• spuff

    Retrovagnstråden 19

    Boothwalker skrev 2010-04-14 21:04:37 följande:
    Ha. De har nog knappt hunnit öppna ögonen då tyvärr. Annars får du gärna en. För mig =) Fler bilder finns här =)
    Åh, åh, den lilla grårandiga spräckliga typen vill jag bara sno!
  • spuff
    Boothwalker skrev 2010-04-14 21:15:17 följande:
    Ja hon är favoriten för många. Eivor heter hon =)
    Jag hoppas att jag någon gång kommer få ha en honkatt som får bebisar. Men just nu är det nog med mina stora tjocka gubbkatter, de är mina pluttar ändå.
  • spuff
    Kressie skrev 2010-04-15 19:30:59 följande:
    Den är i jättefint skick, 1500kr för både sitt- och liggdel (ett superkap) jag är såååå nöjd! Hittade den på blocket och hade turen att vara först =)
    Hur ser liggdelen ut? Du har verkligen hittat en söt vagn! Jag hade en liknande sittvagn, men annat tyg, när jag var liten. Hoppas kunna hitta en sån nån dag.
  • spuff

    anneliesofia: Jag har helt missat vilken supersnygg grön liggvagn du har! Var det den du fick gratis? Mycket avundsjuk, älskar grönt.

  • spuff
    jagäraf skrev 2010-04-16 20:00:56 följande:
    Jag tror att den är mörkblå. Tror inte det fanns några svarta vagnar på den tiden. Det finns ju en svart 40-50-talare på Blocket just nu.
    Det är så svårt att återge rätt färg på bild!

    Jag får hoppas att någon svart vagn finns ute när jag fått mer pengar och en till bebis.
  • spuff
    AlexandraK skrev 2010-04-18 22:26:52 följande:
    Köpte denna. Inte ofta man ser blå! www.tradera.com/auction/auction.asp?aid=11110...
    Underbar färg!

    Angående säljare så har man ju varit med om mycket mysko, men ingen som direkt försöker blåsa en, menar ni att hon inte ens har någon vagn? Den här tråden funkar så bra som konsumentupplysning
  • spuff

    anneliesofia: när tror du att ni kommer på tisdag? Hojta om du vill ha mitt nr, annars går det bra att ställa vagnen här utanför. Jag har nog ett par krokar över om du behöver till sittvagnen, ska slänga en sulky utan hjul (men hyresvärden kan ha kastat den...).

  • spuff
    AlexandraK skrev 2010-04-18 22:34:39 följande:
    Kul kul! Måååste fråga. Vad fick du ge för den gamla dockvagnen? Yukio Bara av det jag läst här så tror jag inte det finns någon vagn. =/
    Nä, verkar ju inte bättre. Jag kan bara inte fatta hur man klarar av att göra så? Sitta och knåpa ihop falska annonser med gott samvete.
  • spuff

    Jag länkade den där fuskannonsen minns jag, usch nu får jag ångest. Men det kunde man ju inte veta. Hoppas inte att någon betalar in pengar, tyvärr är det ju inte ovanligt om man ska skicka

Svar på tråden Retrovagnstråden 19