Inlägg från: anneliesofia |Visa alla inlägg
  • anneliesofia

    Retrovagnstråden 19

    Den Osynlige skrev 2010-04-18 19:55:26 följande:
    om det är utan fotsack och andra tillbehör så är den dyr.1000 kr är mer skäligt för en sittvagn utan fotsack/andra tillbehör
    Fotsack, är det skyddet som man kan dra över eller är det fotstödet?
  • anneliesofia

    Egentligen finns det vissa saker som jag inte tycker om med vagnen: att grejen som man spänner sufletten med är så kantig, finare när det är en mjukare s-form. Dessutom vill jag helst ha krokar för väska på handtaget. Annars tycker jag den är jättefin. Börjar dock känna lite panik nu för jag måste ha en sittvagn väldigt snart. Tror jag kommer köpa den här och om det dyker upp nåt bättre får jag väl byta. Får man den såld för lika mycket på blocket?


  • anneliesofia

    Fy sjutton vad trist att det var en bluff. Vilka jävla människor det finns alltså. Jag sa förresten också i mitt mail att jag kunde hämta den direkt så det var väl därför jag inte fick nåt svar. Förmodligen har hon väl varit inne här i tråden och läst och blivit skraj.

    Yukio: Vi tänkte nog komma nån gång efter lunch om det passar. Jag fick ditt nr och adress av BW. Det vore kanon om med ett par krokar! Vad vill du ha för dem?


  • anneliesofia
    Den Osynlige skrev 2010-04-19 14:08:33 följande:
    den första är i ljusgrå skai från ca 86-88 vagn nr 2 var det fulaste vagn jag har skådatdet ser ju ut som att de har fäst en babysitter på chassit
    Ja, en skitful babysitter dessutom.

    Jag af: Tack då vet jag! Du kanske vet vad min bruna som jag hade när jag var liten är för nåt också? Jag antar att det är en Emmaljunga men mer än så vet jag inte. Mina föräldrar köpte den begagnad när jag föddes 79, sittdel följde med i nån annan färg.

    Förresten undrar jag om nån har tips på vart man kan köpa schyssta retro- eller vintagebebiskläder? Antingen nätbutik eller nån riktig i Sthlmstrakten? Jag antar att det finns en del här som är intresserade av sånt.
  • anneliesofia
    Boothwalker skrev 2010-04-19 19:31:56 följande:
    ok. Vad söker du? Jag har köpt en hel del på secondhand. Har jobbat där och lyckats rädda en del innan det hamnat i slänghögen. Visst skicket är inte alltid perfekt men retro och fint =)
    Just nu letar jag främst efter vårjacka och stickade koftor, men kollar efter lite av varje.
    Vad jobbade du på för secondhandbutik? Jag drev en secondhand i Uppsala som jag sålde för ett år sen. Står lite på mässor och sånt nu när jag har tid, men jag sålde bara damkläder.
    Lokatt skrev 2010-04-19 19:38:02 följande:
    kolla in alla fina sybloggare som syr och säljer. Ofta använder de retrotyger (äkta) och syr efter gamla mönster. Ibland använder de nya tyger i retrostil och syr enlilgt 70-insperation. Jag syr själv endel, men säljer inte, hinner jag inte med En jag varmt rekomenderar är Rättvisa barn.
    Tack! Kollade in Rättvisa barn. Jättefina grejer och inte speciellt dyra heller. Om du har fler tips på liknande bloggar tar jag gärna emot.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19