Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Nä men ser att du skrivit tidigare i tråden att du vill att barnet ska komma ut nu och att sen skriva att du klockar värkar känns som att du vill föda prematurt typ.
    Alla vill ju ha ut sitt barn nuuu, men är det inte fullgånget (v37+0) sp ska det ju stoppas upp, inte klockas.... :/

  • Wielkip

    Man får gott bita ihop och vara gravid tills det är säkert för bebin att komma ut.
    Fram tills v38 har den det ju bättre i magen än utanför och det är ju viktigare att barnet har det bra än en själv :)
    Sen finns det ju undantag, sjukdomar och komplikationer osv när det inte är bättre i magen, men det är ju relativt sällsynt som tur är!

  • Wielkip

    Sen tror jag inte det är många som under de sista 8-10 veckorna INTE är frustrerade och trötta på att vara gravid, jag kan inte röra mig normalt, att åka o handla går inte ens, sover knappt pga. M

  • Wielkip

    Molvärk, kissnödighet, rygghöftvärk och foglossning...men nu är ju min bebis fullgången och FÅR komma när som helst vilket är skönt, men att föda tidigare bara för att man är trött på det hela är ju som sagt inget alternativ tyvärr :)

  • Wielkip

    K-girl; jag skrev att jag uppfattade det som att hon ville att bebisen skulle få komma ut iom att hon skrev att hon skulle klocka värkar och typ 'men hon lär väll inte komma inatt ändå, typiskt' eller nått liknande, istället för att åka in till fl och få det stoppat om det var riktiga värkar.

    Skrev även att det ju inte alltid är bäst för bebin i magen, vilket det ju inte var i ditt och alla andra som fått för tidigt här i tråden.

  • Wielkip

    Du behöver inte förklara dig egentligen, missuppfattade det förmodligen!

    Men om någon på riktigt hade suttit hemma och klockar värkar i v.35 med tanken att inte stoppa förlossningen utan vara glad för att allt satt igång, för att man är trött på att vara gravid så är det ett riktigt egoistiskt beteende som jag inte förstår.

    Och k-girl, måste blandat ihop dig med nån annan, rätt många som fött ändå, och har inte hängt med i tråden riktigt:)
    Om vattnet går har man såklart inget med det att göra, men om man suttit hemma med värkar och sen fått vattenavgång prematurt så hade det ju ånd

  • Wielkip

    Ändå gått att stoppa om man åkt in och inte suttit hemma o varit glad för att det satt igång... :)

  • Wielkip

    Camamill; har haft assvårt att andas sen v.28 typ, har blivit lite lättare senaste två veckorna men får fortfarande panikkänslor ibland typ, trångt för lungorna :)

  • Wielkip

    Förra veckan var hon ruckbar, men magen hade då sjunkit och hon har legat långt ner väldigt länge, men jag har relativt liten mage också så då blir det ännu mindre plats för lungor och andra organ :)

  • Wielkip

    wää, är jättenojig nu.

    Barnet rör sig, lite kraftigare än i förrgår under den timmen då jag var rädd att något var fel för att hon var så slö, men ändå inte som vanligt.
    Jag är helt matt, mår lite illa, hjärtklappning till och från/svårt att andas, men så har jag haft jättelänge och jätteofta när barnet tryckt på lungorna så just hjärtklappning/andning är inget speciellt.

    Men nu kände jag att livmodertappen har flyttats ner/fram eller vad man ska säga, typ 2 cm bara från igår, nådde den knappt igår och nu är det jättelätt, fortsätter få ut mycket av det jag misstänker är slemproppen, alltså det ser verkligen ut som snor...blä. Större "delar" igårkväll och nu idag än tidigare i veckan. Inte blodblandat dock.

    Är i v.37+2 idag så räknas ju som fullgången, är det helt riskfritt (så riskfritt som det kan vara då, alltid något som kan gå fel) för barnet att födas såhär tidigt?


    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)