Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Hej allihopa! Hinner verkligen inte med i tråden längre även fast jag är inne och läser 2 gånger om dagen!

    De senaste dagarna har jag haft en himla molvärk/mensvärk i 'tjejmagen, alltså precis som mensvärk, och har även ont när jag står upp, känns spänt typ, kan det vara för att bebin sjunker ner och börjar fixera sig tro? Eller borde jag bli orolig?

    V.36 idag också, woho!

  • Wielkip
    Nikis skrev 2012-02-03 13:57:21 följande:
    Nej jag hinner inte heller med och orkar inte läsa ikapp heller, brukar bara läsa den sista sidan. :P jag läser så himla sakta, haha

    Det är förvärkar och ja det kan vara att hon fixerar sig, hon borrar ner huvudet i bäckenet på dig kanske. Tror inte du behöver oroa dig :)

    Grattis till vecka 36!! shit inte långt kvar :)
    Jag är i vecka 34 idag. woho här med Glad 
    kan det vara förvärkar utan att det inleds med en sammandragning? För jag känner knappt av sammandragningar alls längre, utan känner bara att det börjar mola som vid mens och så håller det i sig i typ 2-3 minuter.

    Hoppas verkligen jag har ett lydigt barn i magen, punkligt som sin mamma, för kommer hon för tidigt missar jag min farfars begravning som är två veckor innan bf, och kommer hon för sent blir det tight med skövde-flytten när flyttlasset går 3 veckor efter bf. Hujedamig!
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    Lyckobebisen skrev 2012-02-05 20:00:16 följande:
    Ååååh jag har lite namnångest.. Har börjat fatta att han ska heta så resten av sitt liv och att man kan ju liksom inte ångra sig efter ett år eller två.. hehe.
    Vi hade Sixten som toppnamn jättelänge, och det har hängt med sen innan C blev gravid, men nu när jag började göra min vfu i en förstaklass så finns där en pojke som heter Sixten, så nu tänker jag bara på han och dessutom var namnet på plats 44!! på förra årets topplista. Jag är lite anti poppisnamn.. Andra namnet är ju Sid, som jag älskar också. Har känt från början att Sid, det är vår unge. Men alla andra är lite njaaee till det namnet och tycker det är konstigt, och även om jag inte alls borde lyssna på vad andra tycker är det ju svårt att låta bli.
    Sid, är det så konstigt? Jag tycker det låter lite gammalt, jag tycker väldigt mycket om Set, men det gillar tyvärr inte C.
    Vi har liksom inga andra förslag, har hur många namn som helst som vi tycker är fina, men inget som känns riktigt sådär "vi".
    Herregud, Sid är ju det enda en kille kan heta!
    Om våran kommer ut och visar sig ha världens minsta snopp som inte syntes på ultraljudet så blir det en Sid, utan tvekan!
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Hos barnmorskan idag fick jag höra att mitt barn växer ovanligt perfekt, det har legat mitt på mittenkurvan hela vägen, ingen höjning eller sänkning nån gång. Det var tydligen väldigt ovanligt att det följs så exakt, men det är väll flera här inne som har likadant ju? Försöker hon bara smickras? Haha!

  • Wielkip
    faceprimer skrev 2012-02-08 15:31:59 följande:
    Kan man få sammandragningar utan att man känner det? Jag kan känna att magen är stenhård ibland, fast jag inte känt sammandragningen utan bara att den är riktigt hård. Så då borde det väl vara en sammandragning som jag inte känner? Är det möjligt?
    min mage är hård mest hela tiden, huden är så himla spänd liksom, och när barnet trycker ut ryggen/rumpan så blir den likadan som vid en sammandragning :)
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Föresten, jag låg och funderade inatt när jag inte kunde sova lite på hur vi ska göra med föräldrapenningsdagarna....

    Jag har ju lägstanivån, vilket är typ 140:- om dagen efter skatt, alltså väldigt lite.
    Min sambo jobbar 36 h/veckan, alltså inte heltid, kan han ta ut föräldradagar de dagar han är ledig då?
    För isåfall sparar vi massa dagar på att han tar ut kanske 5 i månaden då det motsvarar runt 12-15 för mig och jag tar ut färre.

    Det känns lite för bra för att vara sant att det skulle kunna gå att göra så, men kommer inte på nån anledning till varför man inte skulle kunna göra det?


    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    micksaan skrev 2012-02-08 15:58:29 följande:
    Kommer inte ihåg hur det var när man tar ut fp om man jobbar men har för mig att tar man ut lör och sön måste man antingen ta även fredagen eller måndagen. Kolla upp det wielkip!
    grejen är att han oftast är ledig på veckodagar och jobbar helger så där borde det inte vara några problem, åh hoppas!
    Vore så himla bra men känns som att det är någon retlig liten detalj som jag har missat som kan sätta käppar i hjulen..
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Är det någon med BF 8 mars som inte ska snittas?
    Båda mina BF-buddies stinis och lyckobebisen fuskar ju ut sina två veckor tidigare ;)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)