Inlägg från: kokosnötmjölk |Visa alla inlägg
  • kokosnötmjölk
    Krokodilmajonnäs skrev 2019-06-09 02:22:04 följande:

    Det står ingenting i TS inlägg om vilka ord som är tillåtna så hur vet man? Sen har jag aldrig skrivit nåt om sexleksaker och droger, det vet jag inte var du får ifrån. 

    Det står "första du tänker på", och jag har aldrig skrivit ett ord där det inte passar in. Jag känner mig ärligt talat rätt utfryst i den här tråden. Vet inte om jag bokstavstolkar pga autism men det känns inte bra iaf. 


    Det har du helt rätt i att det inte gör. Men det finns ju s.k oskrivna regler. En av dessa är att vi inte skriver könssjukdomar, droger eller sexleksaker. Då de flesta inte vill ha med det i leken.

    Mycket möjligt att mitt minne sviker, och att det inte är du som skrivit ut sexleksaker i lektråden. Men det har skett, samma sak med droger. Det behöver inte vara du som skrivit ut det, men det har fortfarande skett.

    Det är tråkigt att läsa att du känner dig utfryst, för det är inte våran avsikt. Men du skriver samma ord varje gång du kikar in här och skriver något, och det är rätt enformigt. Plus att vi, som sagt, inte uppskattar just det ordet. Om du vill känna dig mindre utfryst kan du alltid göra något åt det, tex börja med att skriva något annat än "AIDS" (och nu heller inte andra könssjukdomar, sexleksaker eller droger då), för som sagt. Gör du det, så kan jag lova att vi Inte kommer "missa" dig.
Svar på tråden Lek: det första du tänker på