Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    MaryMalou, annars är ju Tradera med reservationspris ett alternativ. Spännande också som säljare

  • jagäraf
    MaryMalou skrev 2011-06-02 10:57:30 följande:
    Ja, fast jag har ingen större lust att behöva skicka vagnarna. Det känns fånigt att lägga upp på Tradera och skriva endast avhämtning. Eftersom vi bor i stockholm hoppas jag på att marknaden är tillräckligt stor här för att någon som kan hämta vagnarna personligen ska nappa.
    Tack för kommentarer och hjälp.
    Det förstår jag verkligen men man kan ju skriva "endast avhämtning" på Tradera
  • jagäraf


    De här leksakerna köpte jag på bakluckeloppis idag. Fem kr styck. En sån som den till vänster hade jag till mitt tredje barn född 1989 så det kändes skoj att hitta en sån igen.

    Jag har också köpt en ganska skruttig Rondo idag för 200 kr. Liggdelen i blå manchester är väldigt solblekt men chassit kommer nog bli helt okej efter viss upputsning samt bussningsbyte. Jag ska sätta en jättefin Rondosittdel som jag köpte nyligen på chassit istället för liggdelen.

    Annars ägnar jag mig mest åt pelargoner just nu. Har 140 st på balkongen. Min man blir tokig, är det inte vagnar så är det pellisar! Han får helt enkelt stå ut. De är ju så vackra 
  • jagäraf

    Rondosittdelen är i mörkblå manchester med fjärilar på fodret. Jättefin, inte solblekt alls, tror jag. Jag köpte den tillsammans med en Emmaljunga korgvagn utan däck från en som är här i tråden ibland.

    BW, jag har kvar Rondon jag köpte av dig men liggdelen är så himla solblekt även den (precis som på den jag köpte idag) så jag använder chassit till den jättefina vinröda Rondon jag köpte i höstas. Den hade chassi med stora hjul och jag tycker Rondo ska ha små så det chassit används till den blå broderade Emmaljungans sittdel... Mycket trixande hit och dit

    BW, jag älskar pelargoner och det är i princip de enda blommor jag har. Jag har nog runt 250 st om jag räknar de på gården och de i lgh. Långt ifrån alla är stora utan jag tar sticklingar hela tiden. Så kul!

  • jagäraf

    Just det, det var den Rondon som låg ute på Blocket sedan igår.

  • jagäraf
    Uliise skrev 2011-06-06 10:02:37 följande:
    Jag af, skulle du kunna fixa så jag kommer in på din sida?
    Nu är min sida öppen!
  • jagäraf
    annhol skrev 2011-06-06 09:44:22 följande:

    Hej1 Jag är ny här!


    Jag tänkte bara kolla om det är någon som vill sälja (eller känner någon som vill sälja) en GESSLEIN ROYAL


    från 1982 i blå manchester eller plysch? Jag har tänkt att ge en sån till min styvmamma som fyller 50 i år.


    Hon köpte nämligen en sån ny 1982 till sina barn, som hon sedan var dum att låna ut till en familjemedlem några år senare, nu finns den inte inte längre.


    Hon brukar ofta prata om den vagnen med längtan, om hur hon skulle vilja ha en sådan igen!


    Åh, jag lider med din styvmamma som förresten är jämnårig med mig! Jag köpte också en Gesslein Royal till mitt första barn som föddes 1982. Men jag har turen att ha min kvar. Jag ville ha en i mörkblå manchester men min man gillade inte det materialet så det blev en i grått tyg istället. Den har burit mina fyra barn och finns nu som krona i min samling. Jag har förresten 7 st Gesslein Royal om jag minns rätt men ingen i blå manchester eller plysch. Ocn ingen jag säljer heller dessvärre.
  • jagäraf

    Usch, jag är lite besviken! Kanske mest över folks okunnighet. Jag såg en annons igår kväll http://www.blocket.se/stockholm/Cool_barnvagn_som_prydnad_eller_leksak_34273340.htm?ca=11&w=1. Ringde tjejen och vi pratade ganska länge. Bestämde att jag skulle köpa vagnen som idag. Åkte dit, ganska lång väg från Täby. Det visade sig att det var en dockvagn! Iofs står det i annonsen att den är ganska liten och nätt och nåt om dockor men kolla måtten! Jag blev mest besviken över att jag lade ner pengar på bensin, bilkörande gillar jag och visst hade det varit skoj med en sån här vagn i BARNVAGNSMODELL. Och visst hade jag varit glad om jag hade fått köpa den till reducerat pris (500 kr kanske inte hade varit mycket för den ens som dockis men jag kände inte för att ge det när vagnen inte var det jag trodde. Dessutom var det en annan som skulle köpa den istället. Jag "tvingade" tjejen att ringa den andra och tala om att det handlade om en dockvagn, hoppas hon förstod).

    En annan sak som gjorde mig rejält besviken var att tjejen, som var i 25-årsåldern inte kunde förstå skillnaden mellan dock- och barnvagn. Jag försökte förklara, en dockvagn har man till dockor och en barnvagn till barn. Ja, den här är ju till barn, tyckte hon. Då gav jag faktiskt upp! 

    Men, men, det går nya tåg!

Svar på tråden Retrovagnstråden 19