Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    qatteriin skrev 2012-02-13 11:47:29 följande:
    Faceprimer: Beror på vem man frågar! ;) På MVC säger de fredagar, i mina appar står det torsdagar. Beror på om man räknar att en graviditet är 39+6 veckor (som man väl oftast räknar i Sverige) eller 40+0 veckor (som det verkar vara i vissa länder och i den maskin som bm använde för att göra RUL på mig på, som sa att jag hade bf 15 mars och att jag var lika många veckor och dagar gången som jag hade räknat ut med nån app jag hade). Det är en djungel det där!

    Haha ja mina appar säger också torsdagar, men här på FL grav.kalender är det fredagar. Men men, det skiljer ju bara 1 dag men iallafall
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Kom på en till fråga om föräldrapenning, Hur gör min sambo när han vill söka föräldrapenning? Får han fylla i en sån blankett som jag fyllde i, om inkomst uppgifter etc och sen skicka in?


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    jempalainen skrev 2012-02-13 18:19:17 följande:
    Shit vad jag blir impad av mig  själv, har lyckats komma på hur man ska spegelvända bilder i datorn och lyckats printa ut dem på transferpapper. Tänkte trycka det på vitt tyg och göra tyghjärtan...ibland blir man riktigt förundrad över vad man kan!:) Nu en tur till syster och se om jag kan få hjälp att sy lite! :) o ladda batteriet i bilen!

    Ha det så fint nu alla tjejor! 
    åh jag vill också göra sånt vart köper man transferpapper nånstans?
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Åh grattis JN åh vad man själv längtar efter ens lille kille nu! Helt galet

  • faceprimer

    En fråga, vi är lite inne på namnet Love till vår lilla kille. Ser ni det som ett pojk eller flicknamn? Det är ju ett pojknamn från början, men det är ju flickor som fått namnet Love också även om det är vanligast som pojknamn.

    Och vilken stavning isåfall? Love / Lowe? Love är klart finast om man tittar på stavningen tycker jag, men samtidigt så blir det ju att man uttalar det som engelskans "kärlek" om man skulle vara utomlands och då känns Lowe bättre, men somsagt ser Love mycket finare ut. Hm svårt... Åsikter tack och ni behöver inte tycka om namnet, hehe Alla har vi olika smak Det komiska är att jag själv inte alls gillade namnet innan jag blev gravid, men sen från ingenstans så började jag tycka om det. 


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    qatteriin, ja jag gillar också Love bäst egentligen. Det ser mycket finare ut.
    Jo sant, det har jag inte tänkt på att det blir Low utomlands haha.
    Jag hade inte ens spekulerat i att flickor hette Love innan en kompis sa det "Jaha, ett unisex namn, vad kul!" och då kollade jag upp och då fanns det flickor som hette det, även om det var mest pojkar somsagt. Men det gör ju ingenting om det är ett unisex namn, men sen var det en annan som trodde det bara var ett flicknamn och då blev jag lite fundersam :P haha.  


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    k girl skrev 2012-02-13 17:49:28 följande:
    Jag är i och för sig föga förvånad över att Carla har fått och att det verkar vara på gång för Stinis - mina förvärkskamrater kan ju inte vara så mycket senare än jag.

    Här känns det lite uppgivet i dagsläget. Dottern är väldigt trött och det känns som om de framsteg vi hade gjort har blivit bakslag. Och jag längtar så fruktansvärt efter min son och det är min födelsedag imorgon... jäkla skitfödelsedag känns det som nu, kul att fira den på sjukhus utan hela min familj.   

    Vad tråkigt att de känns som framsteg blivit bakslag :( Förstår att de känns jättetungt för dig nu,  och att dessutom ha födelsedag imorgon och inte ha din familj där :( Skickar en stor grattis- och hoppas-allt-blir-bra-snart-kram till dig och hoppas att du kommer få en bra födelsedag imorgon trots allt, hade skickat en grattis i förskott blomma till dig om jag kunnat men du får en här istället:{#emotions_dlg.flower}
    Hoppas att allt kommer vända och bli bra snart.
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    qatteriin skrev 2012-02-13 22:15:53 följande:

    Hehe, men så är det ju vanligt i vissa delar av världen att män heter Maria (om än som andranamn), så det där med unisexnamn kan man ju hävda om det mesta! ;)
    Nä jag kom att tänka på den där... skådisen är det va? som heter Rob Lowe, och hur det uttalas. Kör på Love, så får han väl stava det Lovë om han skulle flytta utomlands! ;)

    Ja iof, det har du rätt i
    Rob Lowe, hm.. Ingen aning om vem det är, haha.
    Ja, Love känns klart finare. Lowe känns mer.. påhittat på något sätt. Så det blir nog en Love för oss
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Tack för era svar om namnet


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    Stronza simpatica skrev 2012-02-13 22:35:42 följande:
    Åh måste få fråga er experter:
    Kände nyss ett hugg som en kniv i nedre delen av magen ner mot underlivet. Andra gången efter ca 10 min vart det ännu hårdare som ett knytnävslag och knivhugg, fy fan va ont det gjord, skrek ut av smärta.

    Någon som vet vad detta är???? Hjälp ! Bör jag oroa mig?

    Jag vet inte om det är detta du fått, men jag kan känna sådär med min foglossning ibland, när jag typ ska resa mig/byta ställning eller gör vissa rörelser, känns som en kniv rakt vid blygdbenet typ, och då typ blir man nästan helt förstenad av smärta, men om det är det som du fick vet jag inte.
    Låter verkligen inte skönt de där :( så hoppas du slipper det igen.  Om inte så ring FL och hör med dom vad dom säger om det skulle vara något kopplat med förlossningen eller så. känns ju alltid säkrast att kolla en gång för mycket..
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)