• canjjj

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Imorgon igen på ny kontroll ska det stå..

  • canjjj

    Nej jag känner inte så mycket. Bara lite molvärk. Vart så rädd igår när hon sade att jag skulle stanna över natten. Hade ju ingenting förberett och ingenting med mig. Nu håller jag på att fixa som en tok här hemma.. Ifall att det skulle vara så att bebis kommer snart, det vore ju väldigt skönt, men samtidigt känns det väldigt tidigt, 35+0 idag..

  • canjjj

    Ursäkta om jag klagar, jag känner mig bara så otroligt nere just nu..
    Var ju på förlossningen i tisdags kväll pga en blödning, läkaren ville att jag skulle stanna över natten för observation men gick med på att jag fick åka hem om jag kom tillbaka dagen efter för en kontroll. Så igår satt jag på spec MVC hela dagen känns det som och väntade på min tur. Dem skickade tillochmed iväg mig eftersom dem stängde för lunch och jag fick komma tillbaka 1 timme senare för att fortsätta vänta. Fick tillslut träffa en läkare som ändå tyckte att allt såg fint ut, blödningen hade slutat och jag skulle åka hem och ta det lungt så att inget startar nu när det ännu är lite tidigt.

    Väl hemma somnade jag en stund och när jag vaknade hade mannen middagen klar. Efter det nattade jag dottern och vid ett toalettbesök så upptäcker jag massa nytt färskt blod, så det var bara att åka in till förlossningen igen. Där kände jag mig så dum, som åker fram och tillbaka hela tiden, läkaren förklarade för mig att om jag blöder mer behöver jag inte göra något, för allt såg ändå fint ut, så jag behöver inte komma in igen vid ny blödning. Det kändes som att de var så trötta på mig och jag kände mig inte alls välkommen, nu kommer jag ju verkligen dra mig för att ringa in om det händer något. Vart så besviken, läkaren kändes otrevlig mot mig och det har gjort mig så ledsen..

  • canjjj

    qatterin; tack!
    Jag är så "instabil" redan innan  så jag tolkar allting så negativt också, och tänker såhär; nehe, men då ringer jag inte er igen då, då klarar jag mig själv om det är något.. =P

    Det är viktigt att jag blir rätt bemött för att känna mig trygg och välkommen. Har vart i väldigt mycket kontakt med vården och blivit olika bemött.

  • canjjj

    Tack tjejer för allt stöd!

    Jag ska faktiskt också till BM idag, verkar vara en himla populär dag.. Och Jempa; vi kanske ses där, jag har tid en halvtimme efter dig! =)

  • canjjj

    Haha, men jempa, tänk om jag säger hej till fel person då? Jag kommer också att vara svartklädd, och ha min man med mig.. Jag är otroligt feg så jag kommer inte våga hälsa om jag inte är säker på att det är du.. Vilken bm träffar du?

  • canjjj

    Jempa!! Det var kul att se dig.. Du såg så himla glad och trevlig ut! För det var väl dig jag vinkade till??

  • canjjj

    Allt kom inte med.. Jag skrev att jag satt och tittade på allas strumpor i väntrummet, men när jag sen såg dig var det ingen tvekan, kände igen dig från bilden du lagt upp här. Gick det bra på besöket??

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)