Inlägg från: Mamma till 3 M |Visa alla inlägg
  • Mamma till 3 M

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    Är de nån som varit med om att de helt plötsligt kändes tomt i nedre delen av magen?
    Jag har lite o ta i från början om man säger så.. men de har varit väl fyllt med bebisar hela tiden i hela magen.. men nu helt plötsligt så hänger hela magen längst ner o är lixom som en tom säck.. ?

  • Mamma till 3 M

    svårt att förklara, de kändes bara som de fanns mindre bebis längre ner i magen men idag känns de välfyllt i hela magen igen :P

    har du kollat upp så du inte har havandedskapsförgiftning, tänkte för huvudvä'rken o blodtrycket, låter ju som de skulle kunna vara någon mild variant!

    Börjar bli segt att vara gravid nu!

  • Mamma till 3 M

    36+0.. 2 veckor kvar tills vi senast har våra små hos oss! :)
    idag blev de BM-besök.. alla mina värden såg bra ut, brukar dom göra.
    Mitt SF.mått har dragit iväg till 46-47 cm.. hur stor är man egentligen? :P
    Har bestämt mig för att försöka njuta lite sista tiden, för jag mår faktiskt ganska bra nu. förvärkar som lugnat sig, inga regelbundna sammandragningar, illamående har lagt sig ganska mycket.. innan 19maj blir de nog inte bebisar, dom trivs bra där inne!=)

  • Mamma till 3 M

    Tycker också de varit tyst.. men här har de inte heller hänt nånting så de finns inte mycket att uppdatera om tyvärr.. hur långt har alla kommit nu som är kvar? =)

    har en liten misstanke att YasminH ligger på BB nu med sina små efter alla värkar hon haft senaste tiden! =)

  • Mamma till 3 M

    ja de kasnke bara är vi :P Jag o mugglesfan är ju beräknade i juni så du borde hinna före.. du har ju BF runt min snitt-tid o förhoppningsvis slipper du gå så långt=) kanske hoppar igång när du minst anar det, så var de i min förra grav. Denna därimot att gett mig falska tecken om o om igen o man bara går o har ont utan att de händer nått :P

  • Mamma till 3 M
    YasminH skrev 2011-05-07 19:26:18 följande:
    Ni hade rätt tjejer, jag ligger på BB nu med våra två söta killar. Robin och Rasmus kom kl 11.00 & 11.14 idag i v37+6. De vägde 3355g och 2850g vardera och var 48 och 46cm långa. Mitt vatten gick plötsligt inatt kl 4 när jag sov och sen kom värkarna igång ca en halvtimme senare. Vi var på lasarettet vid 5 och 6 timmar senare var de födda:) De mår bra och jag med, om än lite mör därnere... Lägger upp en bild när vi kommer hem, förhoppningsvis på måndag. Hoppas ni kommer igång snart också. Sköt om er. Kram!
    GRATTIS, vad härligt att dom äntligen kom efter alla värkar du haft o turer in o ut från fl :) ser fram emot bilderna! =)
  • Mamma till 3 M

    Själv var ja nyss ute på min första längre promenad på flera månader. Måste hända nått snart känner jag!! starkare o tätare värkar tack! :)

  • Mamma till 3 M

    tråkigt att de inte händer något hos dig, var helt säker på att du fått nu när du varit så frånvarande. Men nu är de inte lång tid kvar oavsett =) Jag är också piggare på att göra saker nu än på flera månader.. har orkat promenad o handlande o städning i helgen =)

  • Mamma till 3 M

    åh 6 timmar, de lät ju underbart :)

    Själv sov jag ca 0 timmar inatt pga magont o "tömning", haft ont hela dagen o hoppas på förlossningsbesök under kvällen.. men tänker stå ut o verkligen se så de inte avtar, vill inte komma in o höra orden "opåverkat" en gång till :P

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!