• Boothwalker

    Retrovagnstråden 19

    Välkommen till Retrovagnstråden!

    Här hittar du oss som gillar allt som har med retrovagnar att göra. Tillsammans har vi ganska mycket kunskap om äldre vagnar och kan ofta komma fram till både ungefär hur gammal en vagn är och vilket märke det är på den.


    Undrar du nåt om en äldre barnvagn så fråga gärna. Det brukar finnas i alla fall någon som har koll på vagnen antingen det är en 40talare eller en tidig 90talare. Har du frågor om hur man tar hand om och lagar eventuella slitningsskador så fråga oss gärna eller kolla på några av dessa ställen där har vi lagt in en del tips och annat kul för retrovagnsälskare:


    www.retrovagnen.se
    www.retrovagn.blogspot.com

    Retrovagn på facebook
    Retrovagnsforumet
    Retrovagn köp och sälj


    Vill du se fina vagnar så har många av oss bilder på sina vagnar i sina gallerier. Du är välkommen att titta på dem men låna dem inte till annonser eller liknande utan att fråga om lov. Det är inte uppskattat. Frågar man däremot är många av oss villiga att hjälpa till.

    Många här ser de andra i tråden som nån sorts andra familj och vi pratar gärna om lite allt möjligt. Så även om fokus ligger på Retrovagnar (eftersom det är vårt stora gemensamma intresse) så är inget egentligen OT =)


    OBS! Denna tråd har en starkt beroendeframkallande verkan. Det är möjligt att du kommer att bli helt insnöad på galonsufletter, stänkskärmar och kromade chassin om du hänger här. Detta kan t ex orsaka hål i plånboken och en extas vid åsynen av en äldre vagn...!
    ♪♫♪ Goretex mot regnet och fleece mot kall snö ♫♪♫
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-05 02:43
    Blev visst nåt mysko med de tre sista länkarna.
    Facebook - www.facebook.com/group.php
    Retrovagnsforumet - retrovagnen.mylava.net/
  • Svar på tråden Retrovagnstråden 19
  • AlexandraK
    tetris4ever skrev 2010-04-18 22:41:39 följande:
    Men fy, och måste ju säga att det känns lite extra lågt att rikta in sig på småbarnsföräldrar. Jo, jag gjorde i alla fall en anmälan mot henne på Blocket.
    Gjorde du rätt i.
  • jagäraf
    AlexandraK skrev 2010-04-18 22:34:39 följande:
    Kul kul! Måååste fråga. Vad fick du ge för den gamla dockvagnen?YukioBara av det jag läst här så tror jag inte det finns någon vagn. =/
    Du menar Emmaljungan? Egentligen fick jag den men eftersom damen hade tänkt skänka den till oss på Kupan så gav jag henne 300:- som hon fick göra vad hon ville med.
  • pergotezzie

    har ni hört nåt mer om vagnen i tierp,vore kul att veta om de ens finns nån vagn.man blir ju nyfiken


  • AlexandraK
    pergotezzie skrev 2010-04-18 22:44:56 följande:
    vore skillnad om hon skulle blåsa nån för 80.000 kr men 800 hundra sketna kronor...är de ens värt risken att bli polisanmäld och påkommen för...hrm....jag skulle inte sälja mitt samvete så billigt
    Förmodligen väntar hon på många som vill ha den snabbt och sätter över pengar. Hoppas på att många nappar på "snabb affär - gratis frakt". Fler som gjort likadant men med tv-appareter osv.
  • AlexandraK
    jagäraf skrev 2010-04-18 22:53:51 följande:
    Du menar Emmaljungan? Egentligen fick jag den men eftersom damen hade tänkt skänka den till oss på Kupan så gav jag henne 300:- som hon fick göra vad hon ville med.
    Ahh. Du är ju snäll du!
  • Grågåsen

    Hej,
    Jag saknar ett hjul till min Brio sittvagn från 80-talet. Plasten i mekanismen innanför navkapseln frös sönder i vintras. Är det någon som vill sälja till mig?

    Hjulet är ca 24-25 cm i diameter, har vitt gummi och kromad navkapsel.

  • AlexandraK
    pergotezzie skrev 2010-04-18 23:01:14 följande:
    ja iofs nappar 10 st är de ju 8000 kr,men usch vad många kommer bli besvikna
    Ush ja... Mycket tråkigt!
  • pergotezzie

    grågåsen är de vita plastnavkapslar? tror jag ska ha nya såna i nån av mina 2 kartonger  reservdelar.

  • spuff

    Jag länkade den där fuskannonsen minns jag, usch nu får jag ångest. Men det kunde man ju inte veta. Hoppas inte att någon betalar in pengar, tyvärr är det ju inte ovanligt om man ska skicka

Svar på tråden Retrovagnstråden 19