Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Haha såg att ni skrev om några som uttalade sig om familjeliv? Va de barnmorskan som gjorde de?
    De gjorde min barnmorska första besöket, haha. Hon sa typ "Ja man får ju välja vart man läser information på internet och kan ju undvika forum där det kan skrivas mycket felaktigt och sånt, familjeliv etc..." haha, då skulle hon bara vetat att jag hade startat en tråd just där  


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    anna012 skrev 2012-02-14 11:11:10 följande:
    Jag väntar med medicin tills provsvaren kommit. Hatar allt som är kemiskt. Så än så länge står jag ut med kylbalsam och kallt vatten när det kliar för mycket. Så får vi se vad provsvaren visar sen. Kanske bara är vanlig grav klåda med men lika bra å kolla sig !

    Jag har förhöjda gallsyrevärden, dvs hepatos, fick det redan i v. 22. och kan säga att något som var väldigt skönt var att blöta iskalla handdukar och lägga över kroppen, det lindrade jättemycket, samt duscha kallt. Sen när man kliar så kan man ta med en borste, jag har en såndär svinhårsborste eller vad det heter, och drog löst över kroppen. helt ljuuuvligt, haha. Dock sa läkaren att "Ja sen när det kliar, klia inte" nej men det är ju lätt att låta bli när det känns som att klådan sitter under huden och man blev fullkomligt galen av den. 
    Det är absolut bättre att kolla sig, har man för höga värden så kan det ju innebära igångsättning då det kan bli en fara för barnet vid för höga värden. Hoppas att du blir av med klådan, min klåda blev otroligt mycket bättre när jag fick medicin som sänkte värdena. Nu har jag fortfarande lite förhöjda men inte så pass att dom sätter igång mig. Kan ju vara vanlig gravidklåda du har, men somsagt, mycket bättre att kolla upp det
    Lycka till iallafall och hoppas du får de under kontroll   
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Oj vad ni skriver tjejer, jag orkar inte läsa ikapp som vanligt dock hehe
    Jag har sovit väldigt skönt, vaknade utvilad vid 09.30, skööönt! 

    Idag är de precis en månad kvar till vår prins är beräknad att komma, en månad!!!!!! Det var nyss 3 månader, galet. Men han får gärna komma ut lite tidigare, om typ 3 veckor får han jättegärna komma   Är dock inställd att gå över tiden, men hoppas bara man slipper bli igångsatt och att han kommer ut "av sig självt" innan det blir tal om igångsättning   Tänk att man snart är där, det som man längtat efter och som känts sååå långt bort i flera månaders tid. Hjärta


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    Mary Jo skrev 2012-02-15 12:51:46 följande:
    Villervalla har släppt ny vårkollektion med supersnygga filtar. Iaf i mina ögon och jag är ju tokig i färg och form

     


    Annars har www.hafva.se supersnygga filtar,i den där tjockleken. Tycker den är lagom. 

     
    åh vad fina. Jag älskar villervalla, dom har så himla mycket färgglada o fina kläder. Jag själv är ganska tråkig i klädesväg, håller mig till några få färger på mina egna kläder, men ang. bebisen så älskar jag i princip alla färger, tycker de är superfint med mycket färg
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Nu har jag fått hem min bärsjal, en tricot slen i svart, kändes en aningen bökigt att få på den först, för de va så himlans mycket tyg, men övning ger färdighet, provade att lägga ner en nalle i den för att se om den låg bra i, haha. Lär ju vara mest vagg-positionen man har i början när han är nyfödd Men det var väldigt bekvämt att ha den på sig, så kan tänka mig att den är kanon att ha barnet i sen och man vill ha armarna fria.


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    Kalksten skrev 2012-02-15 18:07:33 följande:
    hihi smart! jag vet flera som gillar de jättemkt o har haft stor anv av bärsjal vid bebisar som behövt extra närhet tex prematurer.

    jag budade hem en helt ny på Tradera igår för endast 235kr en naturvit Mysak =)

    Ah jag hittade min på blocket 300kr, kändes helt klart överkomligt med tanke på vad den kostar i nypris
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Carla, Stort grattis till den ljuvliga dottern! Så fin hon är!


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    The coopers, jag hade precis så förra lördagen så jag fick ställa in planerna jag hade, jag tog 2 Alvedon o la mig i vila och då gick det över efter ett bra tag. kändes precis som du skrev, som håll i hela magen och den blev stenhård och hade sen som mensvärk smärta. Vet dock inte heller vad de berodde på :/ mensvärk smärtan får jag dock nästan varje dag numera.

  • faceprimer

    Härligt Lyckobebisen att ni fick beviljat snitt grattis

  • faceprimer

    Oj vad ni skriver, jag känner att jag inte är så aktiv, hinner liksom inte läsa igenom allt trots att jag inte gör så mkt om dagarna. Hoppas allt är bra med er iallafall!

    Men det jag skulle fråga, är det någon annan som känner att det liksom "svullnar" i läpparna? dom känns svullna, det nästan "pirrar" i dom sådär, tänkte om jag var allergisk mot något men det är jag ju inte, så det tror jag inte det är., men dom ser inte större ut direkt, men det "pirrar" i dom som om dom är påväg att svullna liksom.
    och samma sak med min näsa, den känns plötsligt jättestor?! Haha. Såg mig själv på en bild från idag och blicken bara drogs åt den enorma näsan, haha. Någon som vet vad det kan bero på?


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    camamill skrev 2012-02-20 18:55:07 följande:
    Face: min näsa är gigantisk! Det st den sist också innan dottern plötsligt ploppade ut! Så kanske är dags inom snar framtid för dig :) min blev så med all vätska i kroppen tror jag..

    Haha skönt att jag inte är ensam, jag har liksom inte tänkt på det förrän jag såg mig på kort och typ "Vad tusan har hänt med min näsa?!" haha.
    Man kan ju alltid hoppas att det är dags snart, men jag inriktar mig fortfarande på att gå över tiden, men innerst inne hoppas jag såå mkt att han vill komma iallafall till det beräknade datumet haha.    
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Jag vet att jag tjatat om detta innan men kan inte låta bli Solig
    Februari bebis bildtråd, det är massor av söta bebisar där inne på bild. Så kika in om ni vill längta lite extra www.familjeliv.se/Forum-2-12/m59517871.html
     Jag smälter så söta dom är

    Tänk att i mars (och för vissa i februari eller april) så är vår tråd full av våra små godingar Det är helt galet egentligen. tänk att vi snart är där allihop Hjärta


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Inatt drömde jag att förlossningen var på gång, vilken besvikelse att de inte var så hehe. Känns som jag letar tecken heeeeela tiden. Kan ju bara föreställa mig hur otålig man lär bli om man går över tiden.

  • faceprimer

    Läste att när man har sex är det bra om
    mannen får utlösning och kvinnan får orgasm, för i sperman finns något ämne som jag inte minns vad det heter men som ska verka postivit för att kunna sätta igång det och kvinnans orgasm får livmodern att dra ihop sig.

    Pratade med en bekant som jobbar på förlossningen om att sätta igång förlossningen med olika knep och hon menade att det spelar ingen roll om man testar allt om kroppen i sig inte är redo just då, då funkar ingenting än att låta kroppen "mognas" för förlossningen, är man istället "på gång" och att kroppen är redo och man kanske redan har lite värkar, så det kan vissa av dessa knep hjälpa till på traven och sätta igång värkarna ytterligare.
    Så sa hon men jag vet inte hur de stämmer.

    Jag kommer dock själv försöka få igång förlossningen med knep man läst, om typ 2 veckor, men vågar ju inte direkt tro att det funkar.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)