Inlägg från: carro 81 |Visa alla inlägg
  • carro 81

    Jag längtar till jul!!!

    Sarah f skrev 2010-09-26 22:39:32 följande:
    Nästa jul är min webbshop klar! ;)
    Vad kul, då kanske det blir en beställning dårå.
  • carro 81


    Jag och äldsta sonen plockade fram julböcker och jultidningar i eftermiddags, det blev en del. Så nu ska jag ägna kvällen åt att bläddra i dem, planera och drömma mig bort. Härligt!
  • carro 81
    Annanym skrev 2010-09-27 22:12:24 följande:
    Åh vad härligt med all jul-litteratur! Hoppas ni får en fin stund. (Och bra att du börjar hjärntvä... jag menar LOTSA sonen in på den rätta banan!)

    Vill bara tipsa om en finfin länk hem.bredband.net/pumlan/
    Ja frågan är bara hur jag ska lyckas "lotsa" sambon rätt?
  • carro 81

    Angående julfilmer älskar jag också Polarexpressen. Sedan finns ju, förutom de som nämnts, Elf, Fred Claus, Surviving Christmas, Välkommen till familjen, Borta bäst hemma värst, Julfritt och Emsam hemma-filmerna. Det är de jag kommer på nu.


  • carro 81

    Ååh måste ni baka kladdpepparkakan? Jag skulle ju vänta till åtminstone november innan jag testar den. Får se hur länge jag klarar att stå emot.


  • carro 81
    Annanym skrev 2010-09-29 21:35:48 följande:
    Både bountybollarna och rocky roaden har jag hittat här på FL och de har blivit stående favoriter i min julgodisburk!
    Ja rocky road fudge brukar jag också göra, och även något liknande bountybollarna men inte riktigt samma recept. Sedan gör jag kulor med nougat, mandelmassa och sedan doppade i choklad. Det är de tre sorterna som är stående, det andra varierar lite.

    Vad brukar ni andra göra för julgodis? Vill gärna ha tips på massa nytt. Skulle vi ha någon recepttråd förresten?
  • carro 81

    Idag fick jag mitt paket från Jotex med julsaker så nu längtar jag ännu mer. 1½-åringen bara tittade leende på mig och förstog inte vad jag var så uppspelt för men 6-åringen verkar längta han med. Till kvällsbok idag valde han Nalle Puhs Jul.


  • carro 81

    Jag längtar mer och mer för varje dag nu, likaså gör äldsta sonen. Härom dagen sa han att han tyckte vi skulle ta upp alla julkartonger och pynta redan nu. Men inte såå himla långt kvar nu ändå. Minns inte om frågan har varit uppe förut, men hur pyntar ni eran gran? Jag brukar ha rött och silver men tycker det ser fint ut med färgglada granar med kulor i massa olika färger också. Frågan är om jag skulle tycka det var lika fint här hemma? Vore ju kul att shoppa massa nya kulor.

    Sedan undrar jag om det finns någonstans man kan köpa/beställa kulor med namn på? De ska vara fina såklart, och av glas. Jag och sonen pratade om att vi i familjen ska ha varsin egen kula i granen med namnet på.


  • carro 81

    Måste förresten tipsa om det är någon mer som gillar te, så har Friggs ett ekologiskt grönt Chai-te med nejlika, kanel, kardemumma och apelsin. Det smakar jul.


Svar på tråden Jag längtar till jul!!!