• spuff

    Retrovagnstråden 19

    Mirla skrev 2010-04-20 22:42:10 följande:
    Den där var jag och klämde på förra veckan :)
    Mm, den var i såå fint skick.
  • spuff
    AlexandraK skrev 2010-04-22 21:09:25 följande:
    Nä - såå gärna vill jag inte ha den... Haha. Har tillräckligt just nu. Hoppas du får den Yukio! Vet att du vill ha en svart!
    Haha, tack, eller vad säger man

    Jag har ju sålt av så himla många men den här har jag suktat efter så länge. Svart liksom och i Stockholm till en billig penning. Men säljaren blev avbruten när vi pratade i telefon, så han skulle ringa tillbaks, jag kan inte sitta still i väntan!
  • spuff

    Ok hörrni, jag borde väl inte säga hej än, men det verkar som om Brio Promenaden, duon alltså, blir min! Han är väldigt snäll och kör hem den till mig imorgon, jag sa nämligen att jag är hemma med sjukt barn och kanske inte kan hämta förrän på lördag. 800 kr ska den kosta.

    Nu vill jag veta allt om den av er, jag af och BW Hur liten är den? Jag älskar ju små vagnar så hoppas att den inte är för stor, men samtidigt tyckte jag problemet med tex Vikingen var att barnet växte ur liggdelen så fort. Hur är gunget? Jag har inte ägt en äldre Brio än sent 80. Den här är, underbart nog, från mitt födelseår 1980.

    Sjukt nog ligger en Viking duo ute idag också, jag har ju letat efter en komplett lääänge. Men trots allt går den här före, halva priset dessutom.

  • spuff

    Jag är så fruktansvärt nyfiken på hur vagnen kommer vara, kl 17 kommer han och det känns som en evighet. Jag är hemma med en sjuk dotter dessutom, så tiden går lååångsamt.

    Alexxia: nej, jag vågar aldrig pruta , men han hade massa barngrejer i annonsen fast bara ett pris. Så jag frågade vad bara vagnen kostade och då var 800 priset. Han hade haft den till sina barn och sparat den till eventuella barnbarn. Men nu ville inte hans ungar ha den. Hur kan man inte vilja det??

    Tack för all info, jag hoppas den känns bra.

  • spuff
    Mirla skrev 2010-04-22 22:09:15 följande:
    Jag köpte den blå sittvagnen för 1000 kr (Brio comfort sa ni att den hette). Har inte sett den ännu eftersom det är min pappas tjej som fixade det åt mig. Men nu när jag såg Vikingen som ligger ute så blev jag nästan lite ångerfull. Men jaja, man kan ju aldrig veta vad som läggs ut längre fram. Känns som att Comforten och Vikingen är liknande, eller har jag fel?
    Åh, jag älskar både Viking och comfort! Rätt lika, små och smidiga. Vilken comfort var det du köpte, bild?
  • spuff

    Miria: nu såg jag bilden i ditt galleri, den är likadan som min lila (som har gått sönder). En härlig vagn.

  • spuff
    Mirla skrev 2010-04-23 08:55:16 följande:
    Jag lade precis upp den :) Jag har ju som sagt inte fått hem den ännu, men jag längtar!Vet du när den är från? Jag hörde nåt om tidigt 80-tal. I annonsen stod det 70-tal, men det tror jag inte.
    Tror min är från 82. Ska din vara i bra skick?
  • spuff
    Mirla skrev 2010-04-23 09:06:58 följande:
    Ja det ska inte vara någon som helst rost och tyget ska tydligen bara vara lite slitet vid bågen längst fram på suffletten, men det var inte fråga om några hål. Så det låter ju bra, svårt att undivka slitage helt om den är från 80-talet. Antar att det inte lika lätt blir solblekt när den är så ljus.
    Jag tycker det överlag verkar vara en vagn som håller. Däcken tex är mycket bättre än Emmaljungas från samma tid. Min hade en väldigt sliten klädsel, men det var lätt att sy nya kantband osv. Det som gick sönder på min var piggarna i anordningen som fäller bak ryggstödet (jag förklarar uselt).
Svar på tråden Retrovagnstråden 19