Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Ogabinne skrev 2011-01-30 21:19:56 följande:
    Det var lite mer i min prisklass. Men de har inga vanliga små klämmor man bankar med hammare som tex prym har eller?
    Hittade precis svaret på min fråga själv.
  • Ogabinne

    Tror jag ska beställa lite tryckknappar därifrån men är osäker på vilken storlek jag ska välja. Ni som köpt därifrån, vad använder ni för storlek till barnkläder?

  • Ogabinne
    Koocachoo skrev 2011-01-30 22:06:47 följande:
    Var bara försiktig när du handlar från Babythings. Jag har en kompis som försökt att få tillbaka sina pengar ifrån henne i flera månader utan resultat.
    Oj!
  • Ogabinne

    m o e, jag tycker det låter som att fästet för nålarna blivit skevt, eftersom nålarna pekar fel. Kanske den har fått sig en smäll? Eller kanske du försökt sy i ngt för tjockt någon gång som gjort att den böjt sig bara någon millimeter?

  • Ogabinne
    Knastroll82 skrev 2011-01-31 11:46:03 följande:
    Eller hur? Och så får man välja upp till 10 olika färger.  
    Ja verkligen! O för samma totalpris som den andra sidan tog för tång och frakt bara.
  • Ogabinne

    Vilken osis, kalsongerna till syster var för tighta i benen. Jag misstänkte det eftersom jag inte kunde använda tvillingnål eller förstärkt raksöm och därför fick köra vanlig raksöm och minska stretchheten... Men men, det var ju inte värre än så utan resten var perfekt. Så jag får öka på bredden i benen ist så blir det nog perfa sen.

  • Ogabinne
    yrväder skrev 2011-01-31 17:30:26 följande:
    Virre
    Jo det är dom och pumpalot har en bild på båda i sin blogg och även om dom inte är helt exakta så är dom väldigt lika. Mängden "bågar" är i princip samma liksom placeringen även om formen skiljer lite. Jag skulle gissa att nån med hjälp av datorn ritat av ett foto på orginaltyget där det inte ligger helt rakt. Dom har det på ohlssons tyger oxå, men jag är iaf trogen Jny oavsett vad processen leder till, dessutom betalar jag hellre några kronor till och vet att jag får kvalitet och service.
    Samma här. Jag köper i princip bara av JNY, med en eller annan avstickare om det är något litet man bara "måste ha" eller så. Annars håller jag mig bara till JNY. Bra kvalite och service ska löna sig.
  • Ogabinne

    Jag måste bara få fråga... Jag sålde en vara på tradera strax innan jul. Skickade efter betalning inkommit. Ett tag senare mailar köparen om att paketet inte kommit fram, så jag skickar såklart en ny likadan vara. Ett tag efter det mailar hon igen och undrar om jag skickat till fel adress eftersom det paketet inte heller kommit fram. Jag kontrollerar adressen som stämmer. Skickar då till slut en likadan vara för tredje gången och får kort därefter mail igen om att det paketet inte heller kommit fram och hon vill både ha tillbaka pengarna för den varan samt skicka tillbaka en annan vara som hon köpte i samband med den första och ha tillbaka pengarna för den varan också.

    Detta går jag inte med på för jag tycker att jag varit MER än tillräckligt snäll som skickat så många saker till henne trots att traderas regler säger att säljaren inte ansvarar för att paketet ska komma fram.

    Såklart fick jag ett fint negativt omdöme av henne för detta.

    Tycker ni att jag gjorde fel? Jag tycker det låter riktigt märkligt att 3 paket till samma adress går upp i rök.

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd