• canjjj

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Shirin85: jag dricker också mycket cola., försöker dricka mindre, egentligen inte pga graviditeten utan för att det inte är så bra för kroppen.. Bättre med vatten, det är billigare också.. :p

    Varför är det skadligt om man dricker mer än 2 liter om dagen? Är det koffeinet?

  • canjjj

    Babybluey: hur reagerar sötningsmedel i kroppen? Jag dricker light cola, inte så bra..

  • canjjj

    Ladya: det är rätt mycket cola man kan dricka egentligen alltså. :p

    Jag har alltid tänkt att grönt te inte innehåller koffein.. Inte för att jag dricker mer än 2 koppar om dagen men ändå,, vet inte hur jag fått för mig det..

  • canjjj

    Jag saknar nästan att dricka kaffe.. Jag tycker om det egentligen.. Slutade dricka det samtidigt som jag började kräkas.. Nu är jag sugen på det ibland, samtidigt som jag äcklas av tanken på kaffesmak.. Kan inte pussa på sambon när han druckit kaffe ens.

    Så konstigt att jag är sugen ändå.. Tror att en kopp kaffe om dagen skulle få igång min mage som är supertrög just nu..

  • canjjj

    Wielkip: jag har inte heller gått upp än, jag gick ner en del när jag mådde som mest illa i början, så lite som jag vägde på inskrivningen i v. 10 har jag inte vägt innan. Nu i vecka 14 har jag gått upp 3 hg från inskrivningsvikten..

  • canjjj

    Fast, jag oroar mig inte, förra graviditeten gick jag upp 25 kg.. Jag börjar nog gå upp mer snart..

  • canjjj

    Lokesmami; är i typ samma situation som dig. Är timvikarie och har bara jobbat sen maj i år, har jag rätt tull någon sgi överhuvudtaget då? Jag förstår inte alls hur fk räknar och är rädd att jag får lägstanivå :(

  • canjjj

    Lokesmami: januari 2011 till april 2012 eller? Grattis iallafall! Vad skönt!
    Jag är orolig över vad jag kommer få, antagligen lägsta eftersom jag redan nu börjar jobba mindre pga att jag inte riktigt orkar och klarar av det..

  • canjjj

    Lokesmami: jag vet inte hur mycket som går på hemförsäkringen.. Vi skaffade en barförsäkring när dottern var nyfödd, hade gravidförsäkring innan dess.. Det är väl sjuk och olyksfallsförsäkring? Livförsäkring ingår med tror jag, haha, har så dålig koll.:p

  • canjjj

    Lokesmami: gravidförsäkringen är väl om det händer något med dig eller barnet under graviditeten/ förlossningen, sen så fortsätter den att gälla för barnet tills dess att barnet är 6 månader tror jag. Det är säkert olika hos olika försäkringsbolag.

    Om man har en vanlig sjuk/olycksfallsförsäkring så vet jag inte hur den gäller under graviditeten, vet inte varför det finns separata gravidförsäkringar faktiskt... Men det är skönt för mig, jag får inte teckna en vanlig försäkring eftersom jag har varit /är sjuk. Är så arg på mina föräldrar för att dem inte försäkrat mig tidigare.. Men graviditetsförsäkring får jag teckna..

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)