att jag/vi köper alldeles för mycket kläder till henne redan, haha!!
  • Chokladälskaren

    Har nu vunnit hem lite söta tavlor till bebisens rum från Tradera. Dock saknar jag en rosa groda men det kommer nogGlad





     

  • Chokladälskaren

    Scorpio: Det är klart att du får spamma hur mycket du vill. Det är ju allvarliga och stora grejer du har gått igenom och då spelar det ingen roll vilken tråd man skriver det i.

    sofia och stinis: Tack så mycketGlad

  • Chokladälskaren
    Lyckobebisen skrev 2011-12-16 13:47:11 följande:

    Skatten idag, v 28+0. Han vägde 1270g och låg precis över medelkurvan.
    Vi fick se honom dricka, gäspa, klia sig och grimagera. Barnmorskan sa att han såg helt perfekt ut för sin vecka. Var såå mysigt att vara där idag igen och få se honom en liten stund och sen har vi ju allt inspelat på dvd också, och över 60 bilder.

    Uppdaterar nog bloggen senare ikväll med lite mer bilder och information om någon är intresserad.


    Vad söt han är!Glad Men över 60 bilder?!Förvånad Det var verkligen generöst, vi fick nog endast 10-11 bilder när vi gjorde 3D. Kanske 20 bilder tillsammans om man ska räkna med pappersbilderna oxå.
    Men det är väl olika från klinik till klinik kan jag tänka mig.
  • Chokladälskaren
    viplanerar09 skrev 2011-12-18 20:26:52 följande:

     


    Haha här kommer en bild på mig för snart 2år sedan på Ossians dop dag den 14 februari 2010! Hittar tyvärr ingen bättre bild, annars har jag bara skoterkläder på mig Solig
    Vad fin du är på det kortet. Kul att du la upp en bild på dig självGlad. Själv blir jag alltid urusel på kort så jag försöker alltid gömma mig när kameran är frammeFlört
  • Chokladälskaren
    viplanerar09 skrev 2011-12-21 20:44:38 följande:
    Idag gjorde vi ett riktigt kap. Har letat en spjälsäng på blocket och idag hittade vi en sprillans ny och inplastad, med madrass och spjälsängskydd(inget som jag kommer använda men alltid bra att ha ett extra om bebisen skulle bli ett spyparn) Spjälsängen kommer från ikea och heter gulliver och kostar ny 799kr och vi fick allt för 250kr Solig

    Så nu ska vi bara fixa i sovrummet vårat så får spjälsängen komma in... Så nu behöver vi bara beställa hem ett nytt spjälsängskydd, några sängkläder och sedan är allt klart förutom ersättning, blöjor och nappar och flaskor!!

    Hur ligger ni andra till? har ni fixat det mesta också?
    Här är allting fixat och klart inför bebisens ankomst. Tror inte att vi saknar nånting faktiskt som det ser ut nuGlad Jo förresten ersättning och en amningspump eftersom jag inte ska amma(men ska ge bröstmjölk på flaska i början). Känns skönt att allting är fixat men ändå lite skrämmande att någon faktiskt kommer att ligga i den där spjälsängen. Någon kommer att använda alla dessa kläder osv... Men det känns ändå så mysigt och bra.
  • Chokladälskaren
    Mary Jo skrev 2011-12-26 15:15:54 följande:
    Fick nästan lite panik när jag såg hur mycket jag handlat till bebisen. Hoppas den inte är större än 50 för jäklar! Och sen i 56... voj voj. Tur att det är stor storlek i 56 så kan jag vika upp från början. (Köpt massa suits från Molo....) Så kanske det hinns med att använda. 56 användes inte mycket på dottern. 
    Haha! Här är det exakt samma problem. Vi ska flytta i feb/mars så jag har redan nu börjat packa ner en del av alla grejer/kläder som vi ändå inte använder. Och då passade jag även på att packa ner minis alla kläder och alla grejer som vi har köpt och fått. Helskotta vad kläder! Det blev en hel pappkasse i stl 50-68. Så nu är det  verkligen köpstopp här Fast det är väldigt svårt för det finns så himla mycket fint överallt. Sen får vi verkligen hoppas op att hon inte är så stor när hon kommer ut så att hon kan använda stl 56 mycket längreSkrattande
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD