Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Faceprimer; taskig barnmorska! Jag har också haft ätstörningar och nojar över allt som har med kroppen att göra, och eftersom min bog här hemma bara visat 2-3 kg+ så blev jag lite ledsen över att det egentligen var 6 kg, men det är ju tydligen inte överdrivet mycket.

    Mer än halva tiden har gått och man ska gå upp 10-15 kg, så 8 kg är ju mindre än hälften med tanke på att det bara är 15 v kvar...

    Rörigt skrivet men ah, man fattar hoppas jag :>

  • Wielkip

    Ah nu var hon ju vaken och körde full rulle, då kanske de är högre än om man jämför med i v16 när dom förmodligen sover och ligger stilla mer?

  • Wielkip

    Hejhopp! Var faktiskt inte ens på sjukhuset, mådde illa och skulle bara ta en powernap innan jag åkte och däckade i sängen i 4 h, haha.
    Sen har det blivit mindre och mindre vattnigt de två senaste dagarna och bebisen lever runt som vanligt, så för tillfället är jag inte orolig längre :)

    Har inte hunnit va inne på fl, är helt slut efter jobbet varje dag, ligger bara i soffan, därav mitt sena svar!

  • Wielkip
    Stinis83 skrev 2011-12-02 22:04:29 följande:
    Är det nån mer än jag som börjat få tungt att andas? :S
    jag får ibland som ett tryck över halsen typ, lite panikkänsla, som att det är för trångt för att få luft, fast jag blir aldrig yr eller så, vet inte om det är psykologiskt bara eller för att det börjar tryckas ihop därinne..
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Att man ens ska behöva be om perebaliblabla-skydd är ju sjukt..
    Känns ändå rätt lätt att glömma bort sådär i stundens hetta, funderar på att göra ett stort plakat med instruktioner så att det INTE går att missa hur jag vill ha det :)

  • Wielkip

    Idag vaknade jag av att en liten fot stack upp precis över naveln och gjorde att magen runtom såg ut som ett litet mini-tält Solig


    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Det hör med att barnmorskan säger till vissa att bebisen ligger si och så, det är la bara för stunden?
    För i vissa 'test' så jan man ju fylla i om bebisen ligger lågt/högt, höger vänster osv. Men min är verkligen ÖVERALLT! Från sida till sida åker rumpan/huvudet, ibland känner jag båda benen framifrån, att den kollar 'framåt' typ, ut mot naveln, fot nere vid blygdbenet och en bra bit över naveln..

  • Wielkip
    Mary Jo skrev 2011-12-06 13:40:36 följande:
    Sen sista gångerna bebisen snurrar runt i magen,det är helt otroligt sinnesjukt för HELA magen vänder sig bloff som en jättestor bolll. hahaha. Du kommer få se!
    haha, låter kul, längtar! Tyst
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    ZJN skrev 2011-12-06 20:38:45 följande:
    bf 3/3 me andra barnet :) någon som har livmoder för långt ner ?? 
    livmodern för långt ner? Aldrig hört talas om, du menar inte moderkakan?Drömmer
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    Junie skrev 2011-12-06 20:57:46 följande:
    Alltså, är det bara jag som tappar så sjukt mycket hår?? Trodde man skulle ha tjockt och fint hår när man var gravid, inte tappa miljarder hårstrån varje dag!! :(
    jag tappade massor i början innan jag visste att jag var gravid, kunde dra fingrarna igenom håret och få med typ 30 hårstrån...
    Nu tappar jag dock inget, men det kommer väll EFTER förlossningen sen, så att jag känner mig ännu fulare, som om det inte räckte med degmage, förmodade bristningar, avslag osv. Cool
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)