Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Mynneja, jag kan verkligen bara se misstag från vårdens sida och INGET från din. Det är ju inte vi gravida och blivande föräldrar som är utbildade och ska kunna allt - utan barnmorskor och läkare!
    Blir så arg när jag läser hur din barnmorska inte brydde sig att kolla upp hur han låg...usch!!
    Så otroligt hemskt och sorgligt... :(

  • Wielkip

    Nu står sängen färdigbäddad och redo för liten bebis!
    Vi köpte även småprylar, sängkläder, gardiner, porslin, ljus osv. för över 3000:- MED personalrabatt....gäller att passa på nu när man har pengar över och inte behöver köpa blöjor, hihi!
    Längtar så tills vi flyttar så vi kan använda alla grejer, nu åkte det rätt ner i flyttlådor..

    Min kropp gillade dock inte att gå omkring en hel dag på Ikea, men äsch, den får bita ihop!

  • Wielkip

    Idag är det 9 dagar till bf!! Helt galet.
    Och 4 dagar till BF enligt mens.
    hade rätt bra koll på ägglossningen trots att vi inte försökte just månaden det väl tog, men testade med stickor och noterade alla cykler ett halvår innan, så hoppas det stämmer så jag slipper vänta mer nu, längtar så!!!

  • Wielkip
    jempalainen skrev 2012-02-28 20:11:17 följande:
    Usch, jag vill inte föda nåt barn längre. Jag orkar inte, har bråkat med sambon nu som fan inte fattar nånting ibland. Försökte säga att jag var panikslagen och rädd och att det känns skönt att han finns där om jag inte fixar det, för lilla tjejens skull. Då säger han att men varför säger du så hela tiden, det är jobbigt när du pratar om negativa saker som inte ens har hänt! Vad ska jag göra frågar han när jag säger att jag inte känner mig trygg med honom under förlossningen, att jag inte vet var jag har honom och att han ibland bara är helt borta när jag har ont eller är ledsen eller mår dåligt. Sa att jag inte vill ha med honom på förlossningen för det känns skitjobbigt att gå in i den tuffaste sitatuon jag varit i och ha med mig nån som jag inte kan lita på eller som ser mig och kan vara ett stöd för mig...jag blir så jävla trött o ledsen...jag vill inte mera. Jag vill inte föda nåt barn, det känns inget roligt och så får jag dåligt samvete mot henne för att jag inte är glad och mår bra och längtar tills hon föds...känner mig som en urusel mamma och jag vet inte hur  jag ska orka med det här!

    Ursäkta att jag vräker ur  mig, jag som mådde så bra för några timmar sen...är så sårbar just nu, så lätt att bara dra undan mattan under mina fötter....

    var o hälsa på mamma o hon mår bra och får åka hem imorgon efter att de har gjort en hjärtundersökning med gastroskopi....blää jag vill inte mera! jag vill fan åka på semester o skita i allt just nu! Vet att det känns bättre snart men just nu är mitt liv till salu...billigt!!    
    usch, blir så himla ledsen på dumma sambos!
    När man är gravid ska man bli behandlad som en liten prinsessa, vare sig man gillar det själv eller inte (jag gillar det inte, hatar att behöva be om hjälp att knyta skorna, haha) och inte behöva oroa sig för vad man säger till sin egen sambo...

    Och det där med dåligt samvete mot bebben känner jag igen, har fått några slängar där jag ångrar att jag blev gravid, det känns så stort och skrämmande och ohanterbart ibland, men det går över som tur är Solig
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Jag är också orolig för missbildningar och sjukdomar...speciellt DS.
    Hur ska jag som 20årig förstagåmgsmamma klara ett såpass sjukt barn? Det går liksom inte.
    Har inget som tyder på det, men är orolig för att allt gått så lätt, har mått lite för bra och glidit igenom graviditeten för att det ska kunna fortsätta bra.. Gjorde inget kub eller nupp eller nått sånt, fick ingen info om det öht, nämndes inte en enda gång.

  • Wielkip

    Beställde hallonbladste nyss, hoppas det kommer snabbt så jag hinner dricka några koppar innan hon kommer ut :)

    Tror inte riktigt det funkar för att sätta igång förlossningen som många använder det för, utan jag är mer ute efter effekterna efteråt, snabbare sammandragning av livmodern, mindre blödning osv. Och OM det hjälper till att sätta igång det hela så är det ju inte direkt ett minus Cool

    Någon annan som kör på hallonbladste?


    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    qatteriin skrev 2012-02-29 11:56:00 följande:
    Jag försöker komma ihåg att dricka det, har köpt mitt på Life. Oavsett om det ger effekt eller inte så tycker jag om smaken. :)
    Jasså sedär! Jag har bara hört skräckhistorier om att det smakar hö och gräs typ, haha!
    Gillar knappt vanligt te så jag lär inte gilla detta heller Tyst
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    Marlin16 skrev 2012-02-29 16:05:20 följande:
    Jag känner typ mensliknande molande känsla i nedre delen av magen- utan att ha sammandragningar. "normalt" har jag känt samma känsla just när jag har en sammandragning. Nån mer som har så?
    Inte sådär så det gör ont utan mer bara att man känner av det..
    har haft så till och från i flera veckor, knappt några sammandragningar öht, så tråkigt :(
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    handwritten skrev 2012-02-29 17:35:58 följande:
    Skulle precis in och skriva om min "mensvärk" och såg att ni redan skrev om det, idag har det varit förjävligt. Har haft kraftig mensvärk känsla hela hela dagen, har tagit alvedon och bad, och det har inte hjälpt. Smärtan sitter i korsryggen och nedre delen av magen men även strålar ner mot ljumskar/insida lår. Hade det inte varit att den sitter i konstant hade jag trott det varit på G. Men denna värk håller ju i sig hela tiden utan uppehåll och utan sammandragningar, så de måste vara vanliga förvärkar då? Kommer ju bli galen om detta ska hålla i sig enda till barnet kommer.
    min värk har också ökat nu senaste timmen. Sitter typ...i skinkorna och ner på baksidan av låren och i ryggen, haha, så weird!
    Ska tametusan orka en färdknäpp ikväll så får vi se hur det går...om inte annat så har jag en massa kul inplanerat i helgen så det gör inget om bebin är envis och stannar kvar (ljug, jo det gör det, försöker med omvänd psykologi på världen bara!)
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)