Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    Valandur skrev 2011-10-12 11:14:52 följande:
    Hörrni experter! Är det här en emmaljunga kim/kimi? Eller någon annan? Hur är den isf i strl? Kan den fungera på en gosse på 2,5 år som är stor som en kanske 3-åring? Är 1000 kr rimligt för vagnen?

    www.blocket.se/stockholm/Retro_sittvagn_fran_... 
    den ser ut att ha lngre ryggstöd än min kimi och rio (som är som en kii men nyare,och saknar suflettspännen) där har in 3åring  de trågnt, hon får hasa ner och ha benen böjda om huvudet ska va på ryggstödet.. hon är kanske 95cm..  men åker väldigt sällan vagn,så de gör iaf inte så mkt..
  • Bambusa
    soda skrev 2011-10-12 18:39:40 följande:
    Som sagt en solid, toppen vagn, mycket rymligare än kim/kimin och suffleten går att höja/sänka och den känns på något sätt "nättare" att köra.
    1000:- är ganska mycket iofs, men det är en toppenvagn, min är från hm kanske 1986 då min mamma fick den begagnad till mig som är född 88

    en liten jämförelsebild :

     


    åh,vilken fin.. sån skulle man haft när dottern sov middag fortfarande, eftersom de blir så kort i rio/kimi.. nusomnar hon oftast bara om vi åker bil, men vagn åker hon bara om vi ska gå längre än 3-4km, å då KAN hon ju leva med böjda ben och inget ryggstöd bakom huvudet.. 
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2011-10-25 14:43:20 följande:
    Redan? Hur gammal är din minsting? Jag vill också ha en eller ett par hoppsan men den tiden är tyvärr förbi

    Jag var nyss ute och lekte med en av mina fina vovvar, Moltas. Plötsligt halkade han omkull i det våta gräset och gjorde sig jätteilla i ena benet/tassen. Han skrek som en stucken gris! Jag var en bit hemifrån men som tur var kom en granne just förbi med sina barn och erbjöd mig att sätta Moltas i hennes sittvagn och på så sätt fick vi hem min stora lilla vovve. Nu väntar jag oroligt på om det onda går att vila bort eller om det blir djursjukhuset. Mattes lille gulleplutt!
    vilken snäll granne som låna ut barnvagnen..  hoppas de går över, inge kul med djursjukhus.. varken upplevelsen eller för plånboken.. Förvånad
  • Bambusa

    men, de går inte å lägga upp bilder ja har tagit med mobilen, och sen sparat i datan (skickat dom till min mail)

    ja som skulle lägga upp bilder på min kimi på promenad idag.. :(

  • Bambusa
    soda skrev 2011-11-10 22:16:41 följande:
    Haha, ah det skulle förvisso funka det också!

    Ja jag vet inte, är ju första barnet och hör bara "jätteviktigt med en bra skötväska" från alla vänner och bekanta, men finns ju ingen som passar med vagnen
    ja hade en ny,böt flera gånger, och harhaft några so r vanlig vskor med,går lika bra de..
    blöjorna läcke -ville ha med ombyte och blöjor.. sen  amningsinlägg, salva,våtservetter,nått att lgga bebis på när man byter,(handduk/engångs underlägg mm..)

    hade ibland med extra amningsbh och tshirt till mig om de läckte eller dotter kräktes på mig.. och alltid en flaska vatten till mig, blev grymt törstig av amningen, handsprit är ett måste för mig, men den flaskan kan ha ja i jackfickan.... men allt beror ju på hur länge man ska va borta med.. 

    kolla på loppis, eller sy en egen/be nån annan sy..
  • Bambusa
    vilja89 skrev 2011-11-24 22:17:19 följande:
    Här har vi bilder på den :) Jättefin, utan rost och utan fläckar både invändigt och utvändigt på tyget eller suffletten. Madrass och regnskydd finns med. Hur söt som helst! Själva "överdraget" eller vad det kallas ser lite slappt ut för jag visste inte var jag skulle haka i kroken, haha ;)

    Så min fråga till er, experter, är vad det kan vara för årtal och vad en sådan här kan ha för värde samt om ni tror däcken är original och hur man ser det? :)      

      

      

    Tack så jättemycket på förhand!

     
     
    åh, exakt en sån som ja åkte i som bebis.. kolla i mitt galleri så ser du den, ja är född 85, och var bebis nummer 2 som åkte i den.. 
  • Bambusa
    crazi cow skrev 2011-11-27 10:13:59 följande:
    Hej flickor, i Torsdags kl 11:00 kom lilla Jayden (med planerat snitt) han vägde 3565 gram o va 48 lång.
    Jag åkte hem redan på fredagen då längtan efter de andra barnen var så stor.
    Vi mår alla bra och väntar på att regnet o stormen ska upphöra så att vi får gå på första promenaden. =) 
    grattis!!!   WOW åka hem dan efter snitt Förvånad
  • Bambusa

    regnskyddet ser ut som do an köper nu.. ja har använt ett tullsa till min gondol..

  • Bambusa

    Jag ändrade helt å hållet N21 hette ja förr.. nu ett av dotterns alla smeknamn istället..

Svar på tråden Retrovagnstråden 19