• leia83

    AVA klinik i Riga

    ungkvinna81 skrev 2010-09-20 17:58:14 följande:
    Hello girls,

    idag fick jag mitt blodprov resultat och det var negativt:.(
    Neeeej vad tråkigt, stor kram till dig Hjärta
  • leia83

    Nu åker vi till flyget och "hämtar" våra små guldägg i riga.  Håll tummarna för oss. 
    stor kram till er alla

    Ungkvinna81: Stackare, kramar till digHjärta 

  • leia83

    I morgon får vi veta hur många embryon vi har att jobba med spännande.
    Tog en prommenad i gamla stan i dag och hittade en liten shop med alla möliga söta saker, tänkte försöka hitta en bebis tröja med I love Riga på, hittade såklart ingen. Däremot hittade vi två mjukis spermier med små rosetter på huvudet och två ögon....tog det som ett tecken och var ju tvungna att köpa med oss dom. det var dom enda två i hela affären så nu är vi säkra på att vi får tvillingar he he he!! Om det lyckas vill säga.
    Hur går det för alla ruvare???? 

  • leia83

    Fik besked från AVA nu, har bara tre fina ägg efter befruktning Det e ju inte alls bra. Hon fick ut 6 st men bara hälften blev bra. Är det en indikation på att donatorn inte är het ok eller?? Så på måndag sätter vi in 2 och sedan fryser vi in det sista. 
    Hur många har ni andra fått ut vid ett tilfälle? 

  • leia83
    ungkvinna81 skrev 2010-09-25 15:33:07 följande:
    hej leia83,

    hmm.. det var ju jätte litet de fick ut. Vi fick 13 ägg endast 12 av bra kvalitet, efter befruktningen endast 9 var bra, vi sätte 1 och frös 8 vid första försöket.

    Du fick lite ägg, det kan en indikation på att din donator lite äldre!!! men men man vet aldrig du kanske bli ändå gravid!!!!!

    lycka till;)

    kramisar
    vår donator är 22, tycker det är jätte märkligt att det blev så lite. Fick ut 6 st men bara tre blev befruktade. Riktigt irriterande. Vet inte hur vi ska göra nu?? det är ju en indikation på att hon inte är jätte fertil...eller?
  • leia83

    Ungkvinna: Hon har redan ett bar sedan tidigare. Det är helg så har inte fått svar från kliniken, skrev ett mail i fredags. I morgon ska vi ju göra ET så får väl svar då.
    Känns bara så surt när man har väntat och längat så länge plus att man betalar så mycket när man bara får ut så få ägg. inte alls kul. Får se vad dom säger i morgon.
    kram 

  • leia83

    tack tjejer. Känner oss lite hoppfulla igen. Om några timmar åker vi till kliniken och får våra små embryon. Vi har dock inte bestämt oss för om vi ska sätta in två och frysa in det sista eller nöja oss med ett och frysa in två. Hur hade ni gjort? Det ger ju en lite fler chanser få tre försök i stället för två och kostnaden blir ju lite lägre. Men sedan finns ju risken att dom inte klarar upptiningen, känns som ett lotteri detta..
    kram kram 

  • leia83
    villsågärna38 skrev 2010-09-27 10:32:58 följande:
    Sätt in två färska. Statistiken är ju lite högre på graviditeter med färska ägg. Så hade jag gjort iaf. Kramar och lycka till idag!!!
    tack, men då är ju rädslan om det inte skulle ta sig. Då har vi bara ett försök kvar med frys ägg....hur stor risk är det att det inte klarar upptiningen?
  • leia83

    Villsågärna: Tack för svaret. Då gör vi nog så. Känns riskabelt att frysa. Nu bär det av om två timmar  

  • leia83
    crijo skrev 2010-09-27 11:49:38 följande:
    leia: På AVA i Riga har vi fått 5 st fina embryo. Vi har satt in 2 st och 3 till frysen. När vi kom till FET, alla 3 har klarat upptiningen. Vi satt in 2st och dem slängde 1 st !!!! Det blev minus den gången.
    har du fått plus innan?

    Nu har vi satt in våra små guld klimpar Vi satte in båda, det tredje kasserade dom för det såg inte ut att vara helt hundra. Men dom vi fick var tipp topp kvallite så nu är det bara två veckors spänd orolig väntan.
    Funkar det inte denna gången måste vi göra allt från början igen. 
Svar på tråden AVA klinik i Riga