• leia83

    AVA klinik i Riga

    crijo skrev 2010-09-27 16:58:23 följande:
    Leia83: Ruva lungt! Vid färskförsöket plussade jag och fick MF v6.
    ush vad tråkigt. 
    Ja nu har jag vilat i 3 timmar efter ET. Så nu skal vi ta en lugn promenad i gamla stan och handla upp våra sista slantar
    Kram och tack alla för lyckoönskningar och stöd. 
  • leia83

    Hinos: Du har mail . Det var ett bra förslag, det ska an kanske göra så vi kan prata med dom. Vi har redan pratat med dom i tre timmar pappa pratar mest.... Nu jäklar i det ska det gå vägen. Som doktor sa...jag hoppas inte vi ses mer nä ine vi heller svarade vi.

  • leia83
    Thi 08 skrev 2010-09-29 09:12:56 följande:
    Att ni inte fått ut så många ägg behöver inte handla om att donatorn är mindre fertil. Förmodligen har de inte stimulera henne så hårt. Stimulerar man donatorn för hårt så att hon får ut ex 19 ägg så är det inte heller bra. Runt 9-10 ägg har jag hört är bra. De säger ju att de kan garantera ett försök, annars får man hälften av pengarna tillbaka. Dvs det man betalar för är då stimulationen av donatorn och hennes undersökningar, äggplock och befruktning av äggen. Går det vägen så att ni får ett försök betalar ni ändå hela priset. Visst kan man vara missnöjd och jag förstår att ni är ledsna, men de är ju inte så att dessa kvinnor är robotar (donatorerna). De är människor och när man som människa känner att man gör något väldigt viktigt kan kroppen spela oss spratt. Har hon donerat tidigare?
    jag vet faktiskt inte om hon har donerat tidigare, tror inte det. Tack för ditt svar, fick lite mer perspektiv på hela situationen.
  • leia83
    Hinos skrev 2010-09-30 22:52:27 följande:
    Jaha, då var vi på gång igen... tog första p-pillan idag och troligen ET den 23 november!
    vad skoj,   Lycka till. Sprutan är på väg till dig!

    Själv är jag omänskligt trött, har sovit 20 timmar detta dygnet det kan ju inte vara riktigt? Förvånad , hela tiden extremt trött. Orkar bara vara vaken i 3 timmar sedan måste jag sova igen. Blir man så av hormonerna??
    Någon annan som upplever extrema symtom? 
  • leia83
    ungkvinna81 skrev 2010-10-01 19:47:05 följande:
    Hej Leia83,

    Jo! jag upplevde väldigt jobbiga symptom pga av utrogest tabletterna jag fick från AVA. Jag var extrem snurrig efteråt, svårt att koncentrera mig, muskel svaghet och obekväm allmän känsla detta händer när jag tar de oralt därför använder jag vigatoriska tabletter istället :)
    vad är det för tabletter? Jag får progesteron vagiatorer och de andra med östrogen (glömt namnet). 
    Verkar vara ganska vanligt att man mår kass av medicinerna.

    Idag har jag börjat få ont i magen, livmoder trakten. Sticker och bränner på höger sida, hoppas det inte är ett symtom på medicinen utan ett symtom på en liten växande plutt  
  • leia83

    RD 8 nu och tjuvtestade Minus idag Gråter, är det kört nu? Har läst om jätte många som testat plus redan på RD 7.
     

  • leia83
    Bette skrev 2010-10-05 14:37:16 följande:
    Det hela beror på hur många dagar som embryona är odlade, det är otroligt tidigt att testa på dag 8. Testa 14 dagar efter ET, man ska inte tjuvtesta inte bra.

    Bette
    dom var odlade i 3 dagar. Har läst om jätte många som testade pos på dag 8, känns som allt är kört nu. Har i alla fall bokat tid för blodprov på fredag, då får jag slutgiltligt svar. Men känner på mig att det inte blivit något denna gång.Gråter
  • leia83

    mamma t v 08 & Bette: Tack för uppmuntrande ord. Jag behöver verkligen det nu. Idag har jag blött lite stänk då och då. Så u har jag verkligen gett upp hoppet. Man ska väl inte blöda förens man slutar på hormonerna?? Eller hur funkar det?

  • leia83

    Hinos: Jag tycker också det är märkligt att jag ska ta blodprov redan på dag 11.  Men dom sa till mig under ET att vi skulle ta blodprov d 8 okt. Dom kanske räknade fel? Kanske skall ringa dom och dubbel kolla?
    Nu har blödningen upphört igen. Blodde på rd 7 liiiiite och nu på rd 9 lite med ordentligt. Jag förstår ingenting. Men kan det ha att göra ed att jag och min man hade sex igår? Kan det påverka så man blöder?
    I Riga sa dom att det inte gör något att ha sex.... jag är jätte förvirrad nu.
    Men som sagt, tror inte alls att jag är gravid, förbereder mig för negativt besked på fredag. 

    Mamma till V 08: Jag fick börja på min medicin när jag hade haft mens i tre dagar bara, men min livmoder såg ändå tipp topp ut på ultraljudet senare. Du skall se att det blir bra, dom vet vad dom gör
     

  • leia83

    Jag mailade ava i dag, dom höll fast vid att jag skulle ta blodprov nu på fredag så jag gör väl det. 
    Oj då...man ska alltså hålla sig ifrån sex? då kanske vi har varit lite dumma mot eventuell graviditet nu då?

    Tack så mycket för alla svar och uppmuntran, jag har deppat ihop fullständigt dessa dagar. Är helt säker på att det blir neg på fredag men hoppas såklart jag har fel. 

Svar på tråden AVA klinik i Riga