• lurv

    Retrovagnstråden 19

    Vi kommer att vara i Skåne i nästa vecka. Får väl göra ett eget besök hos BRIO istället för att gå med er andra

  • lurv
    Lambi87 skrev 2010-07-04 14:50:10 följande:
    Om en vagn skickades med bussgods förra måndagen, vilken dag borde den komma fram, när vi snackar om att det är ca 100 mil eller mer den ska skickas?
    Har du fått inlämningsnumret av säljaren? Isåfall så borde du kunna kolla var vagnen befinner sej nu om du går in på bussgods hemsida
  • lurv
    Lambi87 skrev 2010-07-04 15:22:15 följande:
    Har ju inte det. Får se om den kommer imorgon? Antar att man får hem en lapp i brevlådan om att man kan hämta vagnen eller?
    Annars får jag ringa säljaren!
    Är du säker på att säljaren har skickat vagnen? Jag har alltid skickat inlämningsnummer eller kolli ID när jag har skickat nått paket, vare sej det är posten, bussgods eller Schenker
  • lurv
    Lambi87 skrev 2010-07-04 15:29:02 följande:
    Jadå, det tvivlar jag inte på att han har gjort. Vi hade bara telefonkontakt så han har nog inte tänkt på numret, får ringa och fråga om det om imorgon om inte vagnen kommer imorgon. Men är det så att man får en lapp hem i brevlådan när den har kommit fram där man kan hämta ut den?
    Inte en aning ärligt talat, vet inte om jag har fått nått med bussgods utan jag har nog bara skickat.
  • lurv

    Har fått en ny dockis! En blå liten liggvagn i 50.60talsmodell. Jättesöt och utan skav, har en liten defekt och det är att gummibandet har tappat elastisiteten i den lilla fickan som finns på liggdelen vid fotänden.

  • lurv
    Lambi87 skrev 2010-07-07 13:10:07 följande:
    www.blocket.se/alvsborg/Barnvagn_28338160.htm...

    www.blocket.se/skaraborg/Antik_barnvagn_28329...

    www.blocket.se/gavleborg/Fin_retro_emmaljunga...

    www.blocket.se/trelleborg/Retrobarnvagn_i_rot...

    Och det bästa till sist som jag är intresserad av, det finns ingen som bor i Umeå och som ska neråt i landet på semester eller liknande? www.blocket.se/vasterbotten/Retro_sittvagn_AW...
    Skulle passa så bra ihop med våra jänkare! :)

    Hoppas ni allihopa har fina dagar med solsken! :)
    Håller med dej om den sista vagnen och kan viska lite i ditt öra att den är underbar att köra. Hade en likadan till Pluringen, tyvärr utan sufflett.
  • lurv

    Om någon funderar på Uppsalavagnen, kolla om det går att få hämta den på plats, bara ett litet tips för att slippa bli blåst på pengar. Uppsalaområdet är inte det allra säkraste ställe att köpa vagn ifrån tyvärr.

  • lurv
    Lallan skrev 2010-07-09 20:18:44 följande:

     


    Den gröna vagnen vet jag inget om men det vinröda kan jag upplysa om att är en trådvagn


    Sorry om jag misstänkliggjorde dej, är så allergisk mot retrovagnar i Uppsalaområdet tyvärr och då slinker tyvärr oskyldiga med. Gissar att du vet vad jag syftade på iallafall
  • lurv
    Lallan skrev 2010-07-15 00:17:09 följande:
    Det är lugnt, bättre varna en gång för mycket
    Tack!!! Vore grymt trist om någon skulle råka "köpa" en vagn av fel person där och sedan aldrig få se den än mindre få hem den.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19