• lurv
    Boothwalker skrev 2010-03-11 11:57:58 följande:
    Kanske. Vet inte det ska vara en sånt till men det kanske det ska. Den är iallafall komlepp för syftet att ha den i vagnen. 
    Det ska vara en sån rem till Har haft 6 sådana selar varav 5 hade remmen men den sjätte saknade den. Alla var köpta secondhand. Tyvärr så är det svårt att hitta kompletta selar. Man använder den lösa remmen så sällan så den försvinner oftast.
  • lurv
    Boothwalker skrev 2010-03-11 12:16:24 följande:
    Oh förresten, Lurv kan inte du lägga in vagnbilder i ditt galleri. Nu är det ju obegränsat med plats och alla kan ha mappar typ =)
    Mina bilder ligger på en extern hårddisk så då måste jag be  sambon om hjälp
  • lurv
    Boothwalker skrev 2010-03-11 20:17:21 följande:
    Ha. Det är bara att stoppa in sladden i usbhålet och kontakten i vägguttaget... =)
    Nu pratar du med en gammal tant som nätt och jämnt vet hur man startar en dator
  • lurv
    anneliesofia skrev 2010-04-01 11:32:31 följande:
    Vad kul att du såg min vagn på stan!Jag kollade lite i ditt galleri och såg en vagn med ett liknande jassi och det verkar som om själva sittdelen kommer rätt högt upp. Är det så att kombivagnar alltid hamnar högre upp än en vanlig sittvagn? Är det jobbigt med en som sitter högt upp? Jag tänker mig att om man har ett barn som kan gå så vill man kanske att han ska kunna ta sig i och ur vagnen själv?En annan grej jag undrar är om det är vanligt att äldre sittvagnar även har liggläge? Jag har nämligen en gammal Emmaljunga, sent 70-tal, hemma hos min mamma som extravagn som inte har liggläge, bara halvliggläge.
    När jag var liten (är född -63) så hade jag en rosa kombivagn med fult liggläge på sittdelen. Det var en rosa Pedigreee så det fanns sittvagnar med fullt liggläge men det var inte speciellt vanligt
  • lurv
    Boothwalker skrev 2010-04-11 13:36:25 följande:
    något... Sufletten ser förresten ut att vara i väldans fint skick...
    Kan vara smart att kolla om det går att fälla ner suffletten. Köpte en jättesnygg svart 50-talare som numera bor hos HH om hon inte har sålt den. Den sufletten hade varit uppfälld i många år och såg jättefin ut men var kanonsvår att fälla ned eftersom den hade torkat i uppspänt läge.
  • lurv
    Boothwalker skrev 2010-04-11 21:38:28 följande:
    Ah. Går det inte alls? Är väl den jag ska köpa? Har du bild på den förresten?
    Det gick men det tog tid och försiktighet för att inte sabba den. Om det är den du ska köpa eller inte det vet jag inte eftersom HH har och har haft en hel massa vagnar. Jag har tyvärr ingen bild på den.
  • lurv
    tetris4ever skrev 2010-04-18 21:15:23 följande:
    Föreslog att vi skulle använda internetgirot.se så man inte kan bli blåst, men det ville hon inte så jag antar att det inte fanns någon vagn. Hon skrev också att hon blev ledsen för att jag hade lagt ut "hennes" bild på en sida (och därmed fått reda på att bilden inte var hennes)...  Puh, nära att jag blev av med nästan 2000 kr.
    Du har nog gjort rätt! Det är många som har blivit blåsta på barngrejor av en tjej i Uppsalatrakten tyvärr.
  • lurv
    jagäraf skrev 2010-04-18 22:11:44 följande:
    Oj, henne har jag också blivit varnad för. Av dig Lurv, eller hur. Hon var i farten för något år sedan om jag minns rätt.
    Hon härjade rätt frisk för en 3-4 år sedan. Lugnade ner sej lite efter det och förekom några enstaka gånger efter det men mej veterligen så lyckades hon aldrig blåsa någon från tråden Vet även att hon var med i tråden under en kortare period och det var då vi startade gruppen på Tradera om nån kommer ihåg den
Svar på tråden Retrovagnstråden 19