Inlägg från: MaryMalou |Visa alla inlägg
  • MaryMalou

    Retrovagnstråden 19

    Boothwalker skrev 2010-03-27 00:02:29 följande:
    Ja det är ju sant. Kolla så den ser normal ut då =)
    Det är ju det som är problemet. Allt ser ju normalt ut förutom att alltihopa hänger åt sidan i en fjädring. Jag kan inte klura ut vad problemet är. Får ta den till cykelreparatören och hoppas på mirakel.
  • MaryMalou

    Hej allihopa! Länge sedan jag var här men det beror på att jag har fullt upp med att använda mina vagnar. Harriet sover i stort sett bara i vagn dagtid men i det här fina vädret gör det ju inget.

    Har också "syndat" och köpt en hemskt ful resesulky med liggläge till kommande utlandsresa. Kändes nästan som att jag gjorde något brottsligt när jag forslade hem den. Ha ha. Ska bli spännande att se om Harriet går med på att sova i den när hon är van med komforten i retrovagnar.

    Ser fram emot hösten när det borde börja bli läge för Lillfisan att åtminstone provåka i gröna sittvagnen! Den behöver dock nitas om. Tror ni att babyland vid Odenplan gör sånt eller vart ska jag vända mig annars?
     

  • MaryMalou

    Ingen som vet vart jag ska vända mig för omnitning? Brukar vanliga barnvagnsaffärer göra sånt på retrovagnar?

  • MaryMalou
    aLttjolajban skrev 2010-06-05 21:06:49 följande:
    det brukar vanliga barnvagnsaffärer gör
    det brukar kosta 2-300 kr att nita om en vagn
    Okej, dyrt men det får det väl vara värt.
  • MaryMalou
    Lallan skrev 2010-06-06 20:14:37 följande:
    Här tar dom 75kr per nit!
    Så billigt vill jag också hitta! Får väl ringa runt till några barnvagnsaffärer.
  • MaryMalou
    spuff skrev 2010-06-06 22:33:21 följande:
    Fantastisk färg jag af, och små hjul är definitvit finast.

    Lallan: Ja, jag önskade mig den röda Vikingen i 30-årspresent, annars hade jag inte haft råd. Nu ska vi bara försöka få till ett litet syskon att placera i den
    Grattis på 30-årsdagen!

    Lycka till med syskonfixandet! Jättekul. 
  • MaryMalou
    spuff skrev 2010-06-08 22:34:42 följande:
    Tack förresten för grattiset, men det är på torsdag den hemska dagen är här (bävar).
    Ha ha! Fyllde 30 i höstas när jag var tokgravid. Såg ut som att jag skulle föda vilken sekund som helst trots att det var två månader kvar. Min man och mina föräldrar tvingade mig att fira, de fixade mat och bjöd folk. Blev riktigt trevligt även om jag stod och grinade i duschen fem minuter innan gästerna kom. Grät över att jag var gammal och inte ens kunde och orkade fira det med vin och dans. Det var den ålderskrisen det.
    Min värsta var när jag fyllde 20. Det var vidrigt att inte vara tonåring längre. Man kan liksom inte komma undan med att vara ung rebell när man fyllt 20. 

    Hoppas du får en bra födelsedag! 
  • MaryMalou
    Boothwalker skrev 2010-06-08 23:18:36 följande:
    Gör man inte? Är 26 och känner att det funkar för det mesta... Sen är jag inte superrebell. Mest bara lite småweird. Kanske är där det hänger. Småweird kan man alltid vara =)
    Ja, lite weird kan man alltid vara. Även rebell. Men inte den där naiva charmiga som inte behöver underbygga sina handlingar och åsikter med genomtänkta argument.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19