Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    Valandur skrev 2011-11-03 12:33:15 följande:
    Tror du att en 2,5-åring skulle få plats i den? Lagningar? Tänker du på suffletten eller?
    Jag tror nog att en 2,5-åring skulle få plats bra. Lagningarna, sufletten ja, ser trist ut. 500 kronor hade varit ett mer rimligt pris, tycker jag
  • jagäraf

    Display, det stämmer nog alldeles precis. Jättesnygg vagn!

  • jagäraf

    Shit så häftigt, Uliise! Och självklart måste du öppna kartongen snarast möjligt, om inte annat så för oss andras skull

  • jagäraf
    Plly skrev 2011-11-06 12:38:43 följande:
    Jag har två moderna vagnar faktiskt.. *shhhh!*
    Den ena är en gudagåva för min rygg när man lastar in och ut ur bilen, den är så sjukt smidig och lätt!
    Den andra är toppen på jobbig terräng...men kvalitetsmässigt finns INGET som går att jämföra med mina gamla underbara vagnar! Alltså jag tycker att det är riktigt usel kvalitet på nya vagnar...varukorgar i tyg, helt idiotiskt när det går hål i botten efter nåt år. För att inte prata om aluminium som böjer sig och plastdelar som vittrar sönder...suck. Jag har egen barnvagnsverkstad här i vardagsrummet typ.
    Det är ju egentligen inte klokt med tanke på vad barnvagnar kostar! Min gamla Gessleinvagn är visserligen lite ful i yttertyget, finns några små skavhål på sufletten men de är microskopiska och sen är den lite blekt men inuti är den jättefin. Chassit och hjulen är i nyskick. Detta trots att den alltså körts med fyra barn. Skulle hålla till minst lika många till. När vi köpte vagnen blev min svärmor sur och sa att det var bortkastade pengar för den verkade så vek till skillnad mot Brio- och Emmaljungavagnar. Kanske det är så, kanske de håller för minst 10-15 barn men i jämförelse med dagens vagnar var det alltså en riktigt fin investering då för snart 30 år sedan.

  • jagäraf
    crazi cow skrev 2011-11-07 08:19:56 följande:
    www.blocket.se/trelleborg/Barnvagn_fran_1930_...

    denna va ju så cool, som en rolls royce =)
    Den skulle jag så gärna vilja ha! Tyvärr har säljaren inget ärende åt mitt håll Ingen som bor i närheten och skulle vilja köpa den åt mig och sen köra den till Stockholm -  eller Visby...  
  • jagäraf

    Nu måste jag bara skriva av mig lite frustration och besvikelse ang två saker. Först så har jag haft en annons på Blocket om att jag vill köpa barnvagsbroschyrer. För ett par veckor sedan fick jag svar från en Monica att hon hade såna att sälja. Jag blev naturligtvis eld och lågor! Men tror ni att hon svarar när jag skriver tillbaka? Nädå, det är tyst som i graven trots att jag mailat henne ett flertal gånger. Varför går man så, undrar jag?

    Sen är det hon som har den där Briodockvagnen på Tradera och som skriver att man ska kontakta henne om man vill diskutera frakt. Hon svarar inte heller! Jag skrivit till henne en massa gånger men nej! Inget svar!

    Aaarrggghhh, jag blir vansinnig!!!

  • jagäraf
    crazi cow skrev 2011-11-07 10:22:15 följande:
    Jag har en retro Brio dockvagn utan chassi, tror ni att det går att sälja den, eller är det omöjligt utan chassi??
    Jag tror inte det är omöjligt, finns säkert någon som har trasig eller borttappad överdel.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19