Inlägg från: Mamma till 3 M |Visa alla inlägg
  • Mamma till 3 M

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    YasminH skrev 2011-04-18 15:59:43 följande:
    ErikaMaria: Trist att du mår så dåligt. Håller med mugglesfan där, snacka med din läkare om det så kanske du får snittid tidigare. Skönt att yrslet släppt lite iaf.

    Jag fick värkar igen igår kväll innan vi skulle lägga oss och det höll i sig i ca 1,5 timme men det avtog sen så vi åkte aldrig innan. Idag är jag helt slut dock, undrar om jag håller på att bli förkyld igen eller om sammandragningarna igår bara tagit på krafterna. Var på kontroll hos BM idag och nu är blodtrycket normal igen och alla andra värden med. Hon sa att Tv 1 hade fixerat sig väldigt långt ner och det är därför jag har ont i bäckenet o så... Det verkar som de inte stoppar förlossningen om man har gått 34 hela veckor. Nu är jag i v. 35+1 så nu borde de inte stoppa om jag åker in.
    får se vad läkaren säger på TUL den 28:e när snittid ska sättas..

    35+1 är ju jätte bra, då klarar dom sig ju galant här ute i världen så nu är det ju bara att hoppas att värkar o allt gör sin nytta så du har din småttingar hos dig snart.. kanske blir påskbebisar, vore ju perfekt runt torsdagkväll då de kommer lite lediga dagar sen! :D
  • Mamma till 3 M

    34+0 idag.. vi har beställt bebisar idag.. men inga mer känningar än den vanliga "menvärk" ja haft i flera veckor.. :( blir nog inga påskbebisar här inte, nån annan som har några känningar? :D

  • Mamma till 3 M

    Grattis båda två till era små :) Man längtar ännu mer nu när fler får träffa sina små sötnosar! Hoppas allt går bra nu när ni kommit hem !:D

  • Mamma till 3 M

    härligt att dom små växer så de knakar i era magar..!

    här blir de förhoppningsvis bebisar snart..varit inne på fl sen kl 15 idag med regelbundna värkar.. fick bricanylspruta men de var fortf regelbundna med 4 minuter imellan efter det.. jag är konstigt nog ialf opåverkad typ o fick välja mellan att stanna eller åka hem.. valde sköna sängen här hemma o hoppas att de händer saker under natten!
    Ettan låg ialf fortf i säte så får antagligen snittid på TUL på torsdag om de inte händer något innan dess.. nu är jag trött på smärta o vill ha bebisar här ute ist för där inne!

  • Mamma till 3 M

    yasminh: ne jag är hemma.. det är inte lika intensivt idag, men har fortf ont i magen större delen av tiden så får se om de blir något mer denna gång :P

    mugglesfan: dom stoppade med bricanyl pga jag bara led av värkarna men dom gjorde ingen nytta på livmodertappen.. plus att jag ska ju snittas sen så förlossningen ska ju inte komma igång på samma sätt.. men eftersom det inte öppnades eller något igår så ansåg dom inte att det var G o därför väntar med att planera in något snittande. Hade jag öppnats av värkarna så antar jag att dom tillfälligt stoppat det o snittat mig inom ett dygn kanske, får man ju hoppas :)

  • Mamma till 3 M

    annelian: Härliga vikter, då har dom ju lite hull om dom kommer nu, färdiga o fina bebisar! :)

    Idag är vårat sista TUL... Hoppas på en snitt-tid väldigt snart, jag orkar inte med denna smärta längre.. Har fortf regelbundna sammandragningar var 3-4:e minut hela dygnet o "mensvärk" hela tiden.. Se om man får en undersökning idag som säger att de är på G ;P har som mål att komma därifrån med en snittid 37+0 ialf, då är de "bara" 2 veckor kvar :P
    efter TUL blir de BM besök..

    nån som har några känningar nu? bara ett par dagar kvar tills det är rätt månad :D

  • Mamma till 3 M

    nu e vi hemma igen efter TUL,snittsamtal,tappkontroll och BMbesök.. tog allt på en gång när man ändå var där :P

    Tv1 har inte lagt på sig så mycket enligt måtten BM lyckades ta, hon hade stora problem med lårben o magmått då den ligger väldans långt ner o gömmer sig . 300 gram hade hon lagt på sig sen vi var där senast för 3 v sedan o väger nu 2.2 kg ca, men de är som sagt inte så säkra siffror då hon var svår att mäta..  tv2 hade gottat på sig ordentligt o vägde 2.8 kg ca redan nu i v 35+0 så hon e stor o hade gått upp 8-900 gram sen senast o ligger en bit över enlingskurvan =) tappen e fortf opåverkad så förvärkarna gör ingen nytta alls så det är nog bara att stå ut till snitt-tid i v 38+0.. 19 maj har vi fått tid =) SF måttet är nu 42 cm så de växer nog inte så mycket mer förhoppningsvis =)

    Grattis parzzon.. stora bebisar :) man kan inte låta bli att bli lite avis på dom som får träffa sina små nu..

    Undra vem som blir nästa! :D

  • Mamma till 3 M

    Ja precis, hon ligger med rumpan låååångt ner nu så de blir snitt för mig.. Börjar kännas helt ok:)

  • Mamma till 3 M

    Här får man snitt 38+0 och igångsättning 39+0... den läkaren jag träffade var väldigt hård med veckorna o inte en dag tidigare.. för barnens skull då såklart o de förstår man ju =)

    Här verkar de bli mindre o mindre på G hela tiden :P Fortfarande en del förvärkar men inte lika ofta o absolut inte regelbundet längre så jag får nog räkna med att gå till mina kära 38+0, räknar ner dagar! :)

  • Mamma till 3 M

    YasminH: Håller tummarna för att de verkligen e dags för dig nu.. dom blir ju inte ens prematura längre! :D

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!