Inlägg från: Familjen Rockström |Visa alla inlägg
  • Familjen Rockström

    Gravida i Västerås trakten

    Grattis MigLin! låter inte roligt med så lång förlossning men va skönt att allt slutade bra :)


    pyttet skrev 2010-10-22 13:04:47 följande:
    Gratulerar MigLin!

    Har alla i tråden fått nu, eller är det någon kvar?
    jag är kvar.. sist om jag inte sett helt fel!  jag haf BF idag så hoppas att den kommer snart!! gärna imorgon! det är så jävla jobbigt att bara vänta.. och vänta.. dotter kom på BF+3 så tror inte jag går över det ialf "hoppas"
  • Familjen Rockström
    pyttet skrev 2010-10-22 14:39:58 följande:
    Ja, det är klart, förlåt rockström! Hoppas det blir snart för dig. Inge kul att gå o vänta, men sen är det ju värt det! Kram
    ingen fara! hur ska man kunna ha koll på alla :) jaa snart så :)
  • Familjen Rockström
    Mirre10 skrev 2010-10-22 16:57:41 följande:
    Grattis till lilla Samuel MigLin!!

    Ja nu får du trycka ut den fam rockström så vi kan gruppdejta med bebisarna snart :)
    jaa jag håller med!! ska bli så roligt att få träffa er :D
  • Familjen Rockström

    Hej tjejer!
    Inatt har jag legat med hemska pinvärkar, åkte in till förlossningen vid 4, men var bara öppen två cm och var i latensfasen.
    Fick sovdos och har sovit några timmar, värkarna har kommit nu igen. Åker in ikväll och håller tummarna för att allt går bra. Kramar 

  • Familjen Rockström

    Hej igen :) vi åkte tillbaka till förlossningen vid 4 och var då öppen 5 cm. värkarbetet var intensivt och bara 4 timmar senare så kom vår älskade lilla dotter ut på bara 1 krystvärk! jag tog ingen bedövning och födde henne stående på golvet :) direkt efter sa jag.. längtar efter nästa!! vilken UNDERBAR känsla det var att föda ut sitt barn!

    hon vägde 3590 g och var 50 cm lång, helt perfekt! vi har inte bestämt namn än men det lutar åt Vera :)

  • Familjen Rockström

    tack för era gratulationer :) livet rullar på här hemma men har lite problem med ammningen.. hon tar fel om bröstet och jag upplever det som att jag har lite mjölk i tuttarna. har gett henne lite ersättning, vet ej om det är dåligt. känns som jag inte har något val eftersom hon inte blir mätt efter ammningen.


    ammar alla här inne? eller är det någon som ger ersättning? har ni skuldkänslor för det i så fall?

    roligt att ni ska träffas! jag följer med vid ett senare tillfälle :) jag tycker skallberget är den bästa öppnaförskolan av alla här i stan! råby är väll helt okey. vi kanske kan gå till pinglan någon gång? där har dom jätte bra sångstund för barnen samt litet lekrum.

  • Familjen Rockström

    skönt att höra att det är fler som har gett ersättning. jag får helt enkelt fortsätta kämpa med ammningen.. och funkar det inte så finns ju ersättningen. jag har en elektrisk bröstpump som jag använder mellan ammningarna så jag hoppas att produktionen snart ökar :)

  • Familjen Rockström
    mjuik skrev 2010-11-07 17:15:11 följande:
    Familjen Rockström: Grattis till dottern! Ha inte dåligt samvete för att ni ger ersättning. Mat måste man ju få.
    Har ni bestämt namn? Blev det en Vera?

    Min Vera fick ersättning i början. Hon fick mat hela tiden (varannan timme dygnet runt) och jag var så knäckt psykiskt att ingen mjölk kom. När hon började må bättre kom den. Nu pumpar jag hela tiden känns det som.
    Jag har fått låna en elektrisk pump. Skulle vilja amma men de tror att tracken är obehaglig för henne så hon vill inte svälja. Så hon sondmatas. Men hon får faktiskt ta och lära sig så att jag slipper pumpa.

    Vi har fått permission nu och är hemma på dagarna men sover på sjukhuset så att hon har bevakning dygnet runt. Det är grymt skönt att vara hemma. Även att plocka undan i köket känns ganska kul faktiskt. Min disk i mitt kök.

    Har ni bestämt på onsdag på Råby?
    ja det blev en liten VeraHjärta underbart namn våra döttrar har Flört va duktig du är att pumpa ut! jobbigt.. man känner sig som en ko. jag håller tummarna för att du snart slipper så du kan amma utan att pumpa. underbara nyheter att ni har börjat få åka hem på permis!!

    jag ger min Vera ersättning innan vi alla går och lägger oss för då sover hon 5 timmar i sträck sedan ammar jag resten av dagarna (amningen går bättre och bättre för varje dag som går)
  • Familjen Rockström

    roligt att ni har träffats! längtar tills jag kan komma med.. man blir lätt isolerad av att bara sitta här hemma :( men tror min lilla vera är lite liten än (snart 3 veckor) så väntar nog ett litet tag med att följa med till öppna förskolan. kul att få ansikten till allas nick

  • Familjen Rockström
    mjuik skrev 2011-03-20 15:29:34 följande:
    Jag är kvar här. Det går varken framåt eller bakåt. Det händer ingenting faktiskt. Men det känns rätt bra ändå just nu. Vi har vant oss vid att det inte blev som vi hade tänkt oss.

    Är det någon som testat barnvagnsbio? Jag visste inte ens att det fanns förrän nyss men är det bra?
    Hej det var roligt att träffa dig för någon vecka sedan... har sen den dagen letat efter denna tråd. hade den inte kvar som favorit.. hmm! är det på onsdagar ni träffas enbart? jag träffar er gärna!

    barnvagns bio låter jätte roligt.. har aldrig varit på det dock :) 
  • Familjen Rockström
    pyttet skrev 2011-04-02 10:49:27 följande:
    Vad roligt rockström! Vi går alltid till Pinglan på tisdagar, det är jättemysigt och kul för barnen framförallt! Vi är där nu på tisdag också om inget kommer emellan så då ses vi kanske då :)
    så roligt!! vi kom inte iväg för vi blev sjuka.. nu är vi nog snart friska :) va roligt.. då kommer vi nog ses. om jag inte ska börja gå på torsdagar istället. har en kompis som bara kan gå på torsdagar.
  • Familjen Rockström

    Är det något liv i tråden? någon kvar?  Jobbar alla eller är det någon som fortfarande är mammaledig? Jag kommer vara hemma med Vera tills aug 2012 kul att ses med barnen någon dag.

     

  • Familjen Rockström
    mjuik skrev 2011-11-16 15:34:49 följande:
    Jag är också hemma så jag ses gärna någon dag.
    Å så roligt! Brukar du vara på någon öppna förskola? hur är det med din lilla Vera? Har tänkt på dig ibland! hoppas allt är bra och att livet rullar på
  • Familjen Rockström
    Tanja Thim skrev 2011-11-27 20:23:05 följande:
    Nu har tvillingarna kommit:) blev igångsatt 10 nov pga havandeskapsförgiftning.. Ella är stolt storasyster och visar upp dom för alla som kommer över:) tar dom i handen och går in till tvillingarna och säger bää;) Vi ses gärna med när det lugnat sig lite här hemma:)
    åå så roligt att dom kommit! hoppas förlossningen gått bra :) Absolut! säg till när du/ni är redo. kommer Ella att vara hemma med er eller har hon börjat dagis?
Svar på tråden Gravida i Västerås trakten