Inlägg från: Mamma till 3 M |Visa alla inlägg
  • Mamma till 3 M

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!


    v 28 , börjar bli tungt nu!
  • Mamma till 3 M

    Ja nu får veckorna gärna springa iväg.. var hos BM idag.. SFmåttet låg på 36 cm (!!!!!) nu i v 28.. med sonen låg de på 37 cm dagarna innan han föddes i v 40 :P

  • Mamma till 3 M
    Fru J skrev 2011-03-07 14:43:27 följande:
    Hejsan! Vilka fina lagar och vilka fina mått ni har! Själv ligger jag inlagd på "risk-BK" avdelningen vaknade upp imorse kvart över fyra med ett ryck, en blödning hade startat! Naturligtvis vägrade tvilling 1 att göra på sig också, så det blev ambulanser in till sjukhuset. Som tur är har blödningen avtagit samt att jag inte har några värkar så än så långe ser allt bra ut (ännu en gång). Kommer ligga inne till imorgon iaf då bebbarna (jag) ska få en till kortisonspruta för lungmognaden om de mot all förmodan vill komma ut! Hoppas för allt i världen att ni slipper vara med om detta allihop! Inge kul! Men nu är jag omhändertagen och på rätt ställe så det känns så bra! Lite långtråkigt med sängläge men det är ju för en god sak! Tur att ni finns här i tråden och att min mobil har Internet Kram till er alla! P.s jag hoppas ingen tar illa upp av mitt inlägg eller blir oroliga själva, det var inte meningen i så fall. D.s.
    Hoppas allt kommer gå bra. Vilken vecka är du i nu?
    Inte kul när något oroande händer, men skönt att bebbarna mår bra där inne i magen :)
  • Mamma till 3 M

    Här får vi igångsättning efter 38 veckor så majbebisar blir det iallafall :)

    Molly och Melina heter våra töser än så länge.. namn vi fastnade för tidigt i grav, bara hoppas det passar dom när dom tittar ut :)

    Jätte fina pojknamn :D

  • Mamma till 3 M
    mugglesfan skrev 2011-03-10 12:22:50 följande:
    Just det - att jag hamnade i denna tråd ist f juni-tråden var att vårt första BF var 31/5. Och sedan trivdes jag så bra med er tjejer här! Och som sagt, jag lär ju ändå inte föda i juni så...
    Jag hade också BF i maj innan RUL :P fast den 29:e o ja vi kommer ju få barn i maj..  =)
    Tänk att om bara nån månad så kommer det börja komma bebisar här antagligen! Spännande!
  • Mamma till 3 M

    enäggs ska vi ha o de finns inget i släkten :D  enäggs sägs kunna vara ärftligt från mamma till barn bara.. så mina flickor kan få enäggs när dom blir äldre sen.. tvåäggs är ärftligt =)

    vad jag vet så är enäggs lika ända från start.. Barnen kommer ju från en o samma spermie eller vad man ska säga så generna är ju exakt desamma på båda barnen så dom ska ju vara identiska, även i början :)

  • Mamma till 3 M

    man kan ju självklart få tvåäggs icke ärftligt också.. kroppen kan släppa två ägg av "misstag" :)

  • Mamma till 3 M
    mugglesfan skrev 2011-03-11 09:53:48 följande:
    Det är tvåäggs som är ärftligt från mammans sida. Enäggs är bara en naturens nyck, en mutation om man så vill, och detta kan "drabba" vem som helst. Tvåäggs kan man dels ärva från mammans sida (man ärver då en benägenhet att släppa mer än ett ägg vid ägglossning) och dels är det vanligare att släppa fler ägg när man blir äldre. Konstigt nog
    ja men de finns vissa studier som säger att enäggs kan vara ärftligt(alltså inget säkert) om till exempel JAG skulle vara enäggs och få tvillingar.. men tvåägg kan ju komma från flera generationer tillbaka på mammans sida!
Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!