Inlägg från: kokosnötmjölk |Visa alla inlägg
  • kokosnötmjölk

    Lek: det första du tänker på

    Krokodilmajonnäs skrev 2019-06-16 06:33:38 följande:
    AIDS
    Var det inte du och jag som hade denna diskussionen för bara typ 1v sedan? I så fall verkar det som att det inte var så mycket som gick in... och jag råder dig då att leta upp de inläggen och läsa om det som skrevs där. 
  • kokosnötmjölk
    Nandez skrev 2019-06-16 18:13:12 följande:
    Kan inte annat än hålla med.
     

    Till dig, krokodilmajonäs, gå tillbaka 4-5 sidor i denna tråden så är våran diskussion jag pratade om i tidigare inlägg där. 
  • kokosnötmjölk
    Krokodilmajonnäs skrev 2019-06-18 04:34:53 följande:

    Kan du peka på ett enda tillfälle där det inte passat? Jag skriver det bara om det stämmer. 


    Men asså vafan?! Kan du inte bara ge dig? Vi är ju TRE personer som nu uttryckt klart och tydligt att vi vill att du ska sluta skriva "AIDS" oavsett föregående ord. Visst, spade kanske skrivits fler gånger. Men alltså, oavsett din IQ nivå borde du la förstå att det är en jävla skillnad på spade och AIDS?? Dessutom är "spade" troligen skrivet av OLIKA personer, och inte en och samma. Den enda här som skriver "AIDS" är du. Så om du nu "bara" skrivit det 10/10 gånger du skrivit här - kanske spade skrivits av mig 2/1000 gånger jag skrivit här. Om vi är 10 pers som skrivit "spade" 2/1000 gånger, är det fler gånger - ja. Men fortfarande inte lika tjatigt i och med att vi skriver en hel del annat och fortfarande endast skrivit det två gånger var.

    Ursäkta mitt språk, tappade det helt...
  • kokosnötmjölk

    Okej, ditt exempel var visst "solen" och "flygplan" - men byt ut "spade" mot det. Tror (kanske borde hoppas istället?) ändå att poängen går fram..

Svar på tråden Lek: det första du tänker på