• faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Här är tråden för oss som väntar tillökning runt/i mars 2012.
    Här kan vi följas åt och peppa, stötta, prata, och diskutera med varandra om allt vad det innebär att vara gravid och vänta barn.

    Själv plussade jag idag, 4/7-2011

    Häng på!

    Kram {#emotions_dlg.flower}

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-10 23:53

    Då listan har blivit så pass lång (vilket betyder att det är många som plussat! ) Så har det kommit in tips att vi har en tråd för listan, och en för diskussion. Vilket jag nu har skapat:
    Här är tråden för listan: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59919507.html
    Och denna tråd fortsätter som diskussionstråd Kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-12 18:05
    Fick tips om att ha en bildtråd och självklart håller jag med! Här har ni bildtråden: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59946875.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-12 10:20
    Fortsättningstråd för när bebisarna har kommit ut till världen:
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m62965812.html

  • Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)
  • petit
    HaBaNiTa skrev 2011-07-18 00:30:19 följande:
    Petit håller tummarna att du får behålla pyret!!! Finns här om du vill prata. Bebisvagga blödde du mycket??? Kram på er tjejer håller tummarna på att allt är som det ska.
    tacktack. jag känner mig nästan gammal i gemet vid det här laget. ett par veckor till å blöda ut allt, sen 3 veckor till äl och sen är vi igång igen. suck, men tänk att få rutin på en sånhär hemsk sak!
  • HaBaNiTa

    En fråga petit det här är mitt första missfall. Hur länge och hur mycket är normalt att blöda och ha ont??? Har idag känt mig oerhört yr, haft huvudvärk Och det har susat i öronen. Har en tendens att få blodbrist och symtomen tyder på det (förlorade mycket blod vid sista förlossningen) men är det normalt att blöda mycket hela tiden? Hur länge och mycket har du blödit vid tidigare missfall??? Jag hoppas verkligen att du inte förlorar detta lilla pyre!!! Nu måste du väl ändå få ha turen på din sida!!!!

  • petit

    jag småblödde i några dagar, sen mycket i kanske 4 dagar, sen var det bara lite vrje dag i drygt en vecka. om du känner att du får blodbrist så ska du absolut kontakta vården, speciellt om du haft tendens till det tidigare. då får du hjälp å behöver kanske inte blöda så länge och lida i onödan.


    kom på att förra semestern så var det precis likadant som denna, plus på stickan, gravidlycka och sen mf. fan att det ska behöva va så 2 somrar i rad....

  • HaBaNiTa

    Lilla gumman men är det mycket du blöder??? Jo jag tänkte att jag ska ringa gyn imorn

  • petit
    HaBaNiTa skrev 2011-07-18 00:51:29 följande:
    Lilla gumman men är det mycket du blöder??? Jo jag tänkte att jag ska ringa gyn imorn
    jo det droppar när jag ställer mig upp efter att ha legat ett tag. så det är ganska friskt nu. ring gyn du, ska jag oxå göra. har en tid till vul den 1 augusti, men 2 veckor känns liiite lång tid för att få ett mf bekräftat... synd bara att jag ALDRIG kommer fram i telefon på måndagar....
  • petit
    HaBaNiTa skrev 2011-07-18 00:59:55 följande:
    Ja det är bra om du får kolla upp det snarast. Vilken vecka är du i?
    v 6 gick jag in i igår, så det stämmer ju om det gick fel när hjärtat skulle börjat slå, så var det de andra gångerna typ.
  • Stinis83

    Åh Petit, jag hoppas verkligen att det inte är missfall! Ska du inte åka in på gyn akuten idag?

    Habanita, hoppas att du slutar blöda snart. Det låter klokt att ringa gyn för att få kolla blodvärdena tycker jag. Jag fick missfall för en massa år sen, och då hade jag otroliga kramper som gjorde att jag låg dubbelvikt, och det forsade blod och klumpar ett par dagar. Sen småblödde det i nån vecka. Men det kanske kan vara bra att få göra ett vul och se så allt är ute? Kram till er båda!

  • BebisVagga

    ont o blod halva natten.. ringde sjukhuset...

    dem ville dock inte bry sej...  fan ska man göra då.. åka in på akutmottagningen o vänta hela dagen eller

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)