Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Alltså ni får ursäkta att jag bara skriver om mig själv och inte svarar er andra, men ni pratar ju så himla mycket att jag missar frågor osv. När jag bara surfar i mobilen :p

    Kände på tappen nu och den har ändrat sig supermycket!! Långt ner, fram och myycket öppnare ån sist, fast vill inte in o pilla men kände ändå att det skiljde jättemycket från bara imorse!! Så gött att NÅGOT händer iallafall. Vem vet, det kanske blir en fullmånebebis trots allt! :D

    men den får hålla sig tills imorrnkväll iaf, för imorgon ska vi till Ikea igen och köpa flyttlådor och luncha. sambon är lika glad som vanligt över att spendera lediga dagen på jobbet, hihi :)

  • Wielkip

    Lillaknytet; låter som slemmisen! :)

    BF idag! Sjukt att denna dagen äntligen är här...går inte att fatta!
    Har lite molvärk och diverse småäckliga symptom som skulle kunna betyda att något är på g att hända. Hoppashoppas!

  • Wielkip

    Ponja; nä ingen bebis :( var övertygad om att det skulle sätta igång inatt. Hade sd och molvärk så jag svettades och så tänkte vi ta det säkra före det osäkra och köra en färdknäpp för att VERKLIGEN få ut bebin....direkt efteråt upphörde ALLT som kan tolkas som förlossningstecken, haha.

    Färdknäppen får en överkryssad geting alltså! ;)

  • Wielkip

    Mitt sfmått var 36 i veckan, 1 cm mer sen två veckor tillbaka.

    Kan slemproppen vara...lös? Alltså inte en propp, Men ändå jäkligt slemmig och riklig?

  • Wielkip

    Jag satt o torkade rent jäkla slem i 5-6 omgångar imorse, tog aldrig slut! aldrig vart med om något liknande, Så sjukt äckligt :{

  • Wielkip

    Handwritten; har liksom haft jätterikliga flytningar senaste 4 månaderna, men detta var verkligen heeelt annorlunda, pappret bara gled runt där nere, Hahaha! Och nu är det som vanliga igen, alltså inget slem.

    Är det kroppen som luras så blir jag tjurig! Sitter på Ikea med äcklig molvärk och svettas, o barnet verkar tro att hon är 15 cm lång så som hon far omkring därinne, ajajaj..

  • Wielkip

    Ska läsa igenom inläggen som skrivits under dagen såfort jag får tillgång till datan :)

    Tänkte höra nu bara, hur mycket har ni gått upp i vikt? Ni som vill säga alltså :)
    Jag stod stilla ett bra tag i början där, inget fören vecka 20, och nu är det nästan 15 kg plus! Ska bli spännande att se sen hur mycket som ramlar av efter fl..

  • Wielkip

    Jag tycker inte heller att det känns tungt direkt, men man ser att rumpan och låren blivit rundare.
    Tror dock inte det ska bli så svårt att gå ner sen, har alltid haft hyfsat lätt att hålla vikten så med barnvagnspromenader borde det va väck innan hösten :)

  • Wielkip
    jempalainen skrev 2012-03-08 14:30:21 följande:
    Det är inte alls omöjligt att det är slemmisen, den kan komma mera som slemmig flytning har jag läst, det är ju körtlar som producerar det även under vår vanliga menscykel och som då kommer ut under mensen. Så säkert är det ju något på g! ja visst blir man svettig! samma här! hahah busunge som håller på och far runt!

    Det kan ju vara så att tappen håller på att mognar o mjuknar och öppnar sig lite i taget och därför kommer det bitvis som i vissa fall. Du känner ju din kropp bäst själv! ;) går det bra på ikea annars då och är sambon glad??:) 
    Tror nog det var slemmisen, för har haft ont i magen hela dagen och har suuuuperstarkt tryck neråt nu med jämna mellanrum. Definitivt något som håller på att hända! Gör rejält ont emellanåt, måste stanna upp och andas igenom det Tyst

    Haha, sambon gillade köttbullarna men lyckades komma undan med ett snabbt besök idag, in-hämta flyttlådor-ut!
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Alltså herregud vilket tryck det är neråt! Har haft det i ett par veckor så det känts tungt och lite uttänjande typ, men nu värker och hugger det verkligen, är väll öppen 10 cm om nån timma känns det som, för saaatan vad ont det gör...

    Kul att detta bara är början! Haha ;)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)