Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    qatteriin skrev 2012-02-21 20:45:05 följande:
    Wielkip: Samma här! B-) Jag hoppas få föda på Mölndal och då behöver vi ju egentligen inte tänka på det, men maken är ändå införstådd med det, och det står tydligt i mitt förlossningsbrev.
    Jag hoppas på östra, även fast det är trångt och dom bygger om så det ekar i korridorerna, tar typ 3 minuter med bil dit för oss och så måste man ju ändå dit om barnet har några komplikationer har jag fått sagt så....
    Har dock hört att man kan bli skickad till borås eller trollhättan om dom har fullt! :o Har du hört nått om det? Vi har liksom inte egen bil så vi ska få skjuts av sambons syster som bor vid östra, hon kommer ju knappast kunna köra oss till trollhättan mitt i natten liksom..
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Jäklar vad bebin håller på ikväll! Skallar mig inifrån ner mot...röven, och livmodertappen antar jag. Buffas o trycker så iiiini! Ett under att hon inte trillat ut än.

  • Wielkip

    Ang. Bajsdiskutionen; jag är rädd för att ta lavemang, för det känns ju fräschare att lägga en korv än en sprutpöl med laxerat bajs, Hahaha! Risken finns ju att inte allt kommer ut menar jag, och då blir det ju kladdigare om man tagit lavemang?

  • Wielkip

    Ahmenvafaaaan!? Har fått mjäll för första gången i mitt liv. Hoppas verkligen det beror på att inget i kroppen står rätt till såhär i slutet av graviditeten. Har ALDRIG haft några hud eller hårproblem tidigare :(
    Gött med mörkmörkbrunt hår till mjällen också..blä!

  • Wielkip
    karol81 skrev 2012-02-23 14:17:21 följande:
    Wielkip: Enligt folk jag pratat med är det rätt ovanligt att man frå mjäll. Oftast är det i stället torr hud som flagnar av. Jag trodde i många år att jag hade mjäll men det visade sig vara min extremt torra hud som också satt sig i hårbotten. Det är alltid värst vid den här tiden på året när luften är torr och man har mössa på sig och nu är det extra illa (måste vara näsringsbrist/obalans/hormoner i kroppen). Det finns hårvårdsprodukter som ska vara extra snälla mot torr hud. Det kan vara värt att prova.
    grejen är att jag varken använder mössa eller duschar håret mer än var tredje dag, och då borde väll skalpen återfuktas av fettet eller vad det nu är som kommer ur hårsäckarna...kanske min kropp som tycker jag är för skitig och säger ifrån? :D
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Har varit på farfars begravning idag, nyss hemkommen och har stupat ner i soffan, heeelt slut!

    Har tillråga på allt ansvaret för mina 2 syskon och 3 plastsyskon, 5 barn under 10 år, fulla med läsk och tårta, tänk er den sockerkicken och hur opassande det är på begravning....ska ALDRIG skaffa fler barn än 3, hujedamig!

    Trodde vattnet gick under kistsänkningen...alltså PANIKEN!!
    Men det var bara trosskydd på sne och rejäl flytning/lite slempropp, pheeew (och eew)!

  • Wielkip

    Är förövrigt i sthlm till imorgon så dubbelpaniken på vattenavgångs-skrämseln där.

  • Wielkip

    På Ikeas gamla hensvikmodell kan sidan tas bort, men inte på den nya som säljs sen minst ett halvår tillbaka :) mvh. Ikea-jobbarens tjej!

  • Wielkip

    Mynneja; det finns verkligen inga ord...jag som inte är världens känslosammaste människa fäller tårar när jag läser ditt inlägg... Världen är så orättvis! Sånt här ska inte få hända. Tänker på er!! Kram

  • Wielkip

    Åååh jag vill också vara på G!!
    Går och inbillar mig att varje liten fis är en värk innan den kommer ut...blir lika besviken varje gång Obestämd


    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)