Inlägg från: anneliesofia |Visa alla inlägg
  • anneliesofia

    Retrovagnstråden 19

    spuff skrev 2010-04-23 12:51:26 följande:
    Det kan säkert stämma, har för mig Nemia som sålde vagnen till mig sa 82. Plysch låter superfint, är det månne en sådan som anneliesofi ska köpa? Avundsjuk. Mirla: Jo det går säkert att laga min vagn, men nu åker dottern mest sulky, eller ja en Emmaljunga Kim.
    Hette inte min komfort med K och är en föregångare? Har för mig att nån sa det till mig. Vi ska få den hemkörd från Hållnäs (typ 20 mil) imorgon och jag längtar verkligen. Känner mig lite missnöjd med att betala 1500 men det kan va värt det när man får den hemkörd. Dessutom börjar det bli akut att skaffa sittvagn nu vid nio månaders ålder.

    Var det nån från tråden som säljer alla de där vagnarna på Blocket? Blev lite sugen på nån av de vita sittvagnarna med suflett. Nån som vet nåt om dem? Vad ska man lägga för bud i så fall?
  • anneliesofia

    Nu har jag äntligen fått hem min efterlängtade sittvagn! Den var verkligen i superskick, precis som säljaren sa. Har lagt upp några bilder i galleriet. Stod på loppis idag och sålde grejer och råkade köpa en 90-talssulky för 80 kr. Jättefin, blå med rött chassi. Ska lägga upp bild sen när jag tvättat av den.


  • anneliesofia

    Idag ringde en till på annonsen jag satte ut i tidningen. Han hade en 70-talssittvagn i brun läderimitation som jag kunde få. Jag frågade inget mer, resten får bli en rolig överaskning. Underbart att det finns så snälla människor som bara ger bort en vagn. Han sa dessutom att den var i fint skick. Hoppas det är en Emmaljunga och att den är gul innuti! Jag ska hämta den på lördag.

    Hur gick det här till egentligen? Jag råkade bara skaffa mig en liten barnvagnssamling helt oplanerat. Snart har jag ju tre sittvagnar, två liggvagnar, en sulky och två dockvagnar. Hur ska det sluta?


  • anneliesofia

    Shit vad många! Jag har hur som helst inte plats med så många. Grannarna skulle nog bli lite sura med så många vagnar i cykelförrådet. Men risken finns ju att man börjar fylla mammas och pappas förråd, eller att man har en "extravagn" hos alla man känner.


  • anneliesofia

    Vad roligt det är att höra om allas vagnar! Det verkar ju trevligt att ha ett eget rum till vagnarna. Skulle va schysst också om det rummet var på markplan så man lätt kunde byta vagn varje gång man går ut (om man nu använder vagnarna).


  • anneliesofia
    Boothwalker skrev 2010-04-27 21:48:05 följande:
    Just ja. Ska skicka selen. Sorry. Glömt. Jag har varit bizzy. Ska försöka komma ihåg att posta den imorgon. Kan skicka med några vykort med =)
    Ja, vad kul! Tack!
  • anneliesofia

    Idag körde jag till Enköping för att hämta en sittvagn från 70-talet som jag skulle få gratis, men det visade sig istllet vara en 90-talsliggvagn. Folk är ju störda alltså! Hur som helst så tog jag den, tänkte att jag kanske kan få några hundraför den iaf. Trist att ha slösat bort halva dagen bara. Ska lägga upp en bild på den sen om nån skulle va intresserad.


Svar på tråden Retrovagnstråden 19