Inlägg från: carro 81 |Visa alla inlägg
  • carro 81

    Jag längtar till jul!!!

    Annanym skrev 2010-08-31 20:46:02 följande:
    Och jag har halva paketkalendern till min kompis klar. Till sonen har jag inte börjar med sånt än. Hur gamla har era varit när ni börjat med paketkalender? (Utan att riskera att de sliter upp alla paket på en gång.)
    Tror vi började när äldsta sonen var drygt 3 år. Minstingen är 1½ nu så han kommer inte få någon i år men får se hur det blir nästa år.
  • carro 81
    Mariohn skrev 2010-08-31 22:10:04 följande:
    Vi ska åka ioktober så då bör det vara framme :) Myyyyys
    Ja det kommer det säkert vara. Det var en del idag iaf men inte allt. Lite prydnader, pynt, elljusstakar och stjärnor, julpapper, julkort, osv. Absolut tillräckligt för att man skulle börja längta ännu mer.
  • carro 81

    Någon som vet när alla jultidningar kommer i butikerna? Amelia, Allers, Drömhem & Trädgård, osv. Har för mig Allers julmagasin brukar komma rätt tidigt? Det är väl de som är först ut?


  • carro 81

    Nu får jag bara mer och mer jullängtan för varje dag. Igår sjöng äldsta sonen julsånger här hemma också. Kollade i julbloggarna här ovanför och dem kommer jag verkligen följa.Och pepparkakskladdkakan är ju ett måste att testa i år. Har börjat handla till paketkalendern och ett par julklappar till barnen.


  • carro 81
    carwho skrev 2010-09-17 19:36:52 följande:
    Nu längtar jag ännu mera till Julen.... PLUSSADE PRECIS!!!!!!!!!! Vårat första barn! Tänk att få vara gravid på julen Hjärta
    Grattis, vad kul! Och till nästa jul har ni en liten hos er.
  • carro 81
    carwho skrev 2010-09-18 08:26:39 följande:

    Tack för alla gratulatopner


     


     


    Hörni när brukar Ni börjar baka inför jul??


    Jag börjar också rätt tidigt, mycket går ju att frysa. Det är skönt att ha en del gjort så man hinner njuta i december också. Kör baket först och sedan julgodiset närmare julafton. Annars skulle det nog bli uppätet här hemma.
  • carro 81

    Idag fick äntligen jag också Jotex så ska kolla mer noga nu ikväll. Kollade igenom den tidigare men äldsta sonen som också älskar julen. Vi har även tjuvstartat och lyssnat på julmusik. Så mysigt! Och hushållssysslorna blev genast mycket roligare.

    När vi var och handlade idag såg jag att de hade ställt fram massa Ballerina pepparkaka. Jag köpte inget paket eftersom jag försöker tänka på vikten men det var ändå ett tecken på att julen börjar närma sig.


  • carro 81

    Ni som har bra koll på London, var har de bäst julsaker att handla där? Sambon ska dit i början av november (och då har de väl julsaker framme hoppas jag?) och han ska shoppa lite till mig. Harrods känns ju rätt givet men mer då?


  • carro 81
    Sarah f skrev 2010-09-26 22:02:35 följande:
    Harrods är ok, men Liberty och Fortnum & Mason är högklass!! Harvey Nichols naturligtvis.

    Fina kalendrar kan man leta fram på Marks & Spencer.
    Ååh tusen tack! Jag har själv inte så bra koll men ska skriva upp allting så får sambon gå där och titta. Han lär väl inte hinna kolla på något annat än julsaker.
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!